Borsuczek Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nick :Borsuczek SID :32936 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAMC Ranga posiadane we frakcji:stażysta przed zmianą lidera Starszy Sierżant Ratownictwa powód :Znudziło mi się już,Brak czasu Dzięki @Sanoxbert @JohnyTrappin @XenonPL @Wojtini69 za te chwilę w SAMC Johny życzę powodzenia na liderce i dzięki że mogłem być w tej wspaniałej frakcji trzymajcie się jeszcze wrócę kiedyś. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Trzymaj się Borsiuk ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Teraz, Wojtini69 napisał: Borsuk pajacu, nie odchodź 😭 Za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 14 minut temu, JohnyTrappin napisał: Naura toksiku Trzymaj się szefie pierwszy I ostatni raz tak do Ciebie powiedziałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WacławHandy. Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 3maj się borsuk! 😧 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 ale ze borsuk, wtf dzieki za samc gdy bylem ja 😄 pomogles 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 NaUrA idź do te es a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 2 minuty temu, ChudyCJ napisał: NaUrA idź do te es a nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi