Skocz do zawartości

Pora na mnie

#WILKU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

z góry przepraszam że kogoś pominąłem . był was tak wielu . i każdemu z osobna podziękować za spędzony czas na serwisie ❤️

zaczynając od poczatku....

@timowskyy dzięki za przyjęcie w szeregi DNB ...  dzięki tobie tak naprawdę się wszystko zaczęło

@Kizzy dzięki za DNB wszystkie wojny na dm pamietaj JC4life

@BillyKid Dzięki tobie dołączyłem do SARA dzięki mordo kiedys zbijemy piateczke i wyskoczymy na browarka 

@Sebastos dzięki za danie szansy jako pracownik sara jak i zarząd

@Toomekk dzięki za wcielenie bardziej we frakcje zaufanie i pomoc . kontakt jest  i mam nadzieje ze będzie 

@Tome_kk otrzymaliśmy razem liderstwo razem ja stawialismy na nogi . dzieki mordo . trzymaj się 

@Kosin. dziękuję za pomoc w  powiększeniu majątku jestes mega chłop . nie zmieniaj się!!

@CineczeK dzieki za długie godziny na ts wspolne rp gierki w cs kontakt jest jeszcze piwko razem wychylimy 

@Monsterr. lecisz po zarząd . nie zmieniaj sie mega chlop z ciebie . lecisz po mistrzostwa 

@Wercia na poczatku troszke spinka była ale dziekuje za wsparcie i pomoc . za***ista jestes mam nadzieje ze kontakt zostanie

@kaliszka Córcia lecisz jak najwyzej we frakcji i po roota . dzieki za rozmowy na ts kc ❤️ 

@Simon. dzieki za rozmowy na ts jesteś dla mnie jak brat . mam nadzieję ze kontakt zostanie

@Mietek_89 warjacie . dzieki za gierke w mc lecisz po roota 

@Normi dziękuję za mega długie godziny na ts jak i w innych grach dziekuje ci bardzo za wszystko po tak dlugim czasie moge nazwac cie przyjacielem 

@Gabryrs_ dziekuje za blood adn crips za wspolne rp za pomoc w sara  . nie zmieniaj sie mordo . dzieki za wszystko

@Natalia_16 dziekuje za wszelka pomoc z twojej strony . za przyjaźń i przepraszam ze to zaniedbałem 

@Smallspy.dziękuję za wsparcie nie tylko ze strony gkf oraz administracyjnej jak i prywatnej . strasznie mi pomogłaś czego nigdy nie zapomne . dziękuję . to obiecane winko dowioze osobiscie ❤️ ... kc mamita

@Arguś.exe dzieki za wszelkie rp ... pomoc na liderkach .i wgl wszystko . w tym momecie mogłbym nazwać cie młodszym bratem ❤️

@Dewen. dzieki wielkie za rp za rozmowy na ts i wgl wszystko. mega chlop z ciebie 3maj sie

przepraszam każdego którego nie oznaczyłem ale tak jak juz wczesniej wspomnialem ludzi na serwerku poznałem odgroma . z jednymi byly zgrzyty z drugimi nie . mam nadzieje ze na koncu jednak z nikim nie miałem poważniejszej spiny kc was wszystkich moze jeszcze sie spotkamy gdzies na gierce trzymajcie się ❤️❤️❤️❤️❤️ 

Edytowane przez #WILKU
  • Smutny 33

Dziękuję Ci Wilku za wszystko, od kiedy pierwszy raz rozmawialiśmy wziąłeś mnie pod swoje skrzydła, godziny na TS3.. Dziękuje Ci jeszcze raz za wszystko, a przede wszystkim za to, jakim człowiekiem byłeś. Jestem wzruszony miłym słowem o mnie, mam nadzieję, że do usłyszenia! ❤️

• Smutny 1

Trzymaj się mordziaty. Dzięki za wspólne gierki za siedzenie na ts. Dzięki za Crips, Crips and Bloods, Triade jak i SamiSwoi. Nie zmieniaj się. Mam nadzieję że kontakt zostanie. ,,Ramię w ramię jak spartanie''❤️❤️ 

• Smutny 1

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...