Skocz do zawartości

Skarga za beznadziejne RP

BigCarl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa Tematu: Skarga 

Nick oskarżonego:Chinczyko

Data i godzina zdarzenia: 10minut temu

Opis sytuacji: Zrobiłem RP przyjał SAFD przyjechała osoba która niewidziałem nigdy wiec dałem mu takie troche nietypowe RP. Osoba ta zrobiła na początek to ze sprawdzila dostep do drzwi a powinno sie najpierw sprawdzic czy pojazd grozi wybuchem a potem maske i bagaznik a potem drzwi. Osoba ta zrobiła to że nawet nieodbezpieczyła lsn wiec powinno sie porwać według mnie i RP z lsn by było już niekompletne ale już to odpuściłem. Osoba ta zakreca butle LPG bez sprawdzenia dostepu do maski bonieważ robiłem RP deluxo a lpg jest z tylu czyli w masce takze tam powinien sprawdzic dostep a nie jak nie ma bagaznika i se o tak zakreca zawor bo i tak tam niebylo LPG. Ale Najciekawsze jest to że osoba robi badanie ABC w pojezdzie w którym się znajdowałem i to jest najciekawsze. RKO najpierw zrobił bez AMBU ani rekawiczek nitrylowych wiec też ciekawe. Potem jednak zrobił ambu ale już za 2 razem. Potem przyleciał SAMC bobeku który kazał tej osobie zrobił niektóre urazy czyli złamane żebra oraz kręgosłup. Więc osoba ta zrobiła tak że zrobiła najpierw zebra bandazem elastycznym a potem kamizelke KED więc żebra przez KED wbiły sie w płuca takżę RP kończy się moją śmiercią.

Dowód:Podam dc mandarynce zaraz albo xorkowi jesli to on bedzie to sprawdzać

Coś od siebie: Dlamnie minus jest to mało powiedziane tyle błedów na RP to jest naprawde dramat według mnie każdy może mieć swoje zdanie takie osoby niepowinny wgl odgrywać RP w frakcji ale można też zrobić mu powtórkowy egz ze wszystkiego

• Like 2
  • Haha 2

1 minutę temu, Chinczyko napisał:

Powiem tak, nie odegram LPG z tyłu skoro deluxo ma silnik z tyłu, a po drugie musiałem wykonać polecenie Lekarza, sam mi powiedział żeby założył bandaż i KED. Więc zrobiłem to co kazał żeby nie było przywalania się do mnie...

ale ty wiesz ze jak nawet ci lekarz powie ze masz zrobic cos co niepowinienes to co zrobisz to samo wgl niepowiedzial byc zrobil ked tylko sam kregoslup wiec niewiem jakie KED mówił

• Haha 2

2 minuty temu, BigCarl napisał:

ale ty wiesz ze jak nawet ci lekarz powie ze masz zrobic cos co niepowinienes to co zrobisz to samo wgl niepowiedzial byc zrobil ked tylko sam kregoslup wiec niewiem jakie KED mówił

Skoro miałeś Złamanie żeber i Uraz kręgosłupa to raczej to logiczne iż najpierw użył bandaża a potem kamielke KED a ja gdy założył bi ci KED najpierw a potem bandaz kamizelka mogła by cię ścisnąć.

Teraz, Franiu napisał:

Skoro miałeś Złamanie żeber i Uraz kręgosłupa to raczej to logiczne iż najpierw użył bandaża a potem kamielke KED a ja gdy założył bi ci KED najpierw a potem bandaz kamizelka mogła by cię ścisnąć.

ale ty wiesz ze jak zalozysz ked nawet jesli juz jest bandaz elastyczny to i tak ci ked zebra wcisnie do pluc wiec idk co ty mowisz chyba ze ty tez niewiesz o takim czyms a jestes juz troche w SAFD?

• Haha 2

1 minutę temu, BigCarl napisał:

ale ty wiesz ze jak zalozysz ked nawet jesli juz jest bandaz elastyczny to i tak ci ked zebra wcisnie do pluc wiec idk co ty mowisz chyba ze ty tez niewiesz o takim czyms a jestes juz troche w SAFD?

Jednak, KED nie wciśnie bandażu. Oraz to ty sobie gadałeś podczas umierania RP oraz krytykowałeś RP gdzie to bardziej sprawia stres u kolejnego strażaka, nie wierz jak to jest być na miejscu kogoś. Jak teraz nie można wbić sobie spokojnie na serwer bo mówią "Diabeł, nie zbliżaj się oraz bo strażak go zabił"

1 minutę temu, Chinczyko napisał:

Jednak, KED nie wciśnie bandażu. Oraz to ty sobie gadałeś podczas umierania RP oraz krytykowałeś RP gdzie to bardziej sprawia stres u kolejnego strażaka, nie wierz jak to jest być na miejscu kogoś. Jak teraz nie można wbić sobie spokojnie na serwer bo mówią "Diabeł, nie zbliżaj się oraz bo strażak go zabił"

ja rozumiem że stres może komuś niesprzyjać ale jednak trzeba se z tym poradzic wiele razy sam tak miałem i się tym nieprzejmowałem ale jednak robiłem RP dobrze ja wiem niepotrzebnie się odzywałem ale jednak RP było złe i sam musisz to przyznać

• Haha 2

4 minuty temu, BigCarl napisał:
1 minutę temu, BigCarl napisał:

ja rozumiem że stres może komuś niesprzyjać ale jednak trzeba se z tym poradzic wiele razy sam tak miałem i się tym nieprzejmowałem ale jednak robiłem RP dobrze ja wiem niepotrzebnie się odzywałem ale jednak RP było złe i sam musisz to przyznać

+ Stres robi zawsze swoje, przez co pracowanie w stresie powoduje dużo rzeczy. Jednak w realu trzeba by było tak postąpić, oraz powinniśmy się poddać za czwartym razem robienia RKO, gdzie i tak chcieliśmy uratować cię RP i robiliśmy to z 11 razy. Więc no

Teraz to już zależy od lidera, ja powiedziałem wszystko co miałem powiedzieć.

4 minuty temu, grzibek napisał:

RP? byles nieprzytomny przy czym gadales na VC,a dokładniej to smiałeś sie z niego, przy kazdej mozliwej okazji. O ile sie nie myle to nie jest RP XD. 

Tak dokładnie to również potwierdzę, to co on robił sprawiało mi większy stres + jeszcze cała frakcja się patrzyła ale to mniejszy a to co on robił to nie było RP.

3 minuty temu, Franiu napisał:

jak @bobekuto najlepszy medyk wiec raczej nie bo sie na tym zna. Zdaje mi się bardziej że @BigCarl tak pisze i to on mu kazał a Chinczyko sie zestresował i to zrobił.

ja mu nic nie mowilem niewiem myslisz ze komus podpowiadam zeby zle robil serio ja niejestem az taki

3 godziny temu, Franiu napisał:

jak @bobekuto najlepszy medyk wiec raczej nie bo sie na tym zna. Zdaje mi się bardziej że @BigCarl tak pisze i to on mu kazał a Chinczyko sie zestresował i to zrobił.

Tak to prawda, ze stresem oraz to co robił dany pan, mówił mi że źle, poprawiał itd. Lecz jednak teraz sprawę niech rozstrzygnie lider frakcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.