paniemietku Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Miło było na akademii. Widziałem że wkładasz bardzo dużo czasu w frakcję, widziałem ten potencjał i wiedziałem że będziesz jednym z lepszych akademików z mojej akademii. Szkoda że skończyło to się właśnie tego dnia. Życzę ci jak najwięcej szczęścia i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy się na jakimś wypadku bądź coś. Pozdrawiam. Starszy Strażak S.A Fire Department. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 ale się naczytalem. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Łzy napływają do oczu podczas czytania całej tej wypowiedzi, ale od czego tu zacząć... Na starcie chciałbym Ci podziękować za te naprawdę wspaniałe 5 miesięcy we frakcji. Za każdy pościg, akcję RP, za szkolenia oraz tak naprawdę możliwość dołożenia swojej "cegiełki" w wyszkoleniu cię. Po przeczytaniu tego wszystkiego potrzebowałem chwili na zebranie myśli, oraz przemyślenia jak tak naprawdę odnieść się do całej tej sytuacji... W swojej wypowiedzi wyraziłeś swoją opinię jak odbierasz działanie Executive oraz Command Staff'u, i muszę przyznać Ci rację. Nie będę tutaj wypowiadał się za innych, oraz rozpisywał się i wykłócał, po prostu napiszę prawdę. Tak to prawda, popełniłem błąd jakiego popełnić nie powinienem - zaniedbałem tą frakcję. Przez ostatni okres 3 miesięcy, na głowie miałem naprawdę mnóstwo rzeczy, które wpłynęły na moją tak niską aktywność na służbie. Zaczynając od pracy, przechodząc do spraw prywatnych i administracji, kończąc na wyjazdach wakacyjnych... Przez to zaniedbałem frakcję, i przyznaje się do tego otwarcie na tle publicznym 😕 Twoje słowa na pewno wiele wniosły, i wiele zmienią w tym co robię jak i również robiłem. Przepraszam, po prostu przepraszam że cię zawiodłem i wewnętrznie wiem, że to zrobiłem. Dziękuje Ci jeszcze raz. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 łotasiet, 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Drogi mathie... Napisałeś wszystko co było i jest prawdą, szczerzę nie spodziewałem się że dzisiaj nastąpi ten dzień gdzie ujrzę twój Nick w odejściu. Strasznie ubolewam na tym i nie potrafię się pogodzić, że nie spotkam cię jutro na wspólnym patrolu. Czytając to zakręciła mi się łezka w oku, i przypominają mi się nasze wspólne chwile na służbie. Organizowane przez ciebie wyjazdy na DM, akcje RP - nigdy tego nie zapomnę. Gdy wróciłem do frakcji, szybko złapaliśmy kontakt i doskonale się rozumieliśmy, aż do dzisiaj - jesteś dla mnie jak starszy brat. Odchodzi wielka osoba... I pozostawia za sobą wielką lukę, którą będzie ciężko uzupełnić. 28.08.2021 (*) Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez wigary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @Mathie Dziękuje Ci stary za miło spędzony czas l we frakcji oraz pozanią i za wiele godzin gadania na ts. Dziękuję za DM oraz za akcję rp I nie tylko (piszac to oraz czytając twoje odejście ryczę) żegnaj mathie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jak ja wrócę chce cię widzieć bez ale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Z góry przepraszam za wszystkie błędy napisane w wiadomości poniżej ale aktualnie mam to wszystko za przeproszeniem w d*pie Witam, Police Officer I GrubyCJ. Kłaniam się nisko. Nie przeczytałem całego przeczytałem tylko do podziękowań bo już nie mogłem, autentycznie płacze pamiętam jak 5miesiecy temu jeździliśmy razem radiowozem akademickim, Niestety dostałem lote. Ale tu nie chodzi oto Tu chodzi o twoje odejście, dziękuję za wszystkie rady jak czegoś nie ogarnąłem za wszystkie wyjazdy na dm, akcję rp, zwyczajnie za wszystko byłeś świetny członkiem frakcji Wracaj szybko! Nie udało mi się wstąpić do SWAT'U Za twojego liderstwa wyżej wspomnianego Wydziału ale napewno postaram się dostać tam! Wracaj szybko mathie! Z poważaniem Police Officer I GrubyCJ. 😥😥 już pisałem ale wracaj szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Trzym się koleś, mój szacunek do ciebie wywalił poza skalę. Nigdy nie zapomne naszego rp. JESTEŚ KOXEM TOTALNYM!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ale, że ci się chciało to pisać? Szacuneczek dla ciebie. Szkoda, że odchodzisz... A, i dzięki za to męczenie pytaniami na akademi 😜 Trzymaj się mathie o/ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Wuteef po tym co przeczytalem moge smialo powiedziec ze musiales byc naprawde zrzyty z frakcją. Na kazdego kiedys przychodzi czas elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Trzymaj się Mathie potężny kocie😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Na zawsze w serduszku ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Uszanowanie - Czterokrotny Inspektor Korpusu Formacji Ratowniczej Xenon z tej strony. Na samym początku - Mathie. Jesteś wspaniałą osobą. Czytając to odejście oraz twoją wypowiedź na mój temat popłakałem się. Tak - popłakałem. Czuje smutek, taki na prawdę głęboki pisząc to. Z góry - Chciałbym Ci podziękować za wspomnienie mnie w tym odejściu, można powiedzieć że wręcz czuje zaszczyt pisząc to. 1. "Dużo mnie nauczyłeś i pokazałeś" - Podziękuj sobie. To ty nie raz pisałeś, bądź dzwoniłeś do mnie na discordzie pytając o różne rzeczy. 2. "Jestem ci bardzo wdzięczny za całą pomoc" - To ja jestem wdzięczny tobie - za to, że w ogóle miałem okazje poznać taką osobę jak ty. 3. "mój czas również dobiegł tu końca." - Kompletna nie prawda, moze i odchodzisz z frakcji ale na zawsze będę miał Cię głęboko w sercu. 4. Jeśli materiały SWAT'u są za trudne - Kierujcie to do mnie, to ja pomagałem mathiemu z jednostką medyczną. @Arguś.exe - Tą wypowiedź chce skierować do Ciebie. Pamiętasz jak przez brak czasu i brak aktywności straciłem w/w posadę? Nie popełniaj tego samego błędu, który popełniłem ja. Zapamiętaj nasze rozmowy na teamspeak'u! Mathie - Co do Ciebie. Jesteś wspaniałą osobą, na pewno wszyscy Cię zapamiętamy. I pamiętaj, tutaj nasz kontakt się nie kończy. Zawsze możesz do mnie napisać, możemy pogadać - czy cokolwiek. A co do waszych kamerek, kurcze chłopaki też chcę! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam. Wchodząc w to odejście doznałam głębokiego szoku. Jak frakcja San Andreas Police Department POZWALA na odejście takiego diamentu jak Ty, Dewen czy też Bary, których bardzo szanuje i zawsze będę dążyć w przekonaniu o tym, że są to odpowiednie osoby - na odpowiednim miejscu. Nie chce ich zachwalać, bo jednak to Ty odchodzisz z frakcji, a nie chciałabym.. By tak było. Nie znamy się zbyt dobrze, ale wydajesz mi się naprawdę pojętą osobą. Wiem, że jako Główna Komisja Frakcyjna powinnam przyjrzeć się temu bliżej, ale widząc odpowiedź Arga wiem już wystarczająco ( bynajmniej tak mi się na tę chwilę wydaję ) Podejmę odpowiednie kroki i porozmawiam z Argo, a CIEBIE proszę.. ZASTANÓW SIĘ. Nie mam zamiaru tego akceptować do czasu, gdy naprawdę się nie zastanowisz i nie porozmawiamy wszyscy normalnie na ts'ie. Uważam, że taka rozmowa rozwiąże Twoje odejście - nawet jestem pewna, że mogłoby się co nieco zmienić. A od dziś aktywność Zarządu San Andreas Police Department będzie pod moim okiem jak i pewnej osoby. Zamykam dział, ale proszę Ciebie po raz kolejny, abyś się mimo to zastanowił. 22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi