Mentorek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nick : Mentorek. SID : 29185. z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Police Department. Ranga posiadane we frakcji: Detective II powód : Wypalenie w frakcji, chciałem zajść wyżej - niestety, potoczyło się to inaczej... Chciałbym podziękować kilku osobom: @Arguś.exe - Chociaż podczas napisania podania, miałem tytuł "odwalacza", to dałeś mi szansę. Myślę, że jej nie zmarnowałem. @Bary_ - Dziękuję ci, za czas spędzony na służbie, oraz rozmowy na TeamSpeek. Rozwijaj się dalej w frakcji, lecisz po V-Lidera. @wigary - Jeszcze niedawno Detective, a teraz już zarząd, powodzenia w frakcji - leć dalej. Dziękuję za rozmowy na TeamSpeek, oraz służbę. @Mathie48 - Jeszcze niedawno Sergeant, a już prawie zarząd, życzę abyś w końcu go osiągnął. Dziękuję za rozmowy na TeamSpeek, oraz służbę. @grzibek - Dziękuję za szansę w IB, rozwijaj wydział dalej. @Dewen. - Dziękuję za służbę, rozmowy na TeamSpeek - do zarządu wiele ci nie brakuje, więc życzę abyś w końcu go osiągnął. Zorganizowałeś wiele akcji, w których brałem udział i przez to miałem chęć do pełnienia służby. @BigCarl @masnyTED128765 - Dziękuję wam za służbę, oraz rozmowy na TeamSpeek, powodzenia w frakcji - rozwijajcie się. Pisząc to, mam ciarki na rękach, bo troszkę czasu jednak tutaj spędziłem. Reszcie frakcji, chciałbym również podziękować za wspólną służbę! Napady, pościgi, akcje RolePlay z wami, to była czysta przyjemność. Powodzenia! 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie no kolejny. Trzymaj się Mentorek, widzimy się nadal na TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Eh.. kolejne odejście osoby którą z która służba to była czysta przyjemność, mam nadzieje że jeszcze do nas wrócisz - i będziemy razem pełnili służbę! Życzę ci powodzenia w lepszy miejscu. Kochamy Cię! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam, Captain I Dewen., Supevisory Staff Commander. San Andreas Police Department. Mentorku.. Bardzo nie chciałem czytać tego pisma od Ciebie, ale niestety.. Również dziękuję Ci za wszystko, zostawiasz mnie jako jedynego z mojej, a właściwie naszej akademii. Byłeś świetnym funkcjonariuszem, dziękuję Ci za wszystkie wspólne momenty. Oby do usłyszenia.. Powodzenia w dalszym życiu.. Podpisano: Captain I Dewen. San Andreas Police Department. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 3maj się kolo, na ts mam nadzieje że się jeszcze zobaczymy 😎 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Trzymaj się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Eh.. Odchodzi kolejny dobry funkcjonariusz, również ci dziękuje za pełnioną razem służbę jak i siedzenie na TeamSpeak'u - mam nadzieje że kiedyś się jeszcze spotkamy na wspólnym patrolu. Trzymaj się i życzę ci powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @Mentorek Było miło ale się skończyło życzę Ci jak najlepiej i dziena za ts3 oraz za spędzony miło czas na służbie 3maj się 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Aha Ale mi to już nie dzięki. Teraz na poważnie Witam Police Officer I GrubyCJ. Kłaniam się nisko. Dziękuję za służbę za chwilę spędzone na TeamSpeak3 za wyzywanie się dla beczki i w ogóle za wszystko dziękuję Wróć szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanKyo Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Kolejny, aż smutno się robi trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi