BigCarl Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nazwa tematu: Pochwała na Młody.ez Twój nick:BigCarl Nick pracownika, na którego jest pochwała: Młody.ez Za co jest pochwała:Pochwała jest za to że odegrał on fajne RP ponieważ odegrałem że samochód mi się zepsuł więc zadzwoniłem pod /112 po paru sekundach przyjął to jeden z SARY po czym przyjechał dość szybko. Odegrał on miłe fajne ze znajomością samochodów RP a także fajnie rozbudowane. Pod koniec zabrał mnie pod najbliższego mechanika "Część RP'' po czym poczęstował mnie ciepłą herbatka :)) Dowody:https://imgur.com/a/9oEAC1p Coś od siebie: Plusik fajny i miłe słówko i docenienie jego starań 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszproblem123 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dzięki carl za rp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jak podpięcie kabli to jest rozbudowane rp to spoko. Dostanie plusika. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi