twardziel Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: twardziel Imię: Kacper Wiek: 21 SID: 99310 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 83h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, zapoznałem się również Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30/40h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nie jestem konfliktową osobą, zawsze znajdzie się jakieś łagodne wyjście z danej sytuacji. Pomaganie innym graczom sprawia mi przyjemność. Nie bylem w żadnej frakcji i to była by moja pierwsza, jeżeli coś chciałbym robić to daję z siebie 100%, wiadomo że czasami nie wychodzi wszystko po myśli ale nigdy się nie poddaje. Mam szacunek do młodszych osób. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć tu Kacper mam 21 lat na co dzień pracuje na kuchni sekcja zimna (a la carte). Interesuje się gastronomią i dietetyką. Jestem człowiekiem z pełnym zastrzykiem energii dużo gadam, lubię komuś poprawić humor albo i nawet nastawić do pionu :D. Liczę na rozsądne rozpatrzenie mojej apelacji, Pozdrawiam dobrych chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicke.exe Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 4 godziny temu, nicke.exe napisał: 1. Nick nicke.exe 2.Wiktor wiek 13 3.(SID: 101198). Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? tak le posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 24 godziny czy przeczytałeś regulamin?:tak czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 11 godzin Jestem Wiktor uważam , Intersuję się piłką nożną i boksem graniem w gry komputerowe. Uważam , że będę nadawał ponieważ mam doświadczenie. Mam nadzieję że pnie przyjmujecie do frakcj POZDRAWIAM Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przypadek__ Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: 100p3ran_ Imię: Mateusz Wiek: 17 w grudniu SID:70862 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 125h 25m Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nie wiem , na pewno dużo bo są wakacje , a jak szkoła to tylko w weekendy bo tak to jestem w internacie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadam się do tej frakcji , ponieważ na innym serwerze w sara byłem pół roku. Byłem również liderm więc mam dużo doświadczenia. Zawsze pomagam jak trzeba oraz jak będzie potrzebna pomoc liderówce w szkoleniach czy coś ja zawsze chętny jestem. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Mateusz mam 16 lat , jestem w szkole zawodowej na profilu murarz-tynakrz. Lubie grać w gry o raz w wolnym czasie spotykać się z starymi znajomymi z podstawówki. Szybko łapie nowe znajomości jestem toxic ale umiem powstrzymać się i wobec graczy nie unoszę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZEBULL Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick:Imolek Imię: Daniel Wiek:15 SID:73756 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:141 Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6h dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Chciałbym się dostać w szeregi SARA z kilku powodów. Pierwszym powodem jest to że frakcja SARA jest elitarną frakcją i chciałbym się stać jej członkiem. Kolejny powód jest taki że jestem bardzo sumienną osobą i bardzo pracowitą dane zajęcie nie nudzi mi się po krótkim czasie jak może być co u niektórych. Tak jak wyżej napisałem jestem wstanie dużo czasu poświecić na frakcje i wypełniać swoje obowiązki tak jak należy. RP to dla mnie łatwizna setki godzin przegranych w RP na przeróżnych serwerach jak i frakcjach. Także myślę że odnalazłbym się na tym stanowisku. Uważam że nadam się do tej frakcji , ponieważ na innym serwerze w sara byłem pół roku. Byłem również liderm więc mam dużo doświadczenia Ogólnie SARA to koxy :) Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Daniel mam 14 lat , jestem w 8 klasie . Jestem osobą pomocną, spokojną, i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry, oraz sport. Jestem osobą uczciwą, co oznacza że nigdy nie oszukuje. Staram się być osobą kulturalną, i nie wyzywać innych. Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobą która lubi poznawać nowych ludzi. Mam około 160cm wzrostu, nie jestem dość wysoki. Jestem osobą lojalną wobec każdego, i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie wkurzyła bądź czy też obgadywała 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi