Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick oskarżonego: KacperES miki_123 [Nie mogłem oznaczyć.] Data i godzina zdarzenia: Dzień 10 Sierpnia, 2021 roku. ok. Godziny 12:53 Opis sytuacji: Dwóch strażaków przystąpiło do działań ratunkowych. Kolega KacperES podchodzi do mocno dymiącej się maski pojazdu wdychając wszelakie zanieczyszczenia. Po zapytaniu obu kolegów do czego służy "AODO" tzw. Aparat Ochrony Dróg Oddechowych dostałem odpowiedź "Do pożaru" - Brak kompetencji oraz podstawowego wyszkolenia. Dowód: https://imgur.com/a/PnDyT17 Coś od siebie: Wydaje mi się, że oboje powinni przystąpić do egzaminu poprawkowego, tak jak wspomniałem wcześniej. Brak kompetencji oraz podstawowego wyszkolenia do przebywania we frakcji. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez XenonPL 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapaciaty_1337 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) XDD @Mandarynka Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Kapaciaty_1337 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Tylko to napiszesz? "XDD" Widze ze ciekawie sie bawisz. 🙂 Godzinę temu, MIKI_321 napisał: Xd kazałeś mi zrobić RP którego nie ma w materiałach 😂😂😂 Nie kazałem, sam do niego przystąpiłeś. Dostaliście w tym RP podstawowe rzeczy. To ze nie macie kompetencji do przebywania we frakcji to juz nie moja wina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 nie pozdrawiam tych gagatków, musicie nauczyć się rp wytyfy 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 tylko ty wiesz ze do wypadku mamy ine stroje to raz a dwa to żeś pisał poszkodowany ma Wbity pas jak pas można mieć wbity chłopie co prawda mnie tam na akcji nie było ale wszystko wiem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Teraz, MIKI_321 napisał: do czego służy aodo ? szkoda że tego rp ty nie robiłeś no widzisz - nie robiłem a wiem do czego jest aodo XDDDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, MIKI_321 napisał: do czego służy aodo ? szkoda że tego rp ty nie robiłeś Juz Ci rozwijam. AODO - Aparat Ochrony Dróg Oddechowych służy do m. in. - W sytuacjach niedoboru tlenu - W sytuacji zanieczysczeniu powietrza substancjami chemicznymi - W tym wypadku "Czarny gestym dym wydobywający sie z maski" Głównym zastosowaniem AODO są akcje ratownicze 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 minutę temu, MIKI_321 napisał: a do czego służy Ale to ja powinienem cię tego uczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Pro5505 napisał: tylko ty wiesz ze do wypadku mamy ine stroje to raz a dwa to żeś pisał poszkodowany ma Wbity pas jak pas można mieć wbity chłopie co prawda mnie tam na akcji nie było ale wszystko wiem Ale co ma strój do zaistaniałej sytuacji? Nie wszystko można odegrać skryptowo, lecz mozna to odegrac przy pomocy komend narracyjnych. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, MIKI_321 napisał: no nie wydaje mi się że do wypadku jedziesz w aodo Dobra, ty na prawde tego nie pojmujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Po co ci AODO jest do pożarów a do wypadków jest iny strój kolego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Pro5505 napisał: Po co ci AODO jest do pożarów a do wypadków jest iny strój kolego XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Teraz, MIKI_321 napisał: czy byłeś kiedyś w safd Nie, ale widzę, że mimo wszystko mam większą wiedze kekw, tutaj kończy się moja wypowiedź essa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, MIKI_321 napisał: no nie wydaje mi się że do wypadku jedziesz w aodo Co strażak na zdjęciu ma na twarzy? Godzinę temu, MIKI_321 napisał: no nie wydaje mi się że do wypadku jedziesz w aodo A co do tego, w razie gdybyscie wiedzieli ze mam racje - Robie screeny tego co napisaliscie i podesle je Mandarynce/Xorkowi jesli te wypowiedzi magicznie znikna. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez XenonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 tylko wiesz ze w mta trochę ine są zasady niż w realu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Pro5505 napisał: tylko wiesz ze w mta trochę ine są zasady niż w realu Nie wypowiadaj się, nie jesteś związany ze skargą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Pro5505 napisał: Po co ci AODO jest do pożarów a do wypadków jest iny strój kolego Nie dotyczy cię skarga, to się nie wypowiadaj. Jeszcze kogoś w błąd w prowadzisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, MIKI_321 napisał: tak ale tu jest pożar samochodu O boze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 będę my jesteśmy jak rodzina SAFD więc no nie masz racji kolego skarga do odrzucenia a tobie radzę się dokształcić , 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, MIKI_321 napisał: tak ale tu jest pożar samochodu Tutaj tez jest pozar? Godzinę temu, Pro5505 napisał: będę my jesteśmy jak rodzina SAFD więc no nie masz racji kolego skarga do odrzucenia a tobie radzę się dokształcić , Pewny jesteś? 🙂 Sprawdź następnego screena Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez XenonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pro5505 napisał: będę my jesteśmy jak rodzina SAFD więc no nie masz racji kolego skarga do odrzucenia a tobie radzę się dokształcić , TEAM X TO RODZINA JEŚLI CHCESZ TO PRZEŻYĆ TO ZIOM Z NAMI NIE ZACZYNAJ. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Przestańcie się wypowiadać, czekamy na rozpatrzenie skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, MIKI_321 napisał: to jest mta a nie prawdziwe życie A ty nie umiesz w RP Definicja RP - RolePlay Odgrywanie prawdziwego zycia w grze komputerowej - Tutaj takową jest MTA San Andreas. To jest kolejny dowód na to, ze nie powinno Cie być w tej frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 minuty temu, MIKI_321 napisał: to jest mta a nie prawdziwe życie zamkniesz ty morde w końcu jak osoba z zarządu zabrania ci się wypowiadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posterunkowy_Gierczak Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Smallspy. Możesz coś podziałać albo inny admin? Bo to się tutaj offtopic robi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi