Papcio_Borowik Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nick: Papcio. Powód: Nie ostrożna jazda samochodem biznesowym Typ kary: Black Lista Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuacje, wyciągnąłem już wnioski z tamtej przygody i mam nadzieje że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony. Pozdrawiam wszystkich z San Newsa ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Jestem skłonny dać ci szanse co powiecie chłopaki @KQBA @wtfomglolspectra.pdw @imgores @Wr77zer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio_Borowik Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Dostałem z Bma? O kurde nawet nie wiedziałem myślałem ze tylko bl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 2 godziny temu, KQBA napisał: BMA - Bez możliwości apelacji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 3 godziny temu, KQBA napisał: BMA - Bez możliwości apelacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 3 godziny temu, KQBA napisał: BMA - Bez możliwości apelacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi