DiVinee Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Nick : DyWan. SID : 41106 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Detective II, Supervisior, Detective, S.W.A.T. Officer, Negocjator powód : Głównym powodem mojego odejście jest jak wiemy dobrze - rok szkolny, nowa szkoła, nowy poziom, nowe wyzwania, nie będę miał czasu aby wyrabiać po 25h na tydzień, aby dostać awans. W wakacje było mi ciężko wyrobić normę - bez zarwanej nocki się nie dało. Nie będę tu wpisywał że zarząd serwera (z wyjątkiem GKF, ponieważ ostatnio odwaliło kawał dobrej roboty) się mało interesuje frakcją, bo to każdy wie - tak zawsze było, i niestety będzie. Drugim powodem mojego odejścia jest tak na prawdę aktywność. Przychodząc tutaj ponownie, liczyłem na większą aktywność, już nie chodzi o sam profesjonalizm, bo niektórzy wiedzą więcej, a niektórzy mniej - jest to jak najbardziej zrozumiałe. Trzecim powodem mojego odejścia, jest no niestety też ostatni incydent na pokazie frakcji na koniec wakacji - można powiedzieć że mnie to pociągnęło na dół, i dobiły mnie wcześniejsze powody. Z tego miejsca chciałbym bardzo serdecznie podziękować: (Osoby z S.A. Police Department) @Arguś.exe za danie mi kolejnej szansy w tej frakcji, ponownie na wcale nie małym stanowisku. @Sztynksu dziękuje ci za wprowadzenie mnie w deva, wszystkie meczyki w lige jak i po prostu gadanie na ts, wielki jesteś kolo ❤️ @krzywy kabareciarz z ciebie, ale czasami przesadzasz - więc nie przeszkadzaj więcej na akcji S.W.A.T. jakimiś pierdołami... a i przestań mówić "przestań miałczyć" @Cinek łysy, dobrze się z tobą gada ale czasem masz jazdy, ale i tak cie lubie. Mam nadzieje że jeszcze nie raz pogadamy. @Wercia no co moge powiedzieć mama... Znowu się rozstajemy, ale tak to już bywa tym okrutnym świecie, do zobaczenia na ts 😛 @NinjSS powiem ci szczerze, brakowało mi ciebie przez ten okres czasu. Tej frakcji brakowało porządnego opie*dolu jak i twardej ręki. Miejmy nadzieję że zostaniesz jak najdłużej i postawicie z resztą frakcje na nogi. @grzibek i @Blackdream dla was szczególne podziękowania, super się z wami bawiłem przez ten okres, pomagaliście mi jak tylko mogliście, zawdzięczam wam na prawde wiele. Dziękuje jeszcze raz że byliście ze mną, przez ten cały okres. @Mathie, @Dewen., @Bary_, @wigary czyli jak wiemy - Supervisory Staff (no i oczywiście @grzibek, ale wspomniałem już o tobie), byliście dla mnie jak rodzina, dało się z wami pogadać o wszystkim, o wszystkich i o niczym, tematy się nie kończyły. Może i nie byłem z wami długo, ale i tak uważam że lepszej jednostki nie ma. Szczególne podziękowania dla Supervisory Staff Commandera - @Dewen., przyjąłeś mnie pod swoje skrzydła, z wielkim zaufaniem, za co bardzo ci dziękuje ❤️ @orzechovsky @Dr.Pogodny no to co cadeciory... A nie, to już PO I/PO II, lećcie dalej w tej frakcji, wierze w was że dojdziecie gdzie ja a może wyżej. @bagietmajster, @filipson jesteście szefami pamiętajcie, super z was goście, nie zmieniajcie się - do usłyszenia. @pawelSob ohhh koleszko... Bogiem RP to ty może nie jesteś (wiadomo wszystko z czasem), ale całkiem przyzwoicie mi się z tobą wieczorkami rozmawiało, do usłyszenia! @BigCarl mimo iż byłeś w frakcji krótko i mało gadaliśmy to musze ci podziękować. Zawsze gdy cie spotykałem na serwisie, poprawiałeś mi humor, jesteś mega pozytywną osobą i mam nadzieję że tak zostanie, do zobaczenia! @DMN. pomysłodawaca na nick haha, świetny z ciebie człowiek, mam nadzieje że jeszcze nie raz na ts/mm pogadamy [Podziękowania szczególne:] @knapix chciałem ci pogratulować szczerze mówiąc, mimo tego że zawsze była kłótnia między naszymi dwoma frakcjami, ty się nie dałeś, nie poddałeś się i z dumą prowadziłeś tą frakcje aż doszło do momentu, iż stała się najbardziej zdyscyplinowaną frakcją na tym serwerze, pokazaliście na evencie frakcyjnym mega poziom. Oczywiście nie tylko tam on był pokazany, jeszcze raz gratuluje i dziękuje. @TheGonsior kiedyś policjant, teraz taryfiarz, ale tak to już leci, mam nadzieję że nie raz na TS pogadamy i zagramy w lige 😎 @Apellovskyy @GambiPlejer wam również dziękuje, razem z knapixem superowo zajęliście się frakcją, szczerze moge powiedzieć że reszta powinna brać od was przykład. Jak już to przychodzi zwyczaj pisać, Status IV... Edytowane 7 Września 2021 przez DiVinee 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dzieki ze byles Dywan, nigdy nie zapomne! Wracaj szybko!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop60. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 nie no krzychu, co ty wyprawiasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Tak czy siak, mimo decyzji mamcia kocha ❤️ powodzenia w szkółce, słyszymy się timspik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 A no właśnie jeszcze tutaj gifa przygotowałem, super wus aż się dzielnica świeci i trzęsie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 7 minut temu, DiVinee napisał: @BigCarl mimo iż byłeś w frakcji krótko i mało gadaliśmy to musze ci podziękować. Zawsze gdy cie spotykałem na serwisie, poprawiałeś mi humor, jesteś mega pozytywną osobą i mam nadzieję że tak zostanie, do zobaczenia! Kolo wielka szkoda że odchodzisz. I tak zostanie do zobaczenia nie długo a nawet może za pare minut :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witam, Captain II Dewen., Supevisory Staff Commander. San Andreas Police Department. DiVinee, Kszysiu, Tuskobus.. Świetny z Ciebie funkcjonariusz, dziękuję Ci za wspólną służbę i rozmowy. W pełni rozumiem Twoje odejście, także nic dodać nic ująć.. Jeszcze raz dziękuję i życzę Ci powodzenia w lepszym miejscu! Do usłyszenia na Mumble, TS3, Discord i tak dalej! Podpisano: Captain II Dewen. San Andreas Police Department 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Eh... Porządny z ciebie był Supervisior. Wspólna, boża akademia, miło będę wspominał naszą wspólną służbę... Kontakt zostaje i wbijaj czasami na tsa. Powodzenia w lepszym miejscu, Trzymaj się i nie zmieniaj! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Siema superpisior Xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Kurcze pieczone! Cześć dywan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGonsior Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Bedzie grane w lige Krzysiu ❤️ z toba zafsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 49 minut temu, DiVinee napisał: @Apellovskyy @GambiPlejer wam również dziękuje, razem z knapixem superowo zajęliście się frakcją, szczerze moge powiedzieć że reszta powinna brać od was przykład. Wow, szczerze nie spodziewałem się, że ktoś z SAPD kiedykolwiek mnie oznaczy pod odejściem z frakcji, jest to miłe bo jednak ktoś kojarzy mnie też z tej "dobrej" strony... tak myślę, że to miałeś na myśli. Ogólnie mówiąc, na początku nigdy nie jest łatwo czy to w grze czy to w życiu naszym codziennym... rzeczywistym dużo popełniamy błędów na których zaczynamy się uczyć i z TSA też było mnóstwo przypadków, że to "oni" zaczynali prowokować SAPD ale nie zawsze... nigdy ale to przenigdy nie mam... a raczej nie miałem do ciebie czy też do innych członków ekipy SAPD czegoś złego? jakieś złej myśli o was. Jestem osobą która potrafi dać drugą czy też piątą szansę i większość osób wie o tym, że jestem giga wyrozumiały, aczkolwiek niektórzy żyją myślą innych... No, cóż @DiVinee musiało się coś zacząć aby teraz się skończyło! Dzięki ci za pełnienie służby może w innej frakcji ale dalej gramy do tej samej bramki czyli, żeby ten serwer nie upadł/był gorszy od innych. Trzymaj się i powodzonka w szkółce! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 51 minut temu, DMN. napisał: Siema superpisior Xd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Cześć kumpel do kiedyś :c mam nadzieje ze zobaczymy sie na akcji rp jakiejś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 2 godziny temu, DiVinee napisał: @knapix chciałem ci pogratulować szczerze mówiąc, mimo tego że zawsze była kłótnia między naszymi dwoma frakcjami, ty się nie dałeś, nie poddałeś się i z dumą prowadziłeś tą frakcje aż doszło do momentu, iż stała się najbardziej zdyscyplinowaną frakcją na tym serwerze, pokazaliście na evencie frakcyjnym mega poziom. Oczywiście nie tylko tam on był pokazany, jeszcze raz gratuluje i dziękuje. Miło słyszeć to od osoby z frakcji z którą mieliśmy dość duży konflikt, bardzo dziękuje i powodzonka 🙂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Trzymaj się Krzysiek♥️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jasne Byqu jeszcze ludzie w tej frakcji dostaną wp***dol 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dzięki szef, będzie brakowało wieczornych patroli :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 szkoda, mam nadzieje że kiedyś wrócisz, powodzenia w szkole kolo a, no i nad RP sie popracuje. jak powiedziales, wszystko z czasem😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Siwy dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 8 Września 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Trzymaj się krzychu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi