Pablo.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 trzymaj się, dzięki za zabieranie na patrole podczas akademi i wspólną służbę za pełnoprawnego mam nadzieje że jeszcze zobaczę Cię kiedyś na duty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @Bart!X Do odgadywania ludzi za plecami, wytykania im błędów oraz szukania jakichkolwiek najmniejszych niedociągnięć w tym co robi zarząd/funkcjonariusze jestes pierwszy. Najpierw sam bądź ideałem później oceniaj innych. Druga sprawa, odejście Kankyo nie jest tematem do twojego żałosnego offtopicu i wylewania gorzkich żali. Pozdrawiam Deputy Chief Cinek. S.A Police Department 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Eh, osoba z mojej akademii no niestety Pozdro Twarda bania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Chyba dokończ sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 19 godzin temu, Bart!X napisał: szczerze TSA pokazało większą klase niż wy, a wywożenie ich do wody helką na kajdankach było przynajmniej żenujące ;//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi