TomsoX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Frakcja do której należysz : nalezalem do samc Nick :Tomsox Powód :Bugowanie noszy choc tego nie robilem Typ kary ( zawieszenia etc.) :Black lista Coś od siebie :Nic dodac nie ujac 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Nie zostawię w tej sprawie komentarza, ponieważ to nie dokonałem wyrzucenia owej osoby. Wydalił tą osobę podobno na podstawie dowodów były Młodszy inspektor @Sowa45. W tej apelacji powinien się wypowiedzieć @Sowa45 i @XenonPL. Edytowane 3 Maja 2021 przez Sanoxbert12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Dobrze, jak już jestem proszony o wypowiedź. to się wypowiem. Wczoraj Ja, oraz Sowa45 załatwialiśmy z wami sprawe, dot. Bugowania noszy. Byles tam ty, tymofon, masny, stofro. Ogarnelismy ze to ty. Sam napisales skarge, oraz sie wkopales. Gdy ja oraz Sowa wyszlismy z kanalu, powiedziales ze masz nagranie. Gdy wrocilismy zmieniles zdanie, i powiedziales ze miales wlaczonego tylko obsa. Oklamywanie zarzadu + Ukrywanie dowodu w sprawie nie jest niczym fajnym. Ostateczny glos daje @Kizzy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsoX Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Sadge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 No plus okłamywałes zarząd czyt. mnie przez 8 h i mówiłeś ze to stofro przez to nastąpiło dużo niefortunnych wydarzeń w dalszym czasie bo nie miałem czasu na swoje sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi