MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Tak jak pisałem pale wroty z serwa trzeba troszkę odpocząc @burbii Chuj ci w dupe, i zyczę ci zeby ci sie psy na chatę wjebały po te twoje lewe zioło @Black* Dziena za szanse w SAPD było kozacko, moze niedługo wpadnę po te tanie Lq 😄 @AnimaL Tak jak widziałes juz nie będziemy ludzi spinali trytytkami i nie będziemy juz odwalac 😞 ale jesteś kozak chłop ! 😄 @Shiruu Wyjmij kija z dupy! @Damian123 jebać cię wisła to kurwa a taki konfident jak ty będzie zawsze ruchany 😄 ale nie bój się niedługo sie zobaczymy :DDD @Febson no juz nie będziesz mnie tepał w różne miejsca i nie będziemy odwalac 😞 @NinjSS no juz nie będziemy siedzieć do rana i odwalać na słuzbie ale wielkie dzięki za pomoc jak miałem zawieszenie 😄 szanuje w chuj!! @xBartek. dziena za sluzbe w SAPD 😄 @Kujukwangu broniles pedała damiana ale to nic i tak cie polubiłem 😄 @XmieL no pomimo naszej spiny haha i tak cie polubiłem haha @FuriaT Kozak! będziemy pykać tam gdzie pykamy, jebać wisłe wiesz o co chodzi 😄 @Kelly_Severide Pamiętaj ze musimy się spiknąc na jakimś zlocie albo coś 😄 @MI_REK denerwowałes mnie ale dalej zwijaj tych pajaców co rabują ;D @Xsardes no ty tam dalej nagrywaj xD @Krzywy Dziena za muta XDDD @Mandarynka jeszcze sie raczej zobaczymy 😄 @Krzysioo dziena za breszne akcje @young_alchemik dziena za breche XD Pozdro wariaty 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Trzymaj się MichaleQ zajebiste pościgi z tobą byly! Wbijaj po te LQ :DDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Pies cie jebał wpadko jebana Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez MichaleQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian123 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dobra pal wroty tam za sobą masz drzwi . Dzieciaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Trzymaj się mordeczko! Jak coś to jakiś kontakt jest to możemy się ugadać na Zlocik 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Kelly_Severide normalnie wariacik :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 8 minut temu, Damian123 napisał: Dobra pal wroty tam za sobą masz drzwi . Dzieciaku odpisz mi na fb wyjebie kiedy ta ustawka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Damian123 Jak zwykle poziom pokazany @MichaleQ No spoko ;P, do kiedyś. Ale zdjęcie Hondy wyśle jeszcze 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 elo elo, dzisiaj wieczorem nakurwiamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) @NinjSS Wisła to kozaczki a co do czego to spierdalają a dałmian ameba umysłowa to w ogole pizda xDDDD, wysylaj jak cos 😄 Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez MichaleQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @FuriaT Normalnie wariat 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian123 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 23 minuty temu, MichaleQ napisał: odpisz mi na fb wyjebie kiedy ta ustawka To podaj FB a nie pierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Damian123 pizdochlascie napisałem do ciebie odpisz mi haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian123 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 3 minuty temu, MichaleQ napisał: @Damian123 pizdochlascie napisałem do ciebie odpisz mi haha Nie napisałeś mi nic ceju napisz jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Damian123 robi sie konfidencie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nadupcaj tam równo betom i pierdol szkołe wariat, siemano! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XmieL Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 haha mordo ja to se zawsze beke robie mordo, trzymaj sie i czekam az wrocisz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 pa pa michałku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @MichaleQ ja nikogo nie broniłem lul, myślę że się spotkamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi