Tak. Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Wzór powrotu w szeregi frakcyjne: Nick: SID: Przybliżona data odejścia: Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: posiadana ranga przed odejściem: Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 4 Września 2021 przez GMWolf414 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto Zbanowane Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: Nostalclos Przybliżona data odejścia: koniec marca tego roku (lider pamięta) Dlaczgo zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ chcę pomóc odbudować ją i stworzyć to, o czym zawsze marzyłem w SAMC Posiadana ranga przed odejściem: Młodszy sierżant ratownictwa (2. odejście) Dowód na bycie we frakcji: wszyscy pamiętają mnie, ale na wszelki wypadek wklejam link do mojego odejścia: Edytowane 15 Maja 2021 przez Nostalclos zły link 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @Nostalclos Tak jak rozmawialiśmy, za porozumieniem stron wracasz na rangę Młodszy Specjalista Ratownictwa z okresem próbnym wynoszącym miesiąc. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigPapa Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Nick: BigPapa. Przybliżona data odejścia: xx.04.2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ, chcę pomóc johnemu i frakcja potrzebuje zarządu posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Inspektor Formacji Ratowniczych Dowód na bycie we frakcji: @JohnyTrappin oraz ściana zasłużonych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @BigPapa Tak jak poprzednio, za porozumieniem stron wracasz na rangę Starszego Specjalisty Ratownictwa z okresem próbnym wynoszącym miesiąc. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyMordzia Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Nick:Zmieniałem nicki ale to był |X|Gavyxx|X| zZuberR i teraz MlodyMordzia Przybliżona data odejścia:3miechy temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:ponieważ chciałbym nałożyć mundur na siebię i poczuć co to znaczy praca brakuje mi karetki i tego klimatu<3 posiadana ranga przed odejściem:Ratownik Dowód na bycie we frakcji:Napewno ktoś pamięta z Johnym też gadałem więc może pamięta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @Gabv_PL Musisz odwołać się pierw od BL nałożonej w SAMC, przez odejście na akademii // odrzucam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Wzór powrotu w szeregi frakcyjne: Nick:adamtokox123 Przybliżona data odejścia:chyba grudzień 2020 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:wracam na serwer a liderem mojej ulubionej frakcji jest znajomy posiadana ranga przed odejściem:chyba sierżant ratownictwa Dowód na bycie we frakcji:raczej mnie pamiętasz bo razem karetka jezdzilismy Edytowane 23 Maja 2021 przez Adamtokox123 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 @Adamtokox123 Za porozumiem stron, zostaniesz dopisany do listy akademików maj 17-22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrk Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: patrk Przybliżona data odejścia: Marzec Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi RP medycznego posiadana ranga przed odejściem: Ratownik/Starszy Ratownik Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @patrk Jako iż zaszły duże zmiany odnośnie odgrywanego przez frakcje RP. Otrzymasz materiały i czas na napisanie ponownie egzaminu. // akceptuje zgłoś się do mnie na teamspeak'u. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaFi2801 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Nick: MaFix.X Przybliżona data odejścia: październik 2020r ( dnia nie pamietam 😞 ) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ chciał bym wesprzeć frakcję swoimi siłami i odciążyć trochę Liderów posiadana ranga przed odejściem: Lider za moich czasów Inspektor Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych choć by nawet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 @MaFi2801 Tak jak rozmawialiśmy, Młodszy Specjalista Ratownictwa na okres próbny wynoszący miesiąc. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nick: Kalashnik0v Przybliżona data odejścia nie wiem :( Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Więcej czasu na grę posiadana ranga przed odejściem: Ml. Ratownik, Pilot LPR Dowód na bycie we frakcji: Hej Adi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) @Kalashnik0v Tak jak rozmawialiśmy, trafiasz na rangę Młodszy Ratownik z okresem próbnym wynoszący tydzień, kończący się powtórzeniem egzaminu. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez JohnyTrappin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Nick: Xenon.KR Przybliżona data odejścia: 24.06.2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo mi sie frakcja sypie posiadana ranga przed odejściem: 13 [najwyzsza mozliwa] Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy mnie raczej pamietaja 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @XenonPL Tak jak rozmawialiśmy, wrócisz na stopień Specjalisty Ratownictwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio_ Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Kolunio Przybliżona data odejścia: 2 maj 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: słyszałem że frakcja się lekko rozpada i chciałbym wrócić a jako iż są wakacje będę miał dużo czasu 😄 ( Kolunio#1111 ) posiadana ranga przed odejściem: ratownik, pilot LPR Dowód na bycie we frakcji: Xenon i johny pamiętają, mogę podesłać ss odejścia Edytowane 3 Lipca 2021 przez Kolunio_ 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 @Kolunio_ Tak jak rozmawialiśmy, dołączysz do aktualnej akademii. Jak dobrze pójdą ci egzaminy wrócisz na stopień ratownika. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.MaxGoodwin Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Nick: Dr.DaBaby_ Przybliżona data odejścia: a nie wiem Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Wiecej czasu plus chęć pomocy w odbudowie SAMC posiadana ranga przed odejściem: Starszy sierżant Ratownictwa / Lekarz specjalista/Pilot LPR Dowód na bycie we frakcji: no raczej liderzy pamiętają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 @Dr.DaBaby_ proponuje starszego ratownika, ale zgłoś się na ts i dokładniej to omówimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.MaxGoodwin Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 @GMWolf414 Pasuje, będę czekać na ts ie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto Zbanowane Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 @Wojtini, ponieważ odszedłeś z frakcji na randze Młodszy Ratownik (ranga 2.), według regulaminu frakcyjnego mogę dopisać cię do nowej akademii. Jeżeli się zgadzasz na to, zapraszam na serwerowego TS3 w celu uzgodnienia wszystkich spraw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Nick :ProJa1111 Przybliżona data odejścia: 7 maja 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Wszędzie dobrze ale w SAMC jest najlepiej. posiadana ranga przed odejściem: Starszy sierżant Ratownictwa / pilot LPR Dowód na bycie we frakcji: Chyba mnie pamiętacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto Zbanowane Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @ProJa1111 proponuję Ci rangę Starszy Ratownik, zapraszam jutro na godzinę 20:00 na rozmowę na TS3 serwerowym, w celu uzgodnienia reszty zasad powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi