Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Twój nick na serwerze: SztyJAJO Nick pracownika frakcji: _klapus_ Opis sytuacji: Podczas wypadku blokował ruch stojąc na środku autostrady przez co rozbiło się tam wiele osób, niepoprawny bind na przywitanie. Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/a/VWovd5t Coś od siebie: Minusik conajmniej. 12 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniura2137 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Tylko że mógł on równie dobrze jechać powoli a nie się od razu zatrzymywać. Po 1 screenie nie da się tego stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, maniura2137 napisał: Tylko że mógł on równie dobrze jechać powoli a nie się od razu zatrzymywać. Po 1 screenie nie da się tego stwierdzić. Oczywiście, że się da, wasz sultan jedzie około 400km/h, nie dałoby się uchwycić pojazdu jadącego z taką predkościa, jednocześnie widać, że trochę pisał na czacie, w ciągu milisekundy napisał by to, tak? Edytowane 13 Maja 2021 przez Sztynksu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniura2137 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jest coś takiego jak ogranicznik który pozwala na zwolnienie do 20 km/h lub mógł jechać na ręcznym (wciśnięta spacja) i mógł po prostu użyć bindów. A na czacie zdążył napisać zaledwie 2 wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Teraz, maniura2137 napisał: Jest coś takiego jak ogranicznik który pozwala na zwolnienie do 20 km/h lub mógł jechać na ręcznym (wciśnięta spacja) i mógł po prostu użyć bindów. A na czacie zdążył napisać zaledwie 2 wiadomości. Oznacza to jednocześnie łamanie KRD, nie można także opóźniać ruchu[czyt. jechać zbyt wolno.] jest to również karane jak dobrze wiesz była to autostrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 35 minut temu, Sztynksu napisał: Twój nick na serwerze: SztyJAJO Nick pracownika frakcji: _klapus_ Opis sytuacji: Podczas wypadku blokował ruch stojąc na środku autostrady przez co rozbiło się tam wiele osób, niepoprawny bind na przywitanie. Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/a/VWovd5t Coś od siebie: Minusik conajmniej. Po 1. Gdzie ty tam widzisz niepoprawny bind na przewitanie. Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 11 minut temu, but_jezusa napisał: Po 1. Gdzie ty tam widzisz niepoprawny bind na przewitanie. Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej. Od kiedy do binda z przywitaniem dodaje się jakiekolwiek emotki? 12 minut temu, but_jezusa napisał: Po 2. Stałem tam max 10 sekund przewitałem się z jakimś funkjonariuszem i pojechałem dalej. Blokowanie ruchu to blokowanie ruchu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Teraz, Sztynksu napisał: Od kiedy do binda z przywitaniem dodaje się jakiekolwiek emotki? A od kiedy to jest zakazane? Jezeli udowodnisz mi to jakims paragrafem z regulaminu to ladnie CIEBIE przeprosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 2 minuty temu, Volterro napisał: Jako pracownik frakcji TSA pozwolę sobie na wypowiedz w tym temacie. Klapuś czyli członek frakcji jak sam wspomniał zatrzymał się na 10 s aby zobaczyć co się dzieje na drodze, uważam że nie ma w tym nic złego tym bardziej cytuje wasze słowa ,,jest to serwer RPG a nie RP,, Skarga również napisana jest bez wystarczających dowodów bo jak wyżej wspomniałeś rozbiło się wiele osób, a więc gdzie dowód?! Z tego co wiem na spotkaniu przedstawiany jest bind bez jakichkolwiek emotek. Oznacza to, że w/w pracownik nie stosuje się do poleceń zarządu, widać także nadjeżdżające pojazdy które można ujrzeć na blipie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 8 minut temu, Sztynksu napisał: Z tego co wiem na spotkaniu przedstawiany jest bind bez jakichkolwiek emotek. Oznacza to, że w/w pracownik nie stosuje się do poleceń zarządu, widać także nadjeżdżające pojazdy które można ujrzeć na blipie. Gdybym przeszkadzal komus tymi bindami to jeszcze bym zrozumial, ale czlowieku uzywam emotek w bindzie nie od dzis czy od wczoraj, mam ten bind na spokojnie od 2 tyg i jakos zarzad frakcji nie prosil mnie o zmienienie. Co do osob nadjezdzajacych, wciaz nie masz dowodu ze doprowadzilem do kolizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Teraz, but_jezusa napisał: Gdybym przeszkadzal komus tymi bindami to jeszcze bym zrozumial, ale czlowieku uzywam emotek w bindzie nie od dzis czy od wczoraj, mam ten bind na spokojnie od 2 tyg i jakos zarzad frakcji nie prosil mnie o zmienienie. Co do osob nadjezdzajacych, wciaz nie masz dowodu ze doprowadzilem do kolizji. Nie widzę sensu aby dalej się wykłócać, czekam na decyzje zarządu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi