bobeku Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Nazwa Tematu: Pochwała na [nick] Pomógł mi z karetką Nick pracownika: @CiasnySkaiek69 Data i godzina zdarzenia: 11.05.2021r 7:40 około Opis sytuacji: otóż około 7:35 wyjechałem sobie na patrol karetką (jestem w samc) i jak zwykle internet musi wywalić, gdy internet wrócił wbiłem na gre i stała ta kareta niedaleko TSA. nie była na ręcznym to ją mogłem popchać na chodnik, elegy koło tsa miałem to zabezpieczyłem żeby nie trafiali kierowcy. Napisałem żadnego suporta nie było tak samo nie było TSA na duty ale było SAFD. zadzwoniłem pod numer /112 i przyjechała straż na sygnałach wzieła mnie i podwiezła na szpital, weszłem na duty podjechalismy do karetki i pojechalem ją odstawić na szpital. Sam strażak powiedział że inna frakcja innej frakcji powinna pomagać. Dowód: Coś od siebie: choć prawie żadnej frakcji o wczesnej godzienie nie było i administracji dziękuje panowie za pomoc. licze na plusa za taką akcje pomocniczą reszta se siedziała xd CiasnySkaiek69- plus musi być // jeżeli by to było karalne czy coś za podwozke prosze ich nie karać tylko prosze im powiedzieć że tak nie można ale dzis to ładną akcje zrobili i plus musi no być 😄 dzieki za pomoc panowie Edytowane 11 Maja 2021 przez bobeku 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi