Skocz do zawartości

Rekrutacja do A.SARA Lipiec 2021

suchapanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kospi
Imię: Kacper
SID: 39282
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 550 Godzin.
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem.
SARA to Rodzina.

Znajomość RP (0-10): 9/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-30h tygodniowo.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo dobrze znam RP na MultiRPG. Jestem doświadczonym laweciarzem, ponieważ dużo razy byłem we frakcji SARA. Jestem również aktywnym graczem co widać po przegranych godzinach na serwerze. Jestem osobą dojrzałą emocjonalnie i potrafię radzić sobie z stresującymi sytuacjami
Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, nazywam się Kacper i mam 15 lat. Mieszkam w małym mieście w województwie Wielkopolskim. Lubię grać w piłkę nożną i koszykówkę. Uwielbiam poznawać nowych ludzi i utrzymywać z nimi bardzo dobre relacje przyjacielskie.

• Like 1
  • Haha 1

Nick: Krzysio
Imię: Krzysztof
SID: 77971
Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  300 Ale cały czas rośnie
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak  
SARA TO RODZINA
Znajomość RP (0-10): 8/10

Znajomość Ortografii (0-10): 8/5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12 13 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Moim zdaniem sie bardzo nadaje na to stanowisko ponieważ , Mam bardzo dużo czasu wolnego , Jestem bardzo pracowitą osobą i bezkonfliktową , mam tez duże doświadczenie w tym zawodzie no i tyle .
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć Mam na imię Krzysztof i  chodzę do 8 klasy w Olszynach to tak mała wieś ,

W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze wyczynowo  i na motorze ,

Lubię Tez grać w piłkę nożną i siatkówkę  i chodzić po lesie , 

W wolnym czasie tez gram w Mta Na multi oczywiście i w Fortnite .

• Like 1

Nick: Kot220
Imię: Ireneusz 
SID:27161
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 135

Znajomość RP (0-10):10

Znajomość Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h minimalnie
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadaję się do frakcji ponieważ często przebywam na serwerze.  Byłem już w nie jednej frakcji i wiem  na czym polega odgrywanie RP. Jestem osobą spokojną oraz lubię pomagać innym. Będę się starał by moc frakcji wzrastała oraz będę się przykładał do przypisanych mi poleceń . 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Irek pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Chodzę do szkoły średniej o profilu technik pojazdów samochodowych. Moimi zainteresowaniem jest motoryzacja lubię porobić przy samochodach czy innych pojazdach . W czasie wolnym gram w gry typu RPG, MOBA itp. oraz jeżdżę na deskorolce. Często też wychodzę pojeździć na rowerze oraz pobiegać.

• Haha 1

Nick: filipowiczmta (harib3k)
Imię: Filip
SID: 20031
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Niestety nie

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Ok. 445

Znajomość RP (0-10): 7 

Znajomość Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Myślę, że w granicach 12h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam, że to właśnie ja powinienem zostać pracownikiem SARA, ponieważ chciałbym próbować na multirpg(najlepszym serwerze) nowych rzeczy. Byłbym bardzo szczęśliwy jeśli bym się dostał.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, nazywam się Filip. Niestety nie posiadam mikrofonu, mam nadzieję, że to nie stanie na drodze kariery w SARA. Interesuję się bronią. W przyszłości chciałbym iść na żołnierza zawodowego. Również uwielbiam grać w gry, mta na serwerze multirpg.

SARA TO RODZINA

• Like 1

Nick: kacper2902
Imię: kacper
SID: 100818
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 20
Czy przeczytałeś regulamin?: tak 
SARA TO RODZINA

Znajomość RP (0-10): 6 

Znajomość Ortografii (0-10): 8 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6 - 8 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): interesuje się ciężarówkami lawetami i innymi takimi rzeczami i myślę że ta praca jest stworzona do mnie. jestem chłopakiem spokojnym umiem się zachować ja np całe życie zatrzymuje się na czerwonych bo tak się nauczyłem po prostu

jestem w stanie pracować nawet więcej niż te 8 godzin. byłem kiedyś u kolegi i on mi pokazał tą prace i zakochałem się w niej 
Coś o sobie (min. 4 zdania): nazywam się kacper w mta gram od nie dawna jestem pracowity i jak sobie coś ubzduram to tak ma być i jak coś robię to musi być idealnie bo inaczej mnie to po prostu boli. gram w gry typu ets 2 mam już tam 5 lecie fs 19 cs valorant  itp 

Edytowane przez kapsel 22
  • Haha 2

Wzór:

Nick: OoAndiZz
Imię: Krzychu
SID: 60808

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 290

Znajomość RP (0-10):7

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą pracowitą. Prace zawsze staram się wykonać na 100%. Zadbam o porządek w całym San Andreas. Jestem osobą dojrzałą emocjonalnie
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Krzychu. Jestem osobą spokojną. Interesuje się e-sportem. Myślę że nadaje się do tej pracy.

• Like 1
  • Haha 1

Nick:Adriannek
Imię:Adrian
SID:49051
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 220h 
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak

Znajomość RP (0-10):10/10

Znajomość Ortografii (0-10):10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ dużo gram, jestem aktywna osoba na serwerze, odgrywanie rp nie jest dla mnie problemem ponieważ duzo gram na serwerach gdzie sie odgrywa rp, potrafie sie zachować, jestem opanowany i dojrzały emocjonalnie wiec ta praca nie bedzie niczym trudnym dla mnie.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Adrian jestem ze Szczecina. Interesuje sie piłką nożną,jestem aktywna osobą. Większą cześć dnia spię poźniej wychodze na dwór potem gram. 

• Haha 2

Nick:MarekFabryka
Imię:Damian
SID:13021
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 350+
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak

SARA TO RODZINA
Znajomość RP (0-10):7/10

Znajomość Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):tygodniowo od 600/700 do 1000/1100
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Gram w MTA już bardzo długo. Mapkę znam bardzoo dobrze
Jeździć potrafię holować chyba też. Do sapd sie nie dostałem to może tu się uda 🙂
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Damian mam 14 lat. Interesuje się motoryzacją i rolnictwem. Pochodzę w woj. Wielkopolskiego. Jak wyżej już napisałem gram w mta bardzo długo od 2k15. Mam szczerą nadzieję, że się dostanę. Pozdrawiam z rodzinką.

Edytowane przez dami1234xx
  • Like 1

Nick:  cwur
Imię: Patryk
SID: 101425

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: +/- 10 godzin
Znajomość RP (0-10): 8-9

Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-15 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem pracowity, odpowiedzialny oraz cierpliwy co oznacza, że pasuje do tej frakcji. Myślę, że posiadam duże doświadczenie w RP i tym samym jestem otwarty na interakcje z innym graczem oraz głębsze odgrywanie. Szybko się uczę pomimo, że nigdy nie byłem w SARA szybko wszystko pojmę. Zazwyczaj gram w godzinach wieczornych gdy jest mniej osób wiec zawsze ktoś będzie.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Patryk. Mam 18 lat. Pochodzę z wielkopolski . Interesuje się jaraniem dobrego skuna oraz dobrymi melanżami pozdrawiam serdecznie.

• Haha 2

Nick:Ziksonek
Imię:Bartek
SID:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak używam na codzień jestem na 2serverach teamspeak3 administratorem.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:20
Czy przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP (0-10):6/10 bo miałem dość długa przerwe

Znajomość Ortografii (0-10):8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ jestem chłopakiem spokojnym i opanowanym. Umiem zachować kulturę psychiczną jak i nerwową. Byłem już w tej frakcji i wiem o co chodzi. Potrawie zachować zimne nerwy. Jestem osobą która potrafi się zachować. 

Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Batek mam 18 lat pochodzę ze Bydgoszczy . Interesuje  się Mechaniką przejdę dalej na co dzień interesuję się elektryką jeszcze nie dawno interesowałem się programistą. Mówiłem też że interesuje się Mechaniką bardzo lubię tą prace i z chęcią chodzę do pracy. Zapomniałem jeszcze dodać że często też jeżdżę na rowerze. Często wychodzę z kolegami pojeździć na rowerze.  Lubię też wyjść ze znajomymi na miasto pochodzić po mieście lub  napić sie piwa 😄

• Haha 3

Nick:Igorkozak
Imię:Igor
SID:55119
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:2201h aktualnie 
Czy przeczytałeś regulamin?TAK :
SARA TO RODZINA
Znajomość RP (0-10):7

Znajomość Ortografii (0-10):7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):18h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ dużo gram już na serwerze jestem często aktywny. chciałbym bardzo się dostać do sary ponieważ myślę że jest to fajna frakcja.
Jestem miła  ambitną oraz pracowitą osobą. Zawsze staram się wykonać swoją prace. chciał bym sobie  urozmaicić grę na serwerze i pomagać z porzuconymi pojazdami.
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Igor dużo czasu spędzam przy laptopie grając w gry. Interesuje się motoryzacją dogaduje się z każdym.Jestem miły sympatyczny pracowity spokojny. Nigdy się nie poddaje zawsze walczę o swoje

Edytowane przez igorkozak
  • Like 4

W dniu 26.07.2021 o 13:46, suchapanda napisał:

laweta.thumb.png.ceb15e7a446d7b411cb0227386b3d09c.png

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 14 lat,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:blazejek1123
Imię:Błażej
SID:96521
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100
Czy przeczytałeś regulamin?:tak Sara to rodzina

Znajomość RP (0-10):9

Znajomość Ortografii (0-10):8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):50
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo bardzo lubię grać w mta. Uwielbiam administrację. Kocham grać na tym serwerze. Będę się dobrze sprawował w pracy
Coś o sobie (min. 4 zdania): Dzień dobry mam 15 lat na imię mi Błażej . Moimi pasiamj jest granie w mta na multirpg , motoryzacja i kolarstwo. Lubię pojeździć z kolegami na rowerach i na skuterze. I kocham grać w grę.

Rekrutacja potrwa do Soboty 31.07.2021r. do godziny 23:59.

• Haha 1

Nick: lukisortus
Imię: Łukasz
SID: 71366

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: około 170
Czy przeczytałeś regulamin?:
SARA TO RODZINA tak
Znajomość RP (0-10): 8.5

Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 28 do 30
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą asertywną oraz zdyscyplinowaną, nie mam problemów z wykonywaniem poleceń osób wyżej postawionych w frakcji, potrafię działać w grupie, staram się być miły dla innych graczy na ile jest to możliwe. W tej frakcji czuje się najlepiej, jest to jedna z moich ulubionych frakcji, miałem przyjemność być w owej frakcji na innych serwerach lecz te serwery nie były rozwinięte, a atmosfera jaka tam panowała skłoniła mnie do opuszczenia frakcji. Chciałbym dalej rozwijać się w tej frakcji lecz już na bardziej ogarniętym serwerze jakim jest MultiRPG
Coś o sobie (min. 4 zdania): Hej uczę się w technikum, od września zaczynam II rok, interesuje się motoryzacją oraz sportem. W mata gram od 2016 roku. Wolne chwile spędzam na graniu w gry, oraz jeździe na deskorolce.

Edytowane przez lukisortus
  • Like 1

W dniu 26.07.2021 o 13:46, suchapanda napisał:

laweta.thumb.png.ceb15e7a446d7b411cb0227386b3d09c.png

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 14 lat,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:kami1234pl
Imię:kacper
SID:100973
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: da sie mnie zrozumieć
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tylko dc

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:66
Czy przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP (0-10):5

Znajomość Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):ok 20godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):nudzi mi sie na servie. dlatego chciałbym pracować jako road assistance. żeby nie było syfu na servie i pomóc
Coś o sobie (min. 4 zdania): mam 13 i pół lat. lubie być potrzebny xd . no i ogólnie chciałbym pracować na tym stanowisku i tyle chyba xd

Rekrutacja potrwa do Soboty 31.07.2021r. do godziny 23:59.

• Haha 1

Nick: Pjoterowo
Imię:Mikołaj
SID:98664
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 160

Znajomość RP (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):2-4 godz
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): szukam dobrze płatnej pracy, bardzo lubię oglądać fajne autka i lubię mieć porządek na ulicach. mam na dzieję  że mnie przyjmiecie ponieważ będę się bardzo starał w tej pracy. Myślę że będę sie na dawał.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem mikołaj i mam 14 lat bardzo lubie grać w mta a szczególnie w multirpg, jeśli mnie przyjmiecie to napewno nie strace tej szansy i będę się bardzo starał.SARA TO RODZINA

• Haha 2

Nick:Dejv3105
Imię:Dawid
SID:
93479
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:225 godz
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):dziennie 5 h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem osobą bardzo rozmowną ,która lubi podejmować ciekawe wyzywania i uczenia się nowych rzeczy ,moja poprzednia frakcja to było SAFD .Dużo się nauczyłem na niej rp 
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Dawid ,mam 18 lat pochodzę z woj.Wielkopolskiego .Interesuje się programowaniem i tworzeniem skryptów. Mam nadzieje ,że się dostane pozdrawiam cieplutko 

Edytowane przez Dejv3105

Nick:[DZIXXON]
Imię:KRYSTION
SID:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:JOSNE
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:JOSNE

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:9H
Czy przeczytałeś regulamin?:JO

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6-9
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):BO BYM CHCIOL WRUCIC DO SORY 
Coś o sobie (min. 4 zdania):jestem mily dziekuje  glowo w betoniorce 

Edytowane przez dzixxon11
  • Haha 6

Nick: oskaL
Imię:Oskar
SID:97189
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 144 lub trochę więcej
SARA TO RODZINA

Znajomość ortografii(0-10):9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6-10

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bardzo lubię lawety itp , ponieważ mój wujek jezdził lawetami .W przyszłości chce być SAFD . Chce się nauczyć czegoś więcej a nie siedzieć tylko na import export xDDD .A tak szczerze tez chce trochę zarobić i mieć z tego fun :).

Coś o sobie (min. 4 zdania) mam na imię Oskar i mam 14 lat. pochodzę z województwa mazowieckiego. interesuje się piłkę nożną .Lubię grać w gry a szczególnie w mta na serwerze multirpg .

• Like 1

Nick: Orbi69
Imię: Paweł
SID:27270
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Posiadam 712h.
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem.

Znajomość Ortografii (0-10): 9.5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Od 20-30h.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo dobre pytanie! Jestem osobą kulturalną, ogarniętą z poczuciem humoru. Jestem często aktywny na serwerze oraz chciałbym troszkę nabrać więcej doświadczenia w frakcji SARA. Byłem w owej frakcji na innych serwerach i posiadam sporo doświadczenia. Zawsze można być jeszcze lepszym!
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, jestem Paweł. Pochodzę z małej miejscowości pod Lublinem. Jestem z natury ogarniętym chłopakiem, który brnie po swoje na każdym kroku. Staram się być człowiekiem pracowitym, popełniającym jak najmniej błędów w swoim życiu. Gdy postawię cel zawsze staram się go zrealizować tak dobrze jak tylko potrafię. Moim hobby jest MTA oraz wszelkie rzeczy związane z motoryzacją. Dzielnie stawiam czoła nowym wyzwaniom, które mają na celu polepszenie mojej osobowości, temperamentu. Nikomu staram się nie robić na złość, chyba że mnie bardzo do tego zmusi robiąc na złość mojej osobie. Osoby otaczające mnie darzę szacunkiem, lecz jednak żeby się tak stało te osoby muszą mnie również tym darzyć. Jedną z moich słabych stron jest wielkie zawzięcie- niekiedy w dobrym celu niekiedy w niestety złym. Kocham pomagać innym osobom gdy tego potrzebują. 

669716696_Saratorodzina.png.5980311e8f5ba6390f8f44cf3fa321a4.png

Edytowane przez Orbi69

1. Nick nicke.exe 2.Wiktor wiek 13 3.(SID: 101198). Czy posiadasz  komunikator Discord oraz TS3? tak  le posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  24 godziny czy  przeczytałeś regulamin?:tak  czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 11 godzin  Jestem Wiktor  uważam , Intersuję się  piłką nożną i boksem   graniem w gry komputerowe. Uważam , że będę  nadawał ponieważ mam doświadczenie. Mam nadzieję że pnie  przyjmujecie do frakcj         POZDRAWIAM Wiktor

• Haha 2

Nick: KIEPTER
Imię: Oskar
SID:98554

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 100+

Znajomość RP (0-10): 7/10

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): cały czas moge
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bo myśle że sie nadam do tej pracy.Poniewasz potrafie utrzymac kulture osobistą.Znam sie na tym.Poprostu szukam pracy:).
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię oskar.Mam 14 lat.Lubie grać w gry.Jestem koleżeński.

Nick: Kordoneq420
Imię: Tobiasz
SID: 98617
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 136
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście
SARA TO RODZINA

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 28H
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Przesiaduje dużo na serwerze. Mam doświadczenie w tej pracy, grałem na innym serwerze pracownika tej frakcji. Umiem bardzo dobrze RolePlay. Jestem miły dla innych.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Hej! Mam na imię Tobiasz. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Lubię grać w gry, w piłkę oraz jeździć na rowerze. Bardzo lubię słuchać muzyki, w przyszłości chciałbym zostać muzykiem. Znam się dobrze na komputerach.

obraz_2021-07-28_000958.thumb.png.cb5761d8563cfb74cc1c155d4d22d7ce.png.ec4ac793775c84790d96c0614e73f7b4.png

Edytowane przez Kordoneq420
  • Like 2

Nick: Tomaszek.

Imię: Igor

SID: 81917

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 460

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to rodzina

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h lub więcej

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam , że to właśnie ja powinienem zostać pracownikiem Sara , ponieważ myślę że sprostam zadaniom tej frakcji. Zawsze chciałem być w jakiej frakcji. Zawsze staram się wykonać powierzone zadanie bardzo dobrze. Lubię odgrywać rp.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Igor. Interesuje się sportem dokładniej piłka nożna oraz siatkowa, lubię też muzykę. Jestem osobą kulturalną oraz spokojna. Zawsze staram się rozwiązać konflikt pokojowo. Myślę że pasowałby do tej frakcji.

• Like 1

Nick: Kaczorowskyyy
Imię: Damian
SID: 99529
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście, że tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 78h
Czy przeczytałeś regulamin?: Jak najbardziej. 
SARA to rodzina

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): coś około 10-15h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nienawidzę wręcz samochodów rozwalonych po całym mieście. Odkąd zacząłem grę na serwerze, chciałem pracować w SARA, lubię to robić. Myślę, że dobrze sprawdziłbym się w tej pracy. Nie jestem osobą konfliktową, zawsze szukam pokojowego rozwiązania. 

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Damian, mam 14 lat, interesuję się szeroko pojętą motoryzacją.  Jestem bardzo rozmowny oraz lubię pracę z ludźmi. Nie lubię się kłócić, wolę rozwiązać coś na spokojnie, bez nerwów. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji 😄 
Chciałem dodać, że 
SARA to rodzina.

669716696_Saratorodzina.png.5980311e8f5ba6390f8f44cf3fa321a4.png
  • Like 1

Nick: .Lysy
Imię: Jakub
SID: 49420
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 221h 
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak.

Znajomość RP (0-10): 10/10 

Znajomość Ortografii (0-10): 9.5/10 (jestem dysletykiem ale mam małą wadę więc da radę)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Ile było by to dla mnie możliwe.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadaję się do takiej frakcji ponieważ jestem sprawnym szybkim i dokładnym kierowcą. Mapę gta sa znam znakomicie co mam nadzieję że ułatwi mi pracę. Będzie też to mój pierwszy raz dlatego chciałem spróbować swoich sił. Dużo mam przegrane na serwerze więc fajnie będzie coś nowego zrobić. 
Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Kuba co już wiadomo. Mieszkam w małopolskim. Interesuje się motoryzacją i mechanictwem aut. Jestem pomocną i  pocieszającą osobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.