Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na SAMC

Barski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : San Andreas Medical Center

Nick osoby oskarżonej : Większość składu SAMC

Powód : Zacznijmy od pierwszego czyli brak podstawowej wiedzy lidera oraz faworyzacje innych członków frakcji – kolejna sprawa kompletny brak kultury ze strony ratownika wobec innego członka innej frakcji po przez chamską wypowiedź oraz nie stosowny język, brak przypilnowania wówczas akademii będącej na miejscu gdzie ratownik zaczął się niestosowanie odzywać – kolejna sprawa jest iż Specjalista Ratownictwa Sanoxbert No powiedziemy że nie kryje się ze swoim brakiem wychowania tak samo jak między innymi Borsuczek, Lechu_JB, DoktorWojciech oraz jakiś Cieplin który raczej nie jest w szeregach San Andreas Medical Center, lecz znając faworyzacje jaką robi obecny lider frakcji to w kolejnej rekrutacji jeśli napisze to się zapewne dostanie. Wracając do tematu dlaczego się nie kryją z brakiem wychowania jest dość prosta.. skoro osoba powiedźmy posiada wadę wymowy, to jest powód żeby w jaki kolwiek sposób tej osobie „ubliżać” takimi słowami jak: „powiedz rabarbar” więc chłopaki już stricte zwracając się do was czy było by wam w jaki kolwiek sposób milo kiedy non stop by ma ktoś to wypominał? Teraz zwracając się do szanownego GKF'u czy takie zachowanie jest na poziomie zarządu frakcji że na takie odzywki pozwala oraz sam dogaduje? Teraz wrócimy do faworyzacji była taka jedna osoba która dostała karę serwerową która wynosiła ponad 3h gracz okej napisał apelacje która została zaakceptowana po aż 7h, gdzie mamy jasno napisane iż jeśli ktoś dostanie karę serwerową wynoszącą ponad 3h zostaje automatycznie wydalony z szeregów frakcji – lecz gracz nie został wydalony po otrzymaniu kary.. lecz został wydalony po przez otrzymanie kary za działanie na szkodę frakcji, bugując noszę ( na co jest cale nagranie ) no więc jeśli ktoś powie że to nie jest faworyzacja to naprawdę życzę powodzenia w dalszym rozwoju.

Dowody : część tutaj podeślę które są w miarę na forum publiczne lecz wszelakie filmy, podeślę na dc w wiadomości - prywatnej iż z tego powodu że nie chce w jaki kolwiek sposób wyciekło na szersze grono osób które nie są związane ze skargą.
https://imgur.com/a/ZezswNj
https://imgur.com/a/QGMJ41U

Oczekiwania : Poważne przemyślenie Kizziego na stanowisku Lidera, oraz Sanoxberta na miejscu zarządu frakcji.

Edytowane przez Bary_
  • Like 34
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Smutny 2

6 minut temu, JohnyTrappin napisał:

Gracz został wydalony z frakcji po otrzymaniu 2 kary wynoszącej 7 dni, bana otrzymał gdy wchodził na służbę po upływie 24h od otrzymania loty, ponieważ nie został wyrzucony z panelu

Właśnie dlaczego nie zostal wyrzucony z panelu? To jest raczej błąd zarządu frakcji nie prawda?

• Like 2

3 minuty temu, Kizzy napisał:

Dobra może się wypowiem, odpowiem na to co jest objęte dowodami. 
https://imgur.com/a/ZezswNj - przyjęcie @mazi na najniższą rangę z możliwych jest faworyzacją ? W jakikolwiek sposób próbujemy utrzymać frakcję, mamy aktualnie kryzys jeśli chodzi o osoby.
https://imgur.com/a/QGMJ41U - otrzymali karę według mnie stosowną do sytuacji.

Aktualnie mam tylko ja dostęp do panelu, byłem w tym momencie na 

Okej, rozumiem - lecz będąc na stanowisku lidera masz jakiekolwiek obowiązeki wobec frakcji, wracając do kolejnej sprawy "kryzys" nie jest powodem do naginania aż tak regulaminu nie uważasz? Rozumiem kiedy osoba by odeszła w styczniu lub lutym ale nie w listopadzie 2020 roku

• Like 3

3 minuty temu, Pietrosz napisał:

Przepraszam za wypowiedź, lecz takie pytanie może go urazić a jak w samc nie wiecie co to rozum i godność człowieka to pozdrawiam.

To on wszystkich może obrażać posiadać nicki obraźliwe, robić co mu się żyźnie podoba, a wszyscy będą to akceptować, ojjj Nie tym razem. 

• Like 1
  • Haha 1

53 minuty temu, Bary_ napisał:

Kizzy przepraszam za wypowiedz lecz na tym ss mógł dostać laga.Sam miałem kiedyś w safd jeszcze jak się dało po wodzie jeździć  zrobiłem alt+tab i chciałem wrócić do MTA, po 5 minutach odlaglował mi się cały pecet.A auto jechało samo obijało się po wszystkim nie mogłem przestać jechać ani skręcać ,tak jak napisał kizzy mogłeś napisać skargę na 1 członka a mazi jest ogarnięty ponieważ nie raz bylem z nim w safd(PSP) i widziałem jakie robi rp.

• Smutny 1

Skarga nie tyczy się mnie, lecz jako Lider innej frakcji pozwolę się wypowiedzieć na twój temat, od kiedy jesteś liderem to praktycznie zawsze piszesz ze masz kryzys we frakcji, czymś ten kryzys musi być spowodowany i ludzie są zniechęceni do frakcji.Nie wspomnę już o tym co zrobiłeś na początku swojej kadencji i aktualnie tak jak inni Liderzy żałuję że cie broniłem i dostałeś drugą szansę. 

• Like 25
  • Dzięki 2
  • Smutny 1

Jeśli wobec nas ta osoba jest niekulturalna wprasza się nam na kanał pomimo że została z niego grzecznie poproszona aby wyszła wiedząc że może niektóre osoby sprowokować to naumyślnie  siedziała na naszym  kanale. 

5 minut temu, knapix napisał:

Skarga nie tyczy się mnie, lecz jako Lider innej frakcji pozwolę się wypowiedzieć na twój temat, od kiedy jesteś liderem to praktycznie zawsze piszesz ze masz kryzys we frakcji, czymś ten kryzys musi być spowodowany i ludzie są zniechęceni do frakcji.Nie wspomnę już o tym co zrobiłeś na początku swojej kadencji i aktualnie tak jak inni Liderzy żałuję że cie broniłem i dostałeś drugą szansę. 

knapix jeśli siedzisz już trochę na tym serwerze to wiesz że prawie zawsze było mało ludzi w samc bo ludzie boją się tam pisać bo uważają że jest za trudne rp a nie jak w tsa "dzień dobry gdzie zawieść" i większość liderów samc przechodziło kryzysy to jest nieco inna frakcja od tsa przypominam.

• Haha 1
  • Smutny 1

17 minut temu, Franiu napisał:

Kizzy przepraszam za wypowiedz lecz na tym ss mógł dostać laga.Sam miałem kiedyś w safd jeszcze jak się dało po wodzie jeździć  zrobiłem alt+tab i chciałem wrócić do MTA, po 5 minutach odlaglował mi się cały pecet.A auto jechało samo obijało się po wszystkim nie mogłem przestać jechać ani skręcać ,tak jak napisał kizzy mogłeś napisać skargę na 1 członka a mazi jest ogarnięty ponieważ nie raz bylem z nim w safd(PSP) i widziałem jakie robi rp.

Nie dostał laga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.