Jarecki Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Twój nick na serwerze: Jarecki Nick pracownika frakcji: @RIGSON Opis sytuacji: Jadę autostradą a nagle ten pracownik jedzie pod prąd Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/a/dnHMu6A Coś od siebie: Mam nadzieje ze dostanie - 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Daj ss gdzie widać nick pracownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Niestety nie zdążyłem zrobić, uchwyciłem tylko takiego ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 J60 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi