Herooosek Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Nick : LupixiuToKox SID :4552 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Starszy Strażak powód : Chciałbym spróbować w innej frakcji, mam czas na siedzenie na duty, tylko wypaliłem się w tej frakcji @imol Dzięki ci za wspólne siedzenie na ts3 i wspólne jeżdzenie na RP @46zzkz5d Dzięki ci też za wspólne jeżdzenie na awf śmianie się i nie tylko @kozderka A z tobą to już wogóle kox jeżdzenie we 2 GCBA hah i nie tylko @xhataczek Wspólne siedzenie na ts3 i gadanie jak z innymi. @Diki22 Wyzywanie się wspólne to było kox i jeżdzenie na awf też I OCZYWIŚCIE @Mandarynka CZYLI NAJLEPSZY SZEF KTÓREGO POZNAŁEM KIEDYKOLWIEK MORDO TRZYMAJ SIE TAM W SAFD I NIE TYLKO! 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi