BekaZAdministracji Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nick : LilCzips SID : 1984 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Paramedic I powód : nie mam czasu i juz straciłem chęci do gry przez administracji serwera 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Zanim zaczniesz mówić o poziomie administracji - spójrz na swój. Fajnie, nie? Ładnie, ładnie. Nie pozdrawiam. Podpisano: Captain I Dewen. San Andreas Police Department. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BekaZAdministracji Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 sie nie zesraj xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1. Nie masz prawa głosu. 2. Nikt nie prosił cię o dalszą wypowiedź. 3. Odwalaczy tutaj nie potrzebujemy 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BekaZAdministracji Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 wgl ktoś bierze jeszcze rozgrywkę ja tym serwerze na poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BekaZAdministracji Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 w sumie gicior ze mnie wy***ali i tak pewnie zostałbym znowu wyjebany z d*py bez powodu przez xenona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 nikt nie bedzie tesknil bezbeku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 14 godzin temu, BekaZAdministracji napisał: sie nie zesraj xDDD Cholerka nie pamiętam żebym pytal. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ze względu, że zostałeś wyrzucony odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi