#WILKU Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) z góry przepraszam że kogoś pominąłem . był was tak wielu . i każdemu z osobna podziękować za spędzony czas na serwisie ❤️ zaczynając od poczatku.... @timowskyy dzięki za przyjęcie w szeregi DNB ... dzięki tobie tak naprawdę się wszystko zaczęło @Kizzy dzięki za DNB wszystkie wojny na dm pamietaj JC4life @BillyKid Dzięki tobie dołączyłem do SARA dzięki mordo kiedys zbijemy piateczke i wyskoczymy na browarka @Sebastos dzięki za danie szansy jako pracownik sara jak i zarząd @Toomekk dzięki za wcielenie bardziej we frakcje zaufanie i pomoc . kontakt jest i mam nadzieje ze będzie @Tome_kk otrzymaliśmy razem liderstwo razem ja stawialismy na nogi . dzieki mordo . trzymaj się @Kosin. dziękuję za pomoc w powiększeniu majątku jestes mega chłop . nie zmieniaj się!! @CineczeK dzieki za długie godziny na ts wspolne rp gierki w cs kontakt jest jeszcze piwko razem wychylimy @Monsterr. lecisz po zarząd . nie zmieniaj sie mega chlop z ciebie . lecisz po mistrzostwa @Wercia na poczatku troszke spinka była ale dziekuje za wsparcie i pomoc . za***ista jestes mam nadzieje ze kontakt zostanie @kaliszka Córcia lecisz jak najwyzej we frakcji i po roota . dzieki za rozmowy na ts kc ❤️ @Simon. dzieki za rozmowy na ts jesteś dla mnie jak brat . mam nadzieję ze kontakt zostanie @Mietek_89 warjacie . dzieki za gierke w mc lecisz po roota @Normi dziękuję za mega długie godziny na ts jak i w innych grach dziekuje ci bardzo za wszystko po tak dlugim czasie moge nazwac cie przyjacielem @Gabryrs_ dziekuje za blood adn crips za wspolne rp za pomoc w sara . nie zmieniaj sie mordo . dzieki za wszystko @Natalia_16 dziekuje za wszelka pomoc z twojej strony . za przyjaźń i przepraszam ze to zaniedbałem @Smallspy.dziękuję za wsparcie nie tylko ze strony gkf oraz administracyjnej jak i prywatnej . strasznie mi pomogłaś czego nigdy nie zapomne . dziękuję . to obiecane winko dowioze osobiscie ❤️ ... kc mamita @Arguś.exe dzieki za wszelkie rp ... pomoc na liderkach .i wgl wszystko . w tym momecie mogłbym nazwać cie młodszym bratem ❤️ @Dewen. dzieki wielkie za rp za rozmowy na ts i wgl wszystko. mega chlop z ciebie 3maj sie przepraszam każdego którego nie oznaczyłem ale tak jak juz wczesniej wspomnialem ludzi na serwerku poznałem odgroma . z jednymi byly zgrzyty z drugimi nie . mam nadzieje ze na koncu jednak z nikim nie miałem poważniejszej spiny kc was wszystkich moze jeszcze sie spotkamy gdzies na gierce trzymajcie się ❤️❤️❤️❤️❤️ Edytowane 28 Maja 2021 przez #WILKU 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 za***isty chłop jesteś, kontakt będzie!! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Łezka się w oku kręci, dziękuje ci za te godziny spędzone na ts3, za nasze rozmowy i śmianie się z głupot. Również mam nadzieje, że kontakt utrzymamy. Trzymaj się i powodzonka w życiu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Trzymaj się przyjacielu, setki godzin spędzonych razem na tsie - nie zapomnę tego. Powodzonka, jeszcze się kiedyś spotkamy ekipą, na tą obiecaną, przysłowiową, fajkę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Oczywiście, że będzie kontakt. Trzymaj się mordeczko i pamiętaj, że zawsze będzie trzymane miejsce dla ciebie w Sarze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 3maj się szefie wróć kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dzięki za wszystko, piwko obowiązkowe!♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A o mnie nic nie wspomniał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 żegnaj brat... 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dzięki za wszystko i powodzenia dalej, trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A gdzie ja 🤬 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dziękuję Ci Wilku za wszystko, od kiedy pierwszy raz rozmawialiśmy wziąłeś mnie pod swoje skrzydła, godziny na TS3.. Dziękuje Ci jeszcze raz za wszystko, a przede wszystkim za to, jakim człowiekiem byłeś. Jestem wzruszony miłym słowem o mnie, mam nadzieję, że do usłyszenia! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Trzymaj się mordziaty. Dzięki za wspólne gierki za siedzenie na ts. Dzięki za Crips, Crips and Bloods, Triade jak i SamiSwoi. Nie zmieniaj się. Mam nadzieję że kontakt zostanie. ,,Ramię w ramię jak spartanie''❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Trzymaj się Wilku, dzięki za wszystko co dla mnie zrobiłeś ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Trzymaj się staruchu! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Dzieki za szanse w sara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 papa kumpel milo bylo ;( wracaj kiedys! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefek Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 trzymaj sie wilku i powodzenia 😞 ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Halo a ja gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 16 godzin temu, Pietrosz napisał: W piździe, idź już, bo nikt cię tu nie chce. O jest i mój ulubieniec. A ja sobie tutaj wracam bo lubię jak się takie debile jak Ty wk***iają tym i mają ból d*py o jakieś gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Trzymaj się Wilku i dziękuje za wszystko nawet za niezdany egzamin mam nadzieje że kiedyś jeszcze cię tu zobaczę bo polubiłem cię przez ten czas w adm ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtizard Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Naura i powodzenia w życiu ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi