GrubyCJ. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Nazwa Tematu: Skarga na Kapisz Nick oskarżonego: Kapisz Data i godzina zdarzenia: ta co na ss Opis sytuacji: jechałem sobie autostradą nagle widzę że oskarżony kapisz zastawił wjazd na wypadek GBA z tego co mi wiadomo to nie wolno tego robić. Dowód: mogę wysłac na dc Coś od siebie: Nie chce zle dla pracownika może być tylko rozmowa z nim nie minus ani nic.😎🤙 Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez GrubyCJ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 1 godzinę temu, Mandarynka napisał: Wyślij dowód. Jak będę na kompie wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 31 minut temu, GrubyCJ napisał: Jak będę na kompie wyślę Wyślij tu że xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) https://imgur.com/a/Gd199v1 @Mandarynka Edytowane 1 Maja 2021 przez GrubyCJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi