bejkkuu Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Witam. Dziś około godziny 22 napisałem na chacie czy ktoś podwiezie po lodach za 50kk, napisał do mnie walaszek ze za 100kk, potem jednak uzgodniliśmy że 60kk miał przewieść mnie i mojego kolege. Gdy wysłałem mu 60milionów gościu zaczął gadać że mamy brać samochód i on nam da mape i my mamy jezdzic bo on ma zabrane prawko, gdy powiedzielismy ze jednak sie rozmyslamy i że ma oddać hajs to wylogował się można sprawdzić konsole i logi chatu jakie były a tu dowód 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (Sorki za wypowiedź) §1. Brak wzoru = skarga ODRZUCONA §2. Czy to jest skarga na pracownika Tsa? Czy na gracza jeżeli na normalnego gracza A nie kogoś z frakcji wtedy piszesz w dziale skargi na graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Czemu to jest w dziale sara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Brak wzoru oraz to nie skarga na pracownika SARA XDDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi