Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji San Andreas Police Department.

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Mentorek.

SID : 29185.

z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Police Department.

Ranga posiadane we frakcji: Detective II

powód : Wypalenie w frakcji, chciałem zajść wyżej - niestety, potoczyło się to inaczej...

Chciałbym podziękować kilku osobom:

@Arguś.exe - Chociaż podczas napisania podania, miałem tytuł "odwalacza", to dałeś mi szansę. Myślę, że jej nie zmarnowałem.

@Bary_ - Dziękuję ci, za czas spędzony na służbie, oraz rozmowy na TeamSpeek. Rozwijaj się dalej w frakcji, lecisz po V-Lidera.

@wigary - Jeszcze niedawno Detective, a teraz już zarząd, powodzenia w frakcji - leć dalej. Dziękuję za rozmowy na TeamSpeek, oraz służbę.

@Mathie48 - Jeszcze niedawno Sergeant, a już prawie zarząd, życzę abyś w końcu go osiągnął. Dziękuję za rozmowy na TeamSpeek, oraz służbę.

@grzibek - Dziękuję za szansę  w IB, rozwijaj wydział dalej.

@Dewen. - Dziękuję za służbę, rozmowy na TeamSpeek - do zarządu wiele ci nie brakuje, więc życzę abyś w końcu go osiągnął. Zorganizowałeś wiele akcji, w których brałem udział i przez to miałem chęć do pełnienia służby.

@BigCarl @masnyTED128765 - Dziękuję wam za służbę, oraz rozmowy na TeamSpeek, powodzenia w frakcji - rozwijajcie się.

Pisząc to, mam ciarki na rękach, bo troszkę czasu jednak tutaj spędziłem. Reszcie frakcji, chciałbym również podziękować za wspólną służbę! Napady, pościgi, akcje RolePlay z wami, to była czysta przyjemność. Powodzenia!

• Dzięki 1
  • Smutny 14

Witam, Captain I Dewen., Supevisory Staff Commander. San Andreas Police Department.

Mentorku.. Bardzo nie chciałem czytać tego pisma od Ciebie, ale niestety.. Również dziękuję Ci za wszystko, zostawiasz mnie jako jedynego z mojej, a właściwie naszej akademii. Byłeś świetnym funkcjonariuszem, dziękuję Ci za wszystkie wspólne momenty. Oby do usłyszenia.. Powodzenia w dalszym życiu..

Podpisano:

Captain I Dewen.

San Andreas Police Department.

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.