Skocz do zawartości

Rekrutacja do A.SARA Lipiec 2021

suchapanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: twardziel
Imię: Kacper
SID: 99310
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 83h
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, zapoznałem się również

Znajomość RP (0-10): 10/10

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30/40h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nie jestem konfliktową osobą, zawsze znajdzie się jakieś łagodne wyjście z danej sytuacji. Pomaganie innym graczom sprawia mi przyjemność. Nie bylem w żadnej frakcji i to była by moja pierwsza, jeżeli coś chciałbym robić to daję z siebie 100%, wiadomo że czasami nie wychodzi wszystko po myśli ale nigdy się nie poddaje. Mam szacunek do młodszych osób.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć tu Kacper mam 21 lat na co dzień pracuje na kuchni sekcja zimna (a la carte). Interesuje się gastronomią i dietetyką. Jestem człowiekiem z pełnym zastrzykiem energii dużo gadam, lubię komuś poprawić humor albo i nawet nastawić do pionu :D. Liczę na rozsądne rozpatrzenie mojej apelacji, Pozdrawiam dobrych chłopaków.

4 godziny temu, nicke.exe napisał:

1. Nick nicke.exe 2.Wiktor wiek 13 3.(SID: 101198). Czy posiadasz  komunikator Discord oraz TS3? tak  le posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  24 godziny czy  przeczytałeś regulamin?:tak  czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 11 godzin  Jestem Wiktor  uważam , Intersuję się  piłką nożną i boksem   graniem w gry komputerowe. Uważam , że będę  nadawał ponieważ mam doświadczenie. Mam nadzieję że pnie  przyjmujecie do frakcj         POZDRAWIAM Wiktor

Nick: 100p3ran_
Imię: Mateusz 
SID:70862
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 125h 25m
Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nie wiem , na pewno dużo bo są wakacje , a jak szkoła to tylko w weekendy bo tak to jestem w internacie 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadam się  do tej frakcji , ponieważ na innym serwerze w sara byłem  pół roku. Byłem również liderm więc mam dużo doświadczenia. Zawsze pomagam jak trzeba oraz jak będzie potrzebna pomoc liderówce w szkoleniach czy coś ja zawsze chętny jestem. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Mateusz mam 16 lat , jestem w szkole zawodowej na profilu murarz-tynakrz. Lubie grać w gry o raz w wolnym czasie spotykać się z starymi znajomymi z podstawówki. Szybko łapie nowe znajomości jestem toxic ale umiem powstrzymać się i wobec graczy nie unoszę się. 

Nick:Imolek
Imię: Daniel
SID:
73756
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:141
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6h dziennie 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):
Chciałbym się dostać w szeregi SARA z kilku powodów. Pierwszym powodem jest to że frakcja SARA jest elitarną frakcją i chciałbym się stać jej członkiem. Kolejny powód jest taki że jestem bardzo sumienną osobą i bardzo pracowitą dane zajęcie nie nudzi mi się po krótkim czasie jak może być co u niektórych. Tak jak wyżej napisałem jestem wstanie dużo czasu poświecić na frakcje i wypełniać swoje obowiązki tak jak należy. RP to dla mnie łatwizna setki godzin przegranych w RP na przeróżnych serwerach jak i frakcjach. Także myślę że odnalazłbym się na tym stanowisku. Uważam że nadam się do tej frakcji , ponieważ na innym serwerze w sara byłem pół roku. Byłem również liderm więc mam dużo doświadczenia Ogólnie SARA to koxy :)
Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć jestem Daniel mam 14 lat , jestem w 8 klasie . Jestem osobą pomocną, spokojną, i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry, oraz sport. Jestem osobą uczciwą, co oznacza że nigdy nie oszukuje. Staram się być osobą kulturalną, i nie wyzywać innych.  Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobą która lubi poznawać nowych ludzi. Mam około 160cm wzrostu, nie jestem dość wysoki. Jestem osobą lojalną wobec każdego, i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie wkurzyła bądź czy też obgadywała

• Like 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.