Pojas Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Nazwa Tematu: Skarga na [nick] Nick oskarżonego: undefinder131 Data i godzina zdarzenia: z 10 min temu Opis sytuacji: Jade sobie a tu nagle safd sobie skraca i zraz wyzywa Dowód: na dole Coś od siebie:lota lub - Edytowane 29 Czerwca 2021 przez klapeczek1000 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 + Plus CBK na djuti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 11 minut temu, Vesspe napisał: Coś od siebie:lota lub - Lota XDD No a jak lota odrazu i tgtp co sie pierdzielic z takimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 54 minuty temu, klapeczek1000 napisał: No a jak lota odrazu i tgtp co sie pierdzielic z takimi sory za wypowiedź ale typie za takie coś małe przewinienie to może minusa dostać co jedynie a nie lota a jeśli tobie się coś nie podoba w kimś to lepiej zobacz na siebie a zreszta to ch**owy internet to co to aż tak cię zabolało? Edytowane 29 Czerwca 2021 przez BigCarl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Ale masz jakieś dowody że tak robiłem ? jeżeli tak prosze dac Fakt może z 2 - 3 razy Cię staranowałem to się przyznam bo miałem lagi dzis jjuz nie mam Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi