Skocz do zawartości

Skarga na pracownika _klapus_

Sztynksu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick na serwerze: SztyJAJO

Nick pracownika frakcji: _klapus_

Opis sytuacji: Podczas wypadku blokował ruch stojąc na środku autostrady przez co rozbiło się tam wiele osób, niepoprawny bind na przywitanie.

Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/a/VWovd5t

Coś od siebie: Minusik conajmniej.

• Like 12
  • Haha 6

2 minuty temu, maniura2137 napisał:

Tylko że mógł on równie dobrze jechać powoli a nie się od razu zatrzymywać. Po 1 screenie nie da się tego stwierdzić. 

Oczywiście, że się da, wasz sultan jedzie około 400km/h, nie dałoby się uchwycić pojazdu jadącego z taką predkościa, jednocześnie widać, że trochę pisał na czacie, w ciągu milisekundy napisał by to, tak? 

Edytowane przez Sztynksu
  • Like 1

Teraz, maniura2137 napisał:

Jest coś takiego jak ogranicznik który pozwala na zwolnienie do 20 km/h lub mógł jechać na ręcznym (wciśnięta spacja) i mógł po prostu użyć bindów. A na czacie zdążył napisać zaledwie 2 wiadomości. 

Oznacza to jednocześnie łamanie KRD, nie można także opóźniać ruchu[czyt. jechać zbyt wolno.] jest to również karane jak dobrze wiesz była to autostrada.

35 minut temu, Sztynksu napisał:

Twój nick na serwerze: SztyJAJO

Nick pracownika frakcji: _klapus_

Opis sytuacji: Podczas wypadku blokował ruch stojąc na środku autostrady przez co rozbiło się tam wiele osób, niepoprawny bind na przywitanie.

Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/a/VWovd5t

Coś od siebie: Minusik conajmniej.

Po 1. Gdzie ty tam widzisz niepoprawny bind na przewitanie. Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej.

11 minut temu, but_jezusa napisał:

Po 1. Gdzie ty tam widzisz niepoprawny bind na przewitanie. Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej.

Od kiedy do binda z przywitaniem dodaje się jakiekolwiek emotki?

12 minut temu, but_jezusa napisał:

Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej.

Blokowanie ruchu to blokowanie ruchu niestety.

2 minuty temu, Volterro napisał:

Jako pracownik frakcji TSA pozwolę sobie na wypowiedz w tym temacie. Klapuś czyli członek frakcji jak sam wspomniał zatrzymał się na 10 s aby zobaczyć co się dzieje na drodze, uważam że nie ma w tym nic złego tym bardziej cytuje wasze słowa ,,jest to serwer  RPG a nie RP,, Skarga również napisana jest bez wystarczających dowodów bo jak wyżej wspomniałeś rozbiło się wiele osób, a więc gdzie dowód?! 

Z tego co wiem na spotkaniu przedstawiany jest bind bez jakichkolwiek emotek. Oznacza to, że w/w pracownik nie stosuje się do poleceń zarządu, widać także nadjeżdżające pojazdy które można ujrzeć na blipie.

• Like 2

8 minut temu, Sztynksu napisał:

Z tego co wiem na spotkaniu przedstawiany jest bind bez jakichkolwiek emotek. Oznacza to, że w/w pracownik nie stosuje się do poleceń zarządu, widać także nadjeżdżające pojazdy które można ujrzeć na blipie.

Gdybym przeszkadzal komus tymi bindami to jeszcze bym zrozumial, ale czlowieku uzywam emotek w bindzie nie od dzis czy od wczoraj, mam ten bind na spokojnie od 2 tyg i jakos zarzad frakcji nie prosil mnie o zmienienie. Co do osob nadjezdzajacych, wciaz nie masz dowodu ze doprowadzilem do kolizji. 

Teraz, but_jezusa napisał:

Gdybym przeszkadzal komus tymi bindami to jeszcze bym zrozumial, ale czlowieku uzywam emotek w bindzie nie od dzis czy od wczoraj, mam ten bind na spokojnie od 2 tyg i jakos zarzad frakcji nie prosil mnie o zmienienie. Co do osob nadjezdzajacych, wciaz nie masz dowodu ze doprowadzilem do kolizji. 

Nie widzę sensu aby dalej się wykłócać, czekam na decyzje zarządu.

• Like 2
  • Haha 1

• knapix zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.