cienszki Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) · Ukryte Ukryte Nick: cienszki Sid: 22412 Powód: siedzenie w prywatnym aucie podczas aktywnej służby fabryki aut oraz wyjście poza obszar dozwolony do wychodzenia Dokładny Opis sytuacji: no izka weszla se do autka podczas duty fabryki oraz wyszla poza obszar do którego może na służbie Oczekiwania: lota lota lota Edytowane 14 Maja 2021 przez cienszki 8 2 Odnośnik do komentarza
Izaa93 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) · Ukryte Ukryte Godzinę temu, cienszki napisał: Nick: cienszki Sid: 22412 Powód: siedzenie w prywatnym aucie podczas aktywnej służby fabryki aut oraz wyjście poza obszar dozwolony do wychodzenia Dokładny Opis sytuacji: no izka weszla se do autka podczas duty fabryki oraz wyszla poza obszar do którego może na służbie Oczekiwania: lota lota lota Po pierwsze to Ty nawet nie wiesz do jakiego obszaru ja się mogę poruszać będąc na dutty. Po drugie to miałam auto na ręcznym i jakimś cudem znalazł się przed miejscem parkującym. Po trzecie to szykuj się na muta i popatrz co Ty odwalasz a nie ja. Swój poziom przejrzyj a potem przypieprz się do mojego 14 latku https://imgur.com/a/LU247uW Po czwarte, brak dowodów, pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2021 przez Izaa93 1 11 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi