BigCarl Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick :Meneliusz SID :74098 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAFD Ranga posiadane we frakcji:Starszy Strażak powód :Trochę się wypaliłem niejara mnie już tak bycie strażakiem jak wcześniej @Mandarynka thx za te 3 szanse do was kc nigdy cie niezapomne @XoreK niezapomne tego strajku pod koszarami XD @Xeno @Dragasek dzieki za wspolne patrole itp :)) @FilipQ pamiętaj bedziemy grać w głuchy telefon XD @JAJO. lecisz po zarząd niezmieniaj sie :)) napisałbym każdemu dedykacje ale to długo by trwało i mi sie niechce XD niezapomne was kocham was może kiedyś wróce ❤️ Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Meneliusz 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAJO. Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 eo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 wbij czasem na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 3 minuty temu, CoPanJest napisał: wbij czasem na ts napewno wbije :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi