Ravitek Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Twój nick: Ravitek Nick pracownika, na którego jest skarga: ProJa111 Powód skargi: Odholowanie auta który był przez ze mnie jeżdżony Data i godzina zdarzenia: 24.05.2021 17:50 Dowody: https://imgur.com/a/uFIPmtc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jeżeli mam być szczery to co zrobiłeś jest chamstwem po odholowaniu twojego 1 pojazdu postanowiłeś mi grozić "Płacisz lub pisze skargę" Przypomnę tylko że twój pojazd blokował dojazd do blipa Parkingu Policyjnego {PP} Oczywiste jest to że nie miałeś na to dowodu więc postawiłeś kolejne auto w tym samym miejscu i odszedłeś od pojazdu gdy ustawiałem się żeby zabrać go na lawetę podbiegłeś i napisałeś "SS" na co ja odpowiedziałem "SS z czego? z tego ze zabieram auto które blokuje PP?". DZIĘKUJE ZA UWAGE 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravitek Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 od tego zacznijmy że auto nie blokowało żadnego blipa mogłeś powiedzieć/napisać przestaw auto lub zaparkuj gdzieś indziej. Dziękuje za uwagę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Co na tych ssach jest ukazane? Że ma auto na pace i je wstawia do pp? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 jak już wspomniał kolega enski . twoje ss'y dowodzą iż pracownik frakcji ma na pace auto . nie miał byś może jakiegoś filmiku potwierdzającego błąd pracownika ? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Konkretne dowody nie zostały dostarczone. Chyba wszyscy się ze mną zgodzą że ss'y udostępnione przez gracza nie potwierdzają winy pracownika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi