Skocz do zawartości

Skarga na GrubyCJ

HAGO1237
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: HAGO1237

Nick pracownika, na którego jest skarga: GrubyCJ

Powód skargi: Oto ten pan założył nam blokadę na koło za to że go taranowaliśmy a powinien dać nas na Parking policyjny lub napisać reporta + jak mu napisałem na pm czy daje nas na parking policyjny to od razu dał pmoff.

Data i godzina zdarzenia: 18.04.2021 1:50

Dowody: [ koledzy nie są dowodami ]  https://imgur.com/a/ppTYMzd

• Like 2
  • Haha 4

Teraz, DawidDzasper napisał:

Otóż taranowaliście nas od dobrych 30 minut. dawanie na pp nic nie pomagalo a administracji nie bylo na serverze. chcielismy w spokoju pracować wiec jeden z pracowników dal wam blokade na kolo. Szkoda ze nie dales calego filmu jak taranowaliscie nas non stop ;>

No to daj mi nagranie że taranowałem 30 min... bo tak nie było
Poza tym mogłeś sam nagrywać rozgrywkę żeby mieć jakiekolwiek dowody na mnie
Film max 5 min może być

• Haha 1

Otóż hago1237 taranowal nas niestety nie mam tego nagrane ponieważ mam za słaby komputer na to do tego jeszcze ziomprzez8 wchodził nam do lawet jak zamknelismy je to mówił "o Ty kurwo jebana, suko pierdolona, psie jabany otwieraj ten zamek" itp. Daliśmy ich ma parking policyjny, nic to nie dało bo zaraz znów taranowal nie widziałem wtedy jak się zachować więc założyłem tą blokadę na koło ponieważ żadna inna metoda nie pomagała taranowal też kornelje. Potem wzięli audi rs7 i dalej taranowal, owszem zdjąłem ową blokadę bo jedna osoba poprosiła abym tą blokadę usuną z kola. Do widzenia i nie pozdrawiam ludzi piszący skargę za coś gdzie sami taranowal.

Edytowane przez GrubyCJ
  • Like 1
  • Haha 1

Kawał czasu musiało to trwać, taranowałeś ich przynajmniej od wjazdu na most SF, gdzie sam zostałem przez Ciebie staranowany podczas wezwania - byłem poniekąd uczestnikiem i świadkiem więc pozwoliłem sobie się wypowiedzieć. W skrócie staranowałeś specjalnie 2 frakcje w ciągu 30 minut.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.