KanKyo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Nick :KanKyo SID : 1583 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Police Officer I powód : Stracenie chęci do grania w MTA, Przepraszam że zawiodłem. Edytowane 2 Września 2021 przez KanKyo 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 😓 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 3 minuty temu, Bart!X napisał: XD ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Słabo doinformowany jesteś widzę, ponieważ z KanKyo przeprowadzałem rozmowę na temat odejścia a co do mojego odejścia, było ono wstawione przed Mathiego, oraz fajnie by było gdyby jeszcze wstawiono je z powodem związanym z serwerem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Piszesz o moich "nic nie wnoszących trzech kropkach", ale powiedz mi co twoja wypowiedź w tej chwili wnosi do odejścia xD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Piszesz również coś o żenadzie, ale to ty odszedłeś średnio 3 razy bo "coś Ci nie pasowało" 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 W takim razie wskaż mi co robię źle wielki panie wszechwiedzący co się dzieje wewnątrz frakcji i w jaki sposób funkcjonuje na co dzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 3 minuty temu, Bart!X napisał: razem z calym ES niszczycie mienie frakcji i zle ja reprezentujecie smacznego Skoro już tak ubliżasz mi, @Sztynksu oraz @krzywy zapraszam cię na team speaka to powiesz mi co uważasz 👌 Również chciałbym żebyś mi to udowodnił XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Po pierwsze BartiX, skończ dyskusje - swoimi wypowiedziami tylko prowokujesz. Powiedź mi, czy dział GKF - jest do wylewania swoich gorzkich żalów? No właśnie nie, jak chcesz mu coś przykazać możesz napisać wiadomość prywatną. Pozdrawiam Commander Bary_ S.A Police Dept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanKyo Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nieźle dymy pod moim odejściem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 3 minuty temu, Bart!X napisał: Co mam ci udowodnić? Cały serwer to wtedy widział XD byłem na ostatnim evencie frakcyjnym, super się zaprezentowaliście wraz z samc, szczerze TSA pokazało większą klase niż wy, a wywożenie ich do wody helką na kajdankach było przynajmniej żenujące. Jeszcze jeden przykład, wisze na bl a pisalem od niej apelacje Zauważyłeś co tam się w ogóle działo? W jaki sposób zachowywała się społeczność będąca obecnie na Evencie xD? Szkoda że dzisiaj cię nie było, i nie widziałeś jak wygląda frakcja na co dzień xD Co do Black listy fakt - niedopatrzenie zarządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Idźcie się bić na ulicy albo na priv idźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 3 minuty temu, Bart!X napisał: Na co dzień? Czy po odejściu Mathiego? Na co dzień, to że przez okres wakacji nie byłem aktywny na grze z powodu wyjazdów nie znaczy, że frakcja źle funkcjonowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 11 minut temu, Pietrosz napisał: @Sztynksu @bagietmajster gramy jutro w unturned jak wrócę ze szkoły???? pewnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj się KanKyo! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 mati 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 7 minut temu, Bart!X napisał: fajnie frakcja jak najbardziej dawała sobie rade, twoi officerzy pokazali ze potrafia sobie radzic bez jakiego kolwiek zarzadu nie wliczam w to wigarego ani barego bo jedyni cos robili w tamtym okresie Kurczaczki, faktycznie zajmowali się w 100% akademiami, spotkaniami ich organizacją, pisali ogłoszenia, załatwiali sprawy między frakcyjne, przyczyniali się do aktualizacji frakcji i "walczyli" o nią. Oczywiście, przecież ES miało wyjebane i nic z tym wspólnego nie miało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 zmieniłem profiluwke kto oceni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Bart1x przestań gadać durnoty i idź spać. Jakbyś miał lidera to byś frakcje zniszczył. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Wnoszę o jak najszybszą interwencję @Smallspy. poprzez natychmiastowe zamknięcie tematu, bądź przez innego administratora ROOT. A Panowie wypowiadający się, zamiast pajacować - możecie podziękować KanKyo za służbę. Wszyscy mają w d*pie wasze "Trudne sprawy". 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 49 minut temu, Bart!X napisał: razem z calym ES niszczycie mienie frakcji i zle ja reprezentujecie smacznego Przepraszam bardzo ale to jest odejście Kankyo a nie twoje, robisz syf pod tematem który nie jest związany z naszym prowadzeniem frakcji. Jeżeli masz wątpliwości to napisz skargę i tam postaw nam zarzuty. I proszę zakończmy ten temat żeby już nie pisać zbędnych wiadomości ponieważ iż to do niego nie prowadzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj się kankyo z fartem ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jibyez Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 A ja mogę tylko powiedzieć tyle. Nie potrzebnie robicie syf, pod pożegnaniem naszego byłego już kolegi. Takie sprawy załatwiajcie na dc/ts, nie tutaj. BartiX, zamiast płakać tutaj, wpadłbyś porozmawiać z kimś, do kogo masz problem, a nie robisz komuś brud, jeszcze pod czyimś postem. Nieeleganckie zachowanie byłego funkcjonariusza PD. Jeżeli masz uderzać w Argo, to rób to na priv, nie publicu. Atencji szukasz? Spakuj lepiej piórnik, bo jutro pierwszy dzień do zawodówki idziesz. Argo, natomiast ty, z kolei, nie daj się prokować jakiemuś dziecku na forum, głupiego nie przegadasz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj się kolo 👋 do zobaczenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi