PatrykRolnikYouTube Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2025 2 minuty temu, Cichy_Dzik napisał: Nick:Cichy_Dzik SID:145796 Przybliżona data odejścia:oj nie pamiętam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:Ponieważ nie ma co robić i mi się nudzi a powracam do mta z powrotem. posiadana ranga przed odejściem:EMR I Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 1 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2025 Nick: Al3ks SID:114312 Przybliżona data odejścia:oj Czaszy Riko Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Pora wrócić. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Odejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 1 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2025 2 minuty temu, Al3ks napisał: Nick: Al3ks SID:114312 Przybliżona data odejścia:oj Czaszy Riko Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Pora wrócić. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Odejścia Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany, powracasz na rangę Emergency Medical Responder I, odejście w przeciągu miesiąca od powrotu będzie skutkowało umieszczeniem ciebie na BL Frakcji. Witamy z powrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino_489 Opublikowano 25 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Nick:GRdominik_489 SID:126355 Przybliżona data odejścia:luty Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poniewaz iż kiedys grałem na tej frakcji i bardzo mi sie spodobało choc czasem nie umiałem ale dzk za powrót posiadana ranga przed odejściem:EMRI Dowód na bycie we frakcji:w odejściach jeest wsytsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 25 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 2 minuty temu, domino_489 napisał: Nick:GRdominik_489 SID:126355 Przybliżona data odejścia:luty Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poniewaz iż kiedys grałem na tej frakcji i bardzo mi sie spodobało choc czasem nie umiałem ale dzk za powrót posiadana ranga przed odejściem:EMRI Dowód na bycie we frakcji:w odejściach jeest wsytsko Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Mogę dopisać ciebie do aktualnej akademii, jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungFabi Opublikowano 25 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Nick: YoungFabi SID: 133747 Przybliżona data odejścia: sierpien Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ poczułem pustkę w życiu posiadana ranga przed odejściem: Resident Dowód na bycie we frakcji: w ogłoszeniach/odjesciach/galleri pracoiwnikow jest wsytsko ze bylem w tej frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 W dniu 25.09.2025 o 20:08, YoungFabi napisał: Nick: YoungFabi SID: 133747 Przybliżona data odejścia: sierpien Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ poczułem pustkę w życiu posiadana ranga przed odejściem: Resident Dowód na bycie we frakcji: w ogłoszeniach/odjesciach/galleri pracoiwnikow jest wsytsko ze bylem w tej frakcji Akceptuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Nick: Pierdzisoz94 SID: 114312 Przybliżona data odejścia: Wczoraj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Umowa z liderem posiadana ranga przed odejściem: EMTI Dowód na bycie we frakcji: Patryk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 3 minuty temu, Al3ks napisał: Nick: Pierdzisoz94 SID: 114312 Przybliżona data odejścia: Wczoraj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Umowa z liderem posiadana ranga przed odejściem: EMTI Dowód na bycie we frakcji: Patryk Powrót w szeregi Frakcji S.A Medical Center zostaje ZAAKCWPTOWANY, odejście w przeciągu miesiąca od powrotu będzie skutkowało umieszczeniem ciebie na Black Liście Frakcji. Witamy z powrotem!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 (edytowane) . Edytowane 12 Października 2025 przez StiveX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Nick: Straw4wb SID: 25202 Przybliżona data odejścia: 3 lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: dobre chłopaki są w frakcji i fajnie by było gdzieś wrócić posiadana ranga przed odejściem: EMT III + lider air unit Dowód na bycie we frakcji: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 9 godzin temu, Straw_pl napisał: Nick: Straw4wb SID: 25202 Przybliżona data odejścia: 3 lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: dobre chłopaki są w frakcji i fajnie by było gdzieś wrócić posiadana ranga przed odejściem: EMT III + lider air unit Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Moge ci zaoferować stopień Emergency Medical Responder I, jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebix123gg Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 W dniu 14.05.2021 o 02:51, Tak. napisał: Wzór powrotu w szeregi frakcyjne: W dniu 14.05.2021 o 02:51, Tak. napisał: Wzór powrotu w szeregi frakcyjne: Nick:hezzu1 SID:136755 Przybliżona data odejścia:28marca 2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrot na serwer posiadana ranga przed odejściem:paramedic 2 Dowód na bycie we frakcji: PatrykYTRolnik pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 56 minut temu, sebix123gg napisał: Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Mogę zaoferować tobie dopisanie do wyników rekrutacji jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek22 Opublikowano 15 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 Nick: wnuczek22 SID: 112633 Przybliżona data odejścia: poczatek tego roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: umiem w medycynę posiadana ranga przed odejściem: v lider Dowód na bycie we frakcji: chyba pamiętają 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 16 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 13 godzin temu, Wnuczek22 napisał: Nick: wnuczek22 SID: 112633 Przybliżona data odejścia: poczatek tego roku Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: umiem w medycynę posiadana ranga przed odejściem: v lider Dowód na bycie we frakcji: chyba pamiętają Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Mogę zaoferować tobie range Resident jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 21 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2025 (edytowane) Nick: HAGO1237 SID: 25141 Przybliżona data odejścia: 3 lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Czas wrócić "na stare śmieci", brakuje mi trochę MTA posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 21 Października 2025 przez HAGO1237 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 (edytowane) 8 godzin temu, HAGO1237 napisał: Nick: HAGO1237 SID: 25141 Przybliżona data odejścia: 3 lata temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Czas wrócić "na stare śmieci", brakuje mi trochę MTA posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Moge zaoferować tobie stopień Emergency Medical Responder I, jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. dc: patrykytrolnik_ Edytowane 22 Października 2025 przez PatrykZYouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xian Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 Nick: Xi'an SID: 129584 Przybliżona data odejścia: 27.02.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Pomału wracam na multirpg posiadana ranga przed odejściem: AMT II , Szkoleniowiec , Lider AirUnit Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 17 minut temu, Xian napisał: Nick: Xi'an SID: 129584 Przybliżona data odejścia: 27.02.2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Pomału wracam na multirpg posiadana ranga przed odejściem: AMT II , Szkoleniowiec , Lider AirUnit Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje zaakceptowany! Moge ci zaoferować stopień EMT I, jeżeli wszytko tobie odpowiada to zapraszam pv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 17 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 Nick: Karol SID; 108062 Przybliżona data odejscia chyba 14.04 (na dole w sygnaturze mam ) Dlaczego zamierzasz wrócić: porobiłbym coś na serwerku Posiadana ranga przed odejściem: Nie pamiętam, chyba jakiś paramedic Dowód na bycie we frkacji: jedynie słowo zarządu mam, pisze yo w biegu nie mam jak teraz znaleźć 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 17 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 45 minut temu, Karol. napisał: Nick: Karol SID; 108062 Przybliżona data odejscia chyba 14.04 (na dole w sygnaturze mam ) Dlaczego zamierzasz wrócić: porobiłbym coś na serwerku Posiadana ranga przed odejściem: Nie pamiętam, chyba jakiś paramedic Dowód na bycie we frkacji: jedynie słowo zarządu mam, pisze yo w biegu nie mam jak teraz znaleźć Powrót w szeregi S.A Medical Center zostaje Zaakceptowany. Proponuję tobie range Emergency Medical Response I. Jeżeli wszystko odpowiada zapraszam pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vifon Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Nick: vifon'ik SID: 29958 Przybliżona data odejścia: 20.05.2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Wszystkie najlepsze chwile tutaj, i te umiejętności szkoda marnować. posiadana ranga przed odejściem: Emergency Medical Techniciaon II Dowód na bycie we frakcji: Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 40 minut temu, vifon napisał: Nick: vifon'ik SID: 29958 Przybliżona data odejścia: 20.05.2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Wszystkie najlepsze chwile tutaj, i te umiejętności szkoda marnować. posiadana ranga przed odejściem: Emergency Medical Techniciaon II Dowód na bycie we frakcji: Discord Powrót Akceptuję! Proponuję dopisanie do akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Nick:CT-9841-Hybrid SID:132636 Przybliżona data odejścia:10:08:2025 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:No Postanwowiłem powrócić posiadana ranga przed odejściem:Resident Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi