Lexor Opublikowano 17 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce ratować dalej ludzi posiadana ranga przed odejściem: Specjalist Doctor Dowód na bycie we frakcji: Pamietaja mn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 17 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 15 minut temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Przybliżona data odejścia: miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: chce ratować dalej ludzi posiadana ranga przed odejściem: Specjalist Doctor Dowód na bycie we frakcji: Pamietaja mn Po decyzji Hospital Manager powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Advanced Emergency Medical Technician II. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 21 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 (edytowane) Nick: Dr.Pogodny SID:63877 (jakoś tak nie jestem pewny ) Przybliżona data odejścia: 26 Lutego 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrót na serwer więcej czasu na granie posiadana ranga przed odejściem: starszy ratownik , paramedic 2 Dowód na bycie we frakcji: xenon mnie pamięta napewno ❤️ Edytowane 21 Maja 2025 przez Dr.Pogodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 21 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 4 godziny temu, Dr.Pogodny napisał: Nick: Dr.Pogodny SID:63877 (jakoś tak nie jestem pewny ) Przybliżona data odejścia: 26 Lutego 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrót na serwer więcej czasu na granie posiadana ranga przed odejściem: starszy ratownik , paramedic 2 Dowód na bycie we frakcji: xenon mnie pamięta napewno ❤️ Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Zbyt długi czas od odejścia, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 Nick: Jachino SID:92468 Przybliżona data odejścia: 11 MAJA 2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrót na stare śmieci posiadana ranga przed odejściem: starszy ratownik Professor Of Medicine I/Szkoleniowiec/Egzaminator/ Lider Air Unit/ Dowód na bycie we frakcji: @Wikipedia @PatrykZYouTube wiedzą że byłem we frakcji 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 (edytowane) 12 minut temu, Jachino napisał: Nick: Jachino SID:92468 Przybliżona data odejścia: 11 MAJA 2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrót na stare śmieci posiadana ranga przed odejściem: starszy ratownik Professor Of Medicine I/Szkoleniowiec/Egzaminator/ Lider Air Unit/ Dowód na bycie we frakcji: @Wikipedia @PatrykZYouTube wiedzą że byłem we frakcji Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Specjalist doctor więcej na pv Edytowane 25 Maja 2025 przez Wikipedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 28 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2025 (edytowane) Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: tamta niedziela Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poprostu posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: ludzie wiedzo ;d Edytowane 28 Maja 2025 przez VexHQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 28 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2025 11 minut temu, VexHQ napisał: Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: tamta niedziela Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poprostu posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: ludzie wiedzo ;d Akceptuję! Lecz gdy odejdziesz w przeciągu miesiąca zostaniesz wpisany na Black Listę Frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 Nick: SeReK._. SID: 115765 Przybliżona data odejścia: 16 marzec raczej Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: po prostu posiadana ranga przed odejściem: emr 1 Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 10 godzin temu, SeReK._. napisał: Nick: SeReK._. SID: 115765 Przybliżona data odejścia: 16 marzec raczej Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: po prostu posiadana ranga przed odejściem: emr 1 Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Z Racji iż odszedłeś na stopniu EMR I proponuję dołączenie cię do akademii. Jeżeli wszystko ci odpowiada zapraszam na Ts3. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizerr22 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Nick: ZesteXYZ SID: 121736 Przybliżona data odejścia: nie pamiętam ale to było dawno Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: po prostu posiadana ranga przed odejściem: Academic Dowód na bycie we frakcji: Patryk wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 40 minut temu, Shizerr22 napisał: Nick: ZesteXYZ SID: 121736 Przybliżona data odejścia: nie pamiętam ale to było dawno Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: po prostu posiadana ranga przed odejściem: Academic Dowód na bycie we frakcji: Patryk wie Powrót w szeregi SAMC niestety muszę odrzucić. Powrót możliwy jedynie poprzez rekrutacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 1 minutę temu, Jaquin napisał: Nick: Jaquin Sid: 137430 Przybliżona data odejścia: 20 maj jakoś Dlaczego chcesz wrócić?: Bo tu moje miejsce Posiadana ranga przed odejściem: aemt2 Dowód: Lista przyjaciół frakcji Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na AEMT I. Jeżeli wszystko ci odpowiada zapraszam na Ts3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoreK_65 Opublikowano 8 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2025 Nick: KaczoreK_65 SID:89232 Przybliżona data odejścia:25.05.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zaceły się wakacje mam więcej czasu i mogę spowrotem grać posiadana ranga przed odejściem: AEMT I Dowód na bycie we frakcji: Jestem na DC frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 9 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2025 9 godzin temu, KaczoreK_65 napisał: Nick: KaczoreK_65 SID:89232 Przybliżona data odejścia:25.05.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zaceły się wakacje mam więcej czasu i mogę spowrotem grać posiadana ranga przed odejściem: AEMT I Dowód na bycie we frakcji: Jestem na DC frakcji Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na stopień Emergency Medical Technician IiI. Jeżeli wszystko ci odpowiada skontaktuj się ze mną na pv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 19 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Nick:YoggieS SID:72398 Przybliżona data odejścia: 22.05.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ brakuje mi tej wspaniałej atmosfery we frakcji która w niej panuje posiadana ranga przed odejściem: Senior Medical Advisor I Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy mnie pamiętaja a napewno większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 19 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Teraz, YoggieS napisał: Nick:YoggieS SID:72398 Przybliżona data odejścia: 22.05.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ brakuje mi tej wspaniałej atmosfery we frakcji która w niej panuje posiadana ranga przed odejściem: Senior Medical Advisor I Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy mnie pamiętaja a napewno większość Witam! Z racji iż odszedłeś na randze Senior Medical Advisor I a od odejścia minął ponad miesiąc proponuję tobie rangę Professor of Medicine III jeżeli wszystko tobie odpowiada zapraszam na TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 20 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 Teraz, Jaquin napisał: Nick: jaquin SID: 137430 Przybliżona data odejścia: 26.06.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: vlidera brak posiadana ranga przed odejściem: aemt2 Dowód na bycie we frakcji: człowiek specjalny dc Nick: jaquin SID: 137430 Przybliżona data odejścia: 26.06.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: vlidera brak posiadana ranga przed odejściem: aemt2 Dowód na bycie we frakcji: człowiek specjalny dc Witam! Odszedłeś na randze Advanced Emergency Medical Technician I. a od odejścia z Frakcji miną nie cały miesiąc proponuję powrót na range Emergency Medical Technician III. Jak zauważyłem także robiłeś hotel z Frakcji SAMC, więc daję tobie propozycję a mianowicie jeżeli odejdziesz w przeciągu 2 kolejnych miesięcy zostaniesz umieszczony na Czarnej Liście BMA. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtini Opublikowano 31 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2025 Nick: WojtiniSzef SID: 44034 Przybliżona data odejścia: Nie odejścia a bezpodstawnej loty, ale jakoś 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ktoś musi ulepszyć poziom frakcji, oraz sentymencik pozostał posiadana ranga przed odejściem: Hospital Manager (lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 12 godzin temu, Wojtini napisał: Nick: WojtiniSzef SID: 44034 Przybliżona data odejścia: Nie odejścia a bezpodstawnej loty, ale jakoś 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ktoś musi ulepszyć poziom frakcji, oraz sentymencik pozostał posiadana ranga przed odejściem: Hospital Manager (lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Powrót w szeregi Frakcji S.A Medical Center zostaje Zaakceptowany! Powracasz na rangę Senior Medical Advisor II. Liczę na owocną współpracę. Witamy z powrotem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Nick: Borsuczek SID: 32936 Przybliżona data odejścia: nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Sentyment posiadana ranga przed odejściem: Jakiś senior 1 zarząd Dowód na bycie we frakcji: trudno mnie nie pamiętać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 1 minutę temu, Borsuczek napisał: Nick: Borsuczek SID: 32936 Przybliżona data odejścia: nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Sentyment posiadana ranga przed odejściem: Jakiś senior 1 zarząd Dowód na bycie we frakcji: trudno mnie nie pamiętać Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany, powracasz na rangę Profesor of Medicine III. Witamy z powrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Nick: DoritosPDW ( kiedyś Kebab7 ) Przybliżona data odejścia: nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: znowu nabrałem chęci do frakcji. posiadana ranga przed odejściem: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Chyba mnie pamiętacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtini Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) 5 godzin temu, Kebab7 napisał: Nick: DoritosPDW ( kiedyś Kebab7 ) Przybliżona data odejścia: nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: znowu nabrałem chęci do frakcji. posiadana ranga przed odejściem: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Chyba mnie pamiętacie Powrót akceptuję. Proponuję Paramedic II . Jeżeli odpowiada to proszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Wojtini lekka zmiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_Dzik Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Nick:Cichy_Dzik SID:145796 Przybliżona data odejścia:oj nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:Ponieważ nie ma co robić i mi się nudzi a powracam do mta z powrotem. posiadana ranga przed odejściem:EMR I Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi