Kospi Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nick: Kospi Imię: Kacper Wiek: 15 SID: 39282 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 550 Godzin. Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem. SARA to Rodzina. Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-30h tygodniowo. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo dobrze znam RP na MultiRPG. Jestem doświadczonym laweciarzem, ponieważ dużo razy byłem we frakcji SARA. Jestem również aktywnym graczem co widać po przegranych godzinach na serwerze. Jestem osobą dojrzałą emocjonalnie i potrafię radzić sobie z stresującymi sytuacjami Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, nazywam się Kacper i mam 15 lat. Mieszkam w małym mieście w województwie Wielkopolskim. Lubię grać w piłkę nożną i koszykówkę. Uwielbiam poznawać nowych ludzi i utrzymywać z nimi bardzo dobre relacje przyjacielskie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastercard.exe Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nick: Krzysio Imię: Krzysztof Wiek: 14 SID: 77971 Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 300 Ale cały czas rośnie Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 8/5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12 13 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Moim zdaniem sie bardzo nadaje na to stanowisko ponieważ , Mam bardzo dużo czasu wolnego , Jestem bardzo pracowitą osobą i bezkonfliktową , mam tez duże doświadczenie w tym zawodzie no i tyle . Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć Mam na imię Krzysztof i chodzę do 8 klasy w Olszynach to tak mała wieś , W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze wyczynowo i na motorze , Lubię Tez grać w piłkę nożną i siatkówkę i chodzić po lesie , W wolnym czasie tez gram w Mta Na multi oczywiście i w Fortnite . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot220 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nick: Kot220 Imię: Ireneusz Wiek: 16 SID:27161 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 135 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10):10 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h minimalnie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadaję się do frakcji ponieważ często przebywam na serwerze. Byłem już w nie jednej frakcji i wiem na czym polega odgrywanie RP. Jestem osobą spokojną oraz lubię pomagać innym. Będę się starał by moc frakcji wzrastała oraz będę się przykładał do przypisanych mi poleceń . Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Irek pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Chodzę do szkoły średniej o profilu technik pojazdów samochodowych. Moimi zainteresowaniem jest motoryzacja lubię porobić przy samochodach czy innych pojazdach . W czasie wolnym gram w gry typu RPG, MOBA itp. oraz jeżdżę na deskorolce. Często też wychodzę pojeździć na rowerze oraz pobiegać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harib3k Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nick: filipowiczmta (harib3k) Imię: Filip Wiek: 14 SID: 20031 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Niestety nie Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Ok. 445 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 7 Znajomość Ortografii (0-10): 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Myślę, że w granicach 12h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam, że to właśnie ja powinienem zostać pracownikiem SARA, ponieważ chciałbym próbować na multirpg(najlepszym serwerze) nowych rzeczy. Byłbym bardzo szczęśliwy jeśli bym się dostał. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, nazywam się Filip. Niestety nie posiadam mikrofonu, mam nadzieję, że to nie stanie na drodze kariery w SARA. Interesuję się bronią. W przyszłości chciałbym iść na żołnierza zawodowego. Również uwielbiam grać w gry, mta na serwerze multirpg. SARA TO RODZINA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper2902 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Nick: kacper2902 Imię: kacper Wiek: 14 SID: 100818 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 20 Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 6 Znajomość Ortografii (0-10): 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6 - 8 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): interesuje się ciężarówkami lawetami i innymi takimi rzeczami i myślę że ta praca jest stworzona do mnie. jestem chłopakiem spokojnym umiem się zachować ja np całe życie zatrzymuje się na czerwonych bo tak się nauczyłem po prostu jestem w stanie pracować nawet więcej niż te 8 godzin. byłem kiedyś u kolegi i on mi pokazał tą prace i zakochałem się w niej Coś o sobie (min. 4 zdania): nazywam się kacper w mta gram od nie dawna jestem pracowity i jak sobie coś ubzduram to tak ma być i jak coś robię to musi być idealnie bo inaczej mnie to po prostu boli. gram w gry typu ets 2 mam już tam 5 lecie fs 19 cs valorant itp Edytowane 30 Lipca 2021 przez kapsel 22 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanczol Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Wzór: Nick: OoAndiZz Imię: Krzychu Wiek: 14 SID: 60808 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 290 Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10):7 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą pracowitą. Prace zawsze staram się wykonać na 100%. Zadbam o porządek w całym San Andreas. Jestem osobą dojrzałą emocjonalnie Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Krzychu. Jestem osobą spokojną. Interesuje się e-sportem. Myślę że nadaje się do tej pracy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nick:Adriannek Imię:Adrian Wiek:19 SID:49051 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 220h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10):10/10 Znajomość Ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ dużo gram, jestem aktywna osoba na serwerze, odgrywanie rp nie jest dla mnie problemem ponieważ duzo gram na serwerach gdzie sie odgrywa rp, potrafie sie zachować, jestem opanowany i dojrzały emocjonalnie wiec ta praca nie bedzie niczym trudnym dla mnie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Adrian jestem ze Szczecina. Interesuje sie piłką nożną,jestem aktywna osobą. Większą cześć dnia spię poźniej wychodze na dwór potem gram. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekFabryka Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Nick:MarekFabryka Imię:Damian Wiek:14 SID:13021 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 350+ Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):7/10 Znajomość Ortografii (0-10):8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):tygodniowo od 600/700 do 1000/1100 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Gram w MTA już bardzo długo. Mapkę znam bardzoo dobrze Jeździć potrafię holować chyba też. Do sapd sie nie dostałem to może tu się uda 🙂 Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Damian mam 14 lat. Interesuje się motoryzacją i rolnictwem. Pochodzę w woj. Wielkopolskiego. Jak wyżej już napisałem gram w mta bardzo długo od 2k15. Mam szczerą nadzieję, że się dostanę. Pozdrawiam z rodzinką. Edytowane 29 Lipca 2021 przez dami1234xx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwur Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nick: cwur Imię: Patryk Wiek: 18 SID: 101425 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: +/- 10 godzin Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 8-9 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-15 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem pracowity, odpowiedzialny oraz cierpliwy co oznacza, że pasuje do tej frakcji. Myślę, że posiadam duże doświadczenie w RP i tym samym jestem otwarty na interakcje z innym graczem oraz głębsze odgrywanie. Szybko się uczę pomimo, że nigdy nie byłem w SARA szybko wszystko pojmę. Zazwyczaj gram w godzinach wieczornych gdy jest mniej osób wiec zawsze ktoś będzie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Patryk. Mam 18 lat. Pochodzę z wielkopolski . Interesuje się jaraniem dobrego skuna oraz dobrymi melanżami pozdrawiam serdecznie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziksonek Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nick:Ziksonek Imię:Bartek Wiek:18 SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak używam na codzień jestem na 2serverach teamspeak3 administratorem. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:20 Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10):6/10 bo miałem dość długa przerwe Znajomość Ortografii (0-10):8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ jestem chłopakiem spokojnym i opanowanym. Umiem zachować kulturę psychiczną jak i nerwową. Byłem już w tej frakcji i wiem o co chodzi. Potrawie zachować zimne nerwy. Jestem osobą która potrafi się zachować. Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Batek mam 18 lat pochodzę ze Bydgoszczy . Interesuje się Mechaniką przejdę dalej na co dzień interesuję się elektryką jeszcze nie dawno interesowałem się programistą. Mówiłem też że interesuje się Mechaniką bardzo lubię tą prace i z chęcią chodzę do pracy. Zapomniałem jeszcze dodać że często też jeżdżę na rowerze. Często wychodzę z kolegami pojeździć na rowerze. Lubię też wyjść ze znajomymi na miasto pochodzić po mieście lub napić sie piwa 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nick:Igorkozak Imię:Igor Wiek:15 SID:55119 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:2201h aktualnie Czy przeczytałeś regulamin?TAK :SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):7 Znajomość Ortografii (0-10):7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):18h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ dużo gram już na serwerze jestem często aktywny. chciałbym bardzo się dostać do sary ponieważ myślę że jest to fajna frakcja.Jestem miła ambitną oraz pracowitą osobą. Zawsze staram się wykonać swoją prace. chciał bym sobie urozmaicić grę na serwerze i pomagać z porzuconymi pojazdami. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Igor dużo czasu spędzam przy laptopie grając w gry. Interesuje się motoryzacją dogaduje się z każdym.Jestem miły sympatyczny pracowity spokojny. Nigdy się nie poddaje zawsze walczę o swoje Edytowane 30 Lipca 2021 przez igorkozak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 26.07.2021 o 13:46, suchapanda napisał: Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: - sprawny mikrofon, - duża aktywność i czas na służbę, - minimum 14 lat, - dojrzałość emocjonalna, - komunikator Discord oraz ts3, - pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji, - dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse. - pozostawienie repki zwiększa szanse Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick:blazejek1123 Imię:Błażej Wiek:15 SID:96521 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100 Czy przeczytałeś regulamin?:tak Sara to rodzina Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):50 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo bardzo lubię grać w mta. Uwielbiam administrację. Kocham grać na tym serwerze. Będę się dobrze sprawował w pracy Coś o sobie (min. 4 zdania): Dzień dobry mam 15 lat na imię mi Błażej . Moimi pasiamj jest granie w mta na multirpg , motoryzacja i kolarstwo. Lubię pojeździć z kolegami na rowerach i na skuterze. I kocham grać w grę. Rekrutacja potrwa do Soboty 31.07.2021r. do godziny 23:59. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukisortus Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nick: lukisortus Imię: Łukasz Wiek: 16 SID: 71366 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: około 170 Czy przeczytałeś regulamin?: SARA TO RODZINA tak Znajomość RP (0-10): 8.5 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 28 do 30 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą asertywną oraz zdyscyplinowaną, nie mam problemów z wykonywaniem poleceń osób wyżej postawionych w frakcji, potrafię działać w grupie, staram się być miły dla innych graczy na ile jest to możliwe. W tej frakcji czuje się najlepiej, jest to jedna z moich ulubionych frakcji, miałem przyjemność być w owej frakcji na innych serwerach lecz te serwery nie były rozwinięte, a atmosfera jaka tam panowała skłoniła mnie do opuszczenia frakcji. Chciałbym dalej rozwijać się w tej frakcji lecz już na bardziej ogarniętym serwerze jakim jest MultiRPG Coś o sobie (min. 4 zdania): Hej uczę się w technikum, od września zaczynam II rok, interesuje się motoryzacją oraz sportem. W mata gram od 2016 roku. Wolne chwile spędzam na graniu w gry, oraz jeździe na deskorolce. Edytowane 30 Lipca 2021 przez lukisortus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami1234pl Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 26.07.2021 o 13:46, suchapanda napisał: Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: - sprawny mikrofon, - duża aktywność i czas na służbę, - minimum 14 lat, - dojrzałość emocjonalna, - komunikator Discord oraz ts3, - pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji, - dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse. - pozostawienie repki zwiększa szanse Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick:kami1234pl Imię:kacper Wiek:13 i pół SID:100973 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: da sie mnie zrozumieć Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tylko dc Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:66 Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10):5 Znajomość Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):ok 20godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania):nudzi mi sie na servie. dlatego chciałbym pracować jako road assistance. żeby nie było syfu na servie i pomóc Coś o sobie (min. 4 zdania): mam 13 i pół lat. lubie być potrzebny xd . no i ogólnie chciałbym pracować na tym stanowisku i tyle chyba xd Rekrutacja potrwa do Soboty 31.07.2021r. do godziny 23:59. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoterowy Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Nick: Pjoterowo Imię:Mikołaj Wiek:14 SID:98664 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 160 Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):2-4 godz Dlaczego ty? (min. 4 zdania): szukam dobrze płatnej pracy, bardzo lubię oglądać fajne autka i lubię mieć porządek na ulicach. mam na dzieję że mnie przyjmiecie ponieważ będę się bardzo starał w tej pracy. Myślę że będę sie na dawał. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem mikołaj i mam 14 lat bardzo lubie grać w mta a szczególnie w multirpg, jeśli mnie przyjmiecie to napewno nie strace tej szansy i będę się bardzo starał.SARA TO RODZINA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv3105 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nick:Dejv3105 Imię:Dawid Wiek:18 SID:93479 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:225 godz Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):dziennie 5 h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem osobą bardzo rozmowną ,która lubi podejmować ciekawe wyzywania i uczenia się nowych rzeczy ,moja poprzednia frakcja to było SAFD .Dużo się nauczyłem na niej rp Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Dawid ,mam 18 lat pochodzę z woj.Wielkopolskiego .Interesuje się programowaniem i tworzeniem skryptów. Mam nadzieje ,że się dostane pozdrawiam cieplutko Edytowane 30 Lipca 2021 przez Dejv3105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzixxon11 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nick:[DZIXXON] Imię:KRYSTION Wiek:22 SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?:JOSNE Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:JOSNE Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:9H Czy przeczytałeś regulamin?:JO Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6-9 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):BO BYM CHCIOL WRUCIC DO SORY Coś o sobie (min. 4 zdania):jestem mily dziekuje glowo w betoniorce Edytowane 30 Lipca 2021 przez dzixxon11 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskaLoo Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: oskaL Imię:Oskar Wiek:14 SID:97189 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 144 lub trochę więcej Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii(0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6-10 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bardzo lubię lawety itp , ponieważ mój wujek jezdził lawetami .W przyszłości chce być SAFD . Chce się nauczyć czegoś więcej a nie siedzieć tylko na import export xDDD .A tak szczerze tez chce trochę zarobić i mieć z tego fun :). Coś o sobie (min. 4 zdania) mam na imię Oskar i mam 14 lat. pochodzę z województwa mazowieckiego. interesuje się piłkę nożną .Lubię grać w gry a szczególnie w mta na serwerze multirpg . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbi69 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Orbi69 Imię: Paweł Wiek: 14 SID:27270 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Posiadam 712h. Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem. Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9.5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Od 20-30h. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo dobre pytanie! Jestem osobą kulturalną, ogarniętą z poczuciem humoru. Jestem często aktywny na serwerze oraz chciałbym troszkę nabrać więcej doświadczenia w frakcji SARA. Byłem w owej frakcji na innych serwerach i posiadam sporo doświadczenia. Zawsze można być jeszcze lepszym! Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, jestem Paweł. Pochodzę z małej miejscowości pod Lublinem. Jestem z natury ogarniętym chłopakiem, który brnie po swoje na każdym kroku. Staram się być człowiekiem pracowitym, popełniającym jak najmniej błędów w swoim życiu. Gdy postawię cel zawsze staram się go zrealizować tak dobrze jak tylko potrafię. Moim hobby jest MTA oraz wszelkie rzeczy związane z motoryzacją. Dzielnie stawiam czoła nowym wyzwaniom, które mają na celu polepszenie mojej osobowości, temperamentu. Nikomu staram się nie robić na złość, chyba że mnie bardzo do tego zmusi robiąc na złość mojej osobie. Osoby otaczające mnie darzę szacunkiem, lecz jednak żeby się tak stało te osoby muszą mnie również tym darzyć. Jedną z moich słabych stron jest wielkie zawzięcie- niekiedy w dobrym celu niekiedy w niestety złym. Kocham pomagać innym osobom gdy tego potrzebują. Edytowane 31 Lipca 2021 przez Orbi69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicke.exe Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 1. Nick nicke.exe 2.Wiktor wiek 13 3.(SID: 101198). Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? tak le posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 24 godziny czy przeczytałeś regulamin?:tak czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 11 godzin Jestem Wiktor uważam , Intersuję się piłką nożną i boksem graniem w gry komputerowe. Uważam , że będę nadawał ponieważ mam doświadczenie. Mam nadzieję że pnie przyjmujecie do frakcj POZDRAWIAM Wiktor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIEPTER Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: KIEPTER Imię: Oskar Wiek: 15 SID:98554 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 100+ Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 7/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): cały czas moge Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bo myśle że sie nadam do tej pracy.Poniewasz potrafie utrzymac kulture osobistą.Znam sie na tym.Poprostu szukam pracy:). Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię oskar.Mam 14 lat.Lubie grać w gry.Jestem koleżeński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarownik Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Kordoneq420 Imię: Tobiasz Wiek: 15 SID: 98617 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 136 Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 28H Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Przesiaduje dużo na serwerze. Mam doświadczenie w tej pracy, grałem na innym serwerze pracownika tej frakcji. Umiem bardzo dobrze RolePlay. Jestem miły dla innych. Coś o sobie (min. 4 zdania): Hej! Mam na imię Tobiasz. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Lubię grać w gry, w piłkę oraz jeździć na rowerze. Bardzo lubię słuchać muzyki, w przyszłości chciałbym zostać muzykiem. Znam się dobrze na komputerach. Edytowane 31 Lipca 2021 przez Kordoneq420 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek. Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: Tomaszek. Imię: Igor Wiek: 18 SID: 81917 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 460 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to rodzina Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h lub więcej Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam , że to właśnie ja powinienem zostać pracownikiem Sara , ponieważ myślę że sprostam zadaniom tej frakcji. Zawsze chciałem być w jakiej frakcji. Zawsze staram się wykonać powierzone zadanie bardzo dobrze. Lubię odgrywać rp. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Igor. Interesuje się sportem dokładniej piłka nożna oraz siatkowa, lubię też muzykę. Jestem osobą kulturalną oraz spokojna. Zawsze staram się rozwiązać konflikt pokojowo. Myślę że pasowałby do tej frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: Kaczorowskyyy Imię: Damian Wiek: 14 SID: 99529 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście, że tak. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 78h Czy przeczytałeś regulamin?: Jak najbardziej. SARA to rodzina Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): coś około 10-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nienawidzę wręcz samochodów rozwalonych po całym mieście. Odkąd zacząłem grę na serwerze, chciałem pracować w SARA, lubię to robić. Myślę, że dobrze sprawdziłbym się w tej pracy. Nie jestem osobą konfliktową, zawsze szukam pokojowego rozwiązania. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Damian, mam 14 lat, interesuję się szeroko pojętą motoryzacją. Jestem bardzo rozmowny oraz lubię pracę z ludźmi. Nie lubię się kłócić, wolę rozwiązać coś na spokojnie, bez nerwów. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji 😄 Chciałem dodać, że SARA to rodzina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lysy Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: .Lysy Imię: Jakub Wiek: 16 SID: 49420 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 221h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak. Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9.5/10 (jestem dysletykiem ale mam małą wadę więc da radę) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Ile było by to dla mnie możliwe. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadaję się do takiej frakcji ponieważ jestem sprawnym szybkim i dokładnym kierowcą. Mapę gta sa znam znakomicie co mam nadzieję że ułatwi mi pracę. Będzie też to mój pierwszy raz dlatego chciałem spróbować swoich sił. Dużo mam przegrane na serwerze więc fajnie będzie coś nowego zrobić. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Kuba co już wiadomo. Mieszkam w małopolskim. Interesuje się motoryzacją i mechanictwem aut. Jestem pomocną i pocieszającą osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi