Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Cześć, może na samym początku bez wzoru. Skarga dotyczyć będzie lidera w/w frakcji "SAFD" Od początku, pan "Mandarynka" administrator ROOT jak i Lider frakcji SAFD. Czym zawinił? Już mówię. Przysłowiowy "Stoper" - Znane pojęcie, prawda? Panowie z w/w frakcji stoją sobie pod szpitalem, prosimy ich aby odjechali. [Dowód nr. 1: https://imgur.com/a/G5JCh0j] Chwile później spojrzałem na teamspeak'a cała trójka? Albo czwórka, nie pamiętam... Siedzieli sobie z liderem na kanale TeamSpeak3 Pan Mandarynka równie dobrze nieSzanuje swoich pracowników. Weźmy tutaj pod lupę pana Abrama. Po jego odejściu lider w/w frakcji napisał do niego w prywatnej wiadomości na discordzie cyt. "Psycha siadła?" - Cieekawie... Edit 2: Postawa lidera, oraz słowa jednego z członków frakcji przy odejściu Abrama... [Dowód nr. 5 https://imgur.com/a/Ez0iMTh] Druga sprawa, większość osób siedzących dłużej we frakcjach jak i na serwerze raczej widzi jak aktualnie zachowuje sie w/w frakcja... Zero wyszkolenia, zero kultury, zero jakiejkolwiek wiedzy... [Dowód nr. 2: https://imgur.com/a/jcHU8Do] Czyja to wina? Szkoleniowców? Jeśli tak, dlaczego? Ponieważ sam lider nie jest w stanie dobrze ich wyszkolić - Prawda? Spójrzmy na samych szkoleniowców frakcji SAFD. [Lista szkoleniowców: https://imgur.com/a/zpAJfWf] Który z tych panów ma wiedzę 100% na temat samych materiałów, bądź potrafi szkolić? Odpowiem wam... Nikt. Zacznijmy od samej góry, Dikiego pozwole sobie ominąc... Pan "Romek22" - Osoba która nie wykazuje nawet podstawowej wiedzy dot. Pożarnictwa Role-Play tego pana ogranicza się na sprawdzeniu dostępu do drzwi, wyciągnięcia akumulatora, otworzenia maski lub wbicia hooligana w bagaznik. Dobra, ale to nie o nim. Zapraszam dalej. Kamisushi (Pomagier) - Co znaczy "Pomagier" [...] Mniejsza, wole w to nie wnikać. Osoba również nie wykazująca najmniejszych podstaw dot. tej frakcji. Do pana "X_Co [...]" - Nie potrafię wypisać tego nicku, z góry przepraszam. Do w/w pana nic nie mam, mimo ze nie wykazuje się największą wiedzą, stara się cały czas dokształcać za co go szanuje. Reszty osób nie kojarze/nie miałem okazji z nimi odgrywać, więc się nie wypowiadam. Trzecia sprawa. Zarząd Kozderka - Osoba która jest na prawdę super i nic do niej nie mam... FilipQ - Też jesteś super osobą, ale no niestety twoje RP... Sam wiesz jak to wygląda. [Dowód nr. 3 oraz zarząd frakcji: https://imgur.com/a/kH5Xo80] Edit 1: FilipQ zasypuje amoniak sorbentem... [Dowód nr. 4: https://imgur.com/a/aaBjcTS] Amoniak to gaz, tak tylko przypomnę... I to tyle z tego zarządu... Wydaje mi się, że jako Lider doprowadzanie do Konfliktów Między-Frakcyjnych Główny zarząd z brakiem podstawowej wiedzy Brakiem szacunku do innych osób będących we frakcji... Nie wydaje mi się że w/w osoba zasługuje na to stanowisko. Chciałbym tylko dopowiedzieć - Możecie po tej skardze nie mieć do mnie szacunku, wyzywać mnie od kapusii etc. Szczerze mówiąc nie rusza mnie to. Z wyrazami szacunku ~ Xenon.KR 😉 Edit 3, albo 4 nie wiem nie pamiętam: Cyt. "Brak wyszkolenia" - To jest jeden z przykładów. "Wyciąga AODO" Z CZEGO TY TO WYCIĄGASZ? AODO TRZYMASZ CAŁY CZAS PRZY SOBIE, [...] [Dowód nr. chyba 6: https://imgur.com/a/JP9Gxmk] Edit 5: Zawór z pianą, lecz jaką? LS < 20, 20 < LS, LS > 200? [Dowód nr. 7: https://imgur.com/a/igbjrwB] Edit 6 Xddd: Tutaj przykład z tego samego RP, z czego są zdjęcia wyżej. Kolega wyciąga AODO po raz drugi. Gdzie są szkoleniowcy, gdzie jest wiedza?!?! [Dowód nr. 7: https://imgur.com/a/POWwSQG] Edit 7: Z tego co wiem, to pojazdem frakcyjnym na akcje przyjezdza się naprawionym, prawda? [Dowód nr. 9: https://imgur.com/a/9C7omqS] Edit 8 prosze nauczcie sie rp bo mi sie juz dopisywac nie chce Xd: SAPD wykonuje RP za SAFD: [Dowód nr. 10: https://imgur.com/a/sMZqHNU] Edit 9: Tu chyba kolege prąd pie*lnął i sory za kulturke ale no musze bo ziomek od "wętylatora" se wąż gaśniczy odłącza ten. [Dowód nr. 11: https://imgur.com/a/rPELUj2] Edit 10: A tu co zawiodło? [Dowod nr. 11: https://imgur.com/a/m4TQCnY] Edit numer 11: Zapomniałem wspomnieć, iż Ci panowie korzystają z masek na akcjach RP, niezbyt Ciekawe... Edit 12: Rece opadaja... [Dowod nr. 12 https://imgur.com/a/OD3TyrW] Edit 13: Kolega na duty w urzędzie chilluje bombe [Dowod nr. 13 https://imgur.com/a/gh49frs] Wzór jest tutaj: Frakcja do której należy oskarżony : Nick osoby oskarżonej : Powód : Dowody : Oczekiwania : Edytowane 8 Września 2021 przez Xenon.KR 36 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, Kiz0 napisał: I dobrze zrobiłeś pisząc na nich skargę bo w skrócie ta frakcja jest do d*py przez zarząd safd Zrobiłem to co uważałem za słuszne, lecz chciałbym aby osoby nie wspomniane w skardze wyżej nie wypowiadały się, okej kumpel? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Okej dzieki wiem ze jestem fajny ale ze mi sie pojebaly dwie rzeczy to ch*j odrazu smiech sam sie z tego smialem xD to bylo jedno z pierwszych rp po wróceniu do frakcji (przerwa ponad 2 miesiące) wieć każdy ma prawo sie pomylić. Jeśli chodzi o odejście abrama z niektórymi słowami jego sie zgadzam. Akademia na akademii 30 ludzi nagle robi sie ponad 60 bo jest brane tyle zazwyczaj. Szkolenia szkoleniami no ale szkola wrocila i czasami jest ciezko by znalezc czas na te szkolenia które są o tej 17 najczęściej. Zostały dodane jakieś lidery akademii v lidery nawet nie został poinformowany o co z tym chodzi. Przejdźmy do punktów skargi. Jeśli chodzi o 1 punkt mamy zrobiony tam jeszcze stoper był on już przed pozstawieniem tam nowego szpitalu dalej nie został usunięty więc dlatego tam zapewne stali. Zdjęcie nr 2 jak mówiłem wyżej wróciłem do frakcji i nie będę odrazu pamiętał całego RP na pamieć więc robiłem to co pamiętałem. Zdjęcie nr 3 a o tym już napisałem. 4 to też pisałem. Następne jeśli chodzi o dalarsax chłopak również co dopiero wrócił do frakcji po przerwie dłuższej więc mógł popełnić błąd w RP każdemu to sie zdarza. Następne jeśli chodzi o zawór piany wody mógł się również pomylić więc poprawił się. z tym 7 nawet nie wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o Z tego co wiem, to pojazdem frakcyjnym na akcje przyjezdza się naprawionym, prawda? 9 zdjęcie jeśli ktoś nie wie to jest zrobione jako osobny pojazd by mogło wsiadać więcej osób tak nam zrobił @Inder00 i tego nie da się naprawić to może się jadynie samo naprawić jak frakcja zostanie ZRESETOWANA. Jeśli chodzi o to ostatnie na ten moment może @grzibek chciał pomóc dolarowi nie wiem jak to tam wyglądało nie było mnie tam. Jeśli chodzi o moją wypowiedz to na razie na tyle. Pozdrawiam życze miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, FilipQ napisał: Okej dzieki wiem ze jestem fajny ale ze mi sie pojebaly dwie rzeczy to ch*j odrazu smiech sam sie z tego smialem xD to bylo jedno z pierwszych rp po wróceniu do frakcji (przerwa ponad 2 miesiące) wieć każdy ma prawo sie pomylić. Jeśli chodzi o odejście abrama z niektórymi słowami jego sie zgadzam. Akademia na akademii 30 ludzi nagle robi sie ponad 60 bo jest brane tyle zazwyczaj. Szkolenia szkoleniami no ale szkola wrocila i czasami jest ciezko by znalezc czas na te szkolenia które są o tej 17 najczęściej. Zostały dodane jakieś lidery akademii v lidery nawet nie został poinformowany o co z tym chodzi. Przejdźmy do punktów skargi. Jeśli chodzi o 1 punkt mamy zrobiony tam jeszcze stoper był on już przed pozstawieniem tam nowego szpitalu dalej nie został usunięty więc dlatego tam zapewne stali. Zdjęcie nr 2 jak mówiłem wyżej wróciłem do frakcji i nie będę odrazu pamiętał całego RP na pamieć więc robiłem to co pamiętałem. Zdjęcie nr 3 a o tym już napisałem. 4 to też pisałem. Następne jeśli chodzi o dalarsax chłopak również co dopiero wrócił do frakcji po przerwie dłuższej więc mógł popełnić błąd w RP każdemu to sie zdarza. Następne jeśli chodzi o zawór piany wody mógł się również pomylić więc poprawił się. z tym 7 nawet nie wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o Z tego co wiem, to pojazdem frakcyjnym na akcje przyjezdza się naprawionym, prawda? 9 zdjęcie jeśli ktoś nie wie to jest zrobione jako osobny pojazd by mogło wsiadać więcej osób tak nam zrobił @Inder00 i tego nie da się naprawić to może się jadynie samo naprawić jak frakcja zostanie ZRESETOWANA. Jeśli chodzi o to ostatnie na ten moment może @grzibek chciał pomóc dolarowi nie wiem jak to tam wyglądało nie było mnie tam. Jeśli chodzi o moją wypowiedz to na razie na tyle. Pozdrawiam życze miłego wieczoru Pozwól że zacytuje po koleji. 1. "Okej dzieki wiem ze jestem fajny ale ze mi sie pojebaly dwie rzeczy to ch*j odrazu smiech sam sie z tego smialem xD to bylo jedno z pierwszych rp po wróceniu do frakcji (przerwa ponad 2 miesiące) wieć każdy ma prawo sie pomylić. " - Egzamin Powtórkowy ze strony Lidera 😉 2. "Akademia na akademii 30 ludzi nagle robi sie ponad 60 bo jest brane tyle zazwyczaj." - Jeśli mandarynka nie przestrzega chronologii rekrutacji i wpierdala się innym frakcjom, dobiera ludzi za pomocą maszyny losującej to się dziwisz? 3. "Szkolenia szkoleniami no ale szkola wrocila i czasami jest ciezko by znalezc czas na te szkolenia które są o tej 17 najczęściej." - To WY, ZARZĄD rozplanowujecie te szkolenia, TO WY zarządzacie frakcją i to WY macie dobrać odpowiednie terminy. 4. . "Jeśli chodzi o 1 punkt mamy zrobiony tam jeszcze stoper był on już przed pozstawieniem tam nowego szpitalu dalej nie został usunięty więc dlatego tam zapewne stali." - Kumplu, mam 2 nagrania które pójdą już do GKF'u gdzie po 5 minutach proszenia odjechania, czy pisania do samego Lidera frakcji gówno dały. Sory bardzo 😉 5. "wróciłem do frakcji i nie będę odrazu pamiętał całego RP na pamieć więc robiłem to co pamiętałem" - Egzamin sprawdzający wiedzę po powrocie, NAWET JA musiałem go przejść. 6. "dalarsax chłopak również co dopiero wrócił do frakcji po przerwie dłuższej więc mógł popełnić błąd w RP każdemu to sie zdarza. Następne jeśli chodzi o zawór piany wody mógł się również pomylić więc poprawił się." - Nie interesuje mnie to, czy wrócił czy nie. EGZAMIN SPRAWDZAJĄCY, a to ze Mandarynka siedzi na d*pie i nic nie robi udając że coś robi... No sory, ogarnięcie forum to jest 10 minut 😉 To już nie mój problem. Żegnam, i prosze o dalsze niewypowiadanie się. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 4 minuty temu, Xenon.KR napisał: Pozwól że zacytuje po koleji. 1. "Okej dzieki wiem ze jestem fajny ale ze mi sie pojebaly dwie rzeczy to ch*j odrazu smiech sam sie z tego smialem xD to bylo jedno z pierwszych rp po wróceniu do frakcji (przerwa ponad 2 miesiące) wieć każdy ma prawo sie pomylić. " - Egzamin Powtórkowy ze strony Lidera 😉 2. "Akademia na akademii 30 ludzi nagle robi sie ponad 60 bo jest brane tyle zazwyczaj." - Jeśli mandarynka nie przestrzega chronologii rekrutacji i wpierdala się innym frakcjom, dobiera ludzi za pomocą maszyny losującej to się dziwisz? 3. "Szkolenia szkoleniami no ale szkola wrocila i czasami jest ciezko by znalezc czas na te szkolenia które są o tej 17 najczęściej." - To WY, ZARZĄD rozplanowujecie te szkolenia, TO WY zarządzacie frakcją i to WY macie dobrać odpowiednie terminy. 4. . "Jeśli chodzi o 1 punkt mamy zrobiony tam jeszcze stoper był on już przed pozstawieniem tam nowego szpitalu dalej nie został usunięty więc dlatego tam zapewne stali." - Kumplu, mam 2 nagrania które pójdą już do GKF'u gdzie po 5 minutach proszenia odjechania, czy pisania do samego Lidera frakcji gówno dały. Sory bardzo 😉 5. "wróciłem do frakcji i nie będę odrazu pamiętał całego RP na pamieć więc robiłem to co pamiętałem" - Egzamin sprawdzający wiedzę po powrocie, NAWET JA musiałem go przejść. 6. "dalarsax chłopak również co dopiero wrócił do frakcji po przerwie dłuższej więc mógł popełnić błąd w RP każdemu to sie zdarza. Następne jeśli chodzi o zawór piany wody mógł się również pomylić więc poprawił się." - Nie interesuje mnie to, czy wrócił czy nie. EGZAMIN SPRAWDZAJĄCY, a to ze Mandarynka siedzi na d*pie i nic nie robi udając że coś robi... No sory, ogarnięcie forum to jest 10 minut 😉 To już nie mój problem. Żegnam, i prosze o dalsze niewypowiadanie się. ok dobra 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 3 minuty temu, AnLock napisał: sklej pizdę kleszczu j**any, za***rdalaj wp***dalać parówki a nie siedzisz przed kompem ty swój poziom również pokazałeś na Rp , również nie tylko ty oraz nie tylko SAMC ale również inne frakcje przy amoniaku hehhh ❤️ pisząc: Skarga na Główny zarząd frakcji S.A Fire Department to może tak lepiej skarga na wszystkie frakcje? bo wszystkie frakcje poziomem to nie błyszczą pokazali to przy amoniaku bo każdy pier**li że jak się zna na materiałach XDDDDDDDDDDD. Piękna kultura członka S.A Fire Department. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Dobry wieczór! Więc zacznijmy: "Chwile później spojrzałem na teamspeak'a cała trójka? Albo czwórka, nie pamiętam... Siedzieli sobie z liderem na kanale TeamSpeak3" - Siedzieliśmy na kanale z szanownym liderem ponieważ dochodziły nowe osoby po egzaminie. ""Pan Mandarynka równie dobrze nieSzanuje swoich pracowników. " - ,,Pan Mandarynka" szanuję w jakiś sposób swoich pracowników. "Druga sprawa, większość osób siedzących dłużej we frakcjach jak i na serwerze raczej widzi jak aktualnie zachowuje sie w/w frakcja... Zero wyszkolenia, zero kultury, zero jakiejkolwiek wiedzy..." - Owszem są takie momenty gdzie niektórzy średnio potrafią się ogarnąć. Zero wyszkolenia mówisz? Nie przypomnę kto głównie szkolił uczestników frakcji i teraz widać tego skutki. Weź przestań gadać głupoty że zero kulturki, tak Owszem wiele osób nie posiada dużej kultury ale kto tu ma zerową kulturę na akcjach rp? kto wyzywał cały czas pracownika SAMC? Oczywiście że ty. "[Dowód nr. 2: https://imgur.com/a/jcHU8Do] Czyja to wina? Szkoleniowców? Jeśli tak, dlaczego? Ponieważ sam lider nie jest w stanie dobrze ich wyszkolić - Prawda? " - Co się czepiasz czyjegoś rp? Dobrze że ty umiesz je w 100% mówi chłop który robi frakcją rp gdzie co chwilę zmienia jego treść. Nie no Abram chciał prowadzić akademię i on powiedział że będzie szkolił więc jaka winna lidera? Spójrzmy na samych szkoleniowców frakcji SAFD. [Lista szkoleniowców: https://imgur.com/a/zpAJfWf] Który z tych panów ma wiedzę 100% na temat samych materiałów, bądź potrafi szkolić? Odpowiem wam... Nikt. Ale jaki ty masz problem do naszych szkoleniowców? Nie wiesz jak funkcjonują w 100%. - ranga pomagier to ranga która pomaga randze szkoleniowiec Podczas różnych szkoleń. "Główny zarząd z brakiem podstawowej wiedzy Brakiem szacunku do innych osób będących we frakcji..." - właśnie widziałem twój szacunek do pracownika zresztą ty i wojtini jesteście siebie warci - macie brak kultury do ludzi, oraz wyzywacie własnych pracowników "Edit 7: Z tego co wiem, to pojazdem frakcyjnym na akcje przyjezdza się naprawionym, prawda? [Dowód " - Ale jak nam robią ,,taran" i pojazd obraca się na drugą stronę to jak pojazdy mają dobrze wyglądać? "Edit 8 prosze nauczcie sie rp bo mi sie juz dopisywac nie chce Xd: SAPD wykonuje RP za SAFD: [Dowód nr. 10: https://imgur.com/a/sMZqHNU]" Ale kto kazał frakcji SAPD robić rp za nas? Mówisz ,, nauczcie się rp" kieruj to do osób które średnio umieją rp a nie do każdego. "Edit 13: Kolega na duty w urzędzie chilluje bombe [Dowod nr. 13 https://imgur.com/a/gh49frs]" - pomyśl może go nie było na spotkaniu i musiał wypłacić godziny w innym terminie. → Niestety musiałem trochę przesiedzieć czasu by to jakoś napisać ale nie będę stał bezczynnie nad tym co piszesz. Lecz w jakiś tam punktach racja jest. faworki are great 😉 Miłego! Edytowane 12 Września 2021 przez xSpeedKiller Mała poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop60. Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 2 minuty temu, Mandarynka napisał: Witam, z tej strony Generał Brygadier Mandarynka - lider frakcji SAFD. Przepraszam bardzo, ostatnio mówiłeś, że odgrywacie polską frakcję, a więc PSP. Xd. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, Wujek_Konasz napisał: Przepraszam bardzo ale gracze też nic nie potrafią xD Byles proszony o wypowiedz? Nie? To sie nie wypowiadaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop60. Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 6 minut temu, Wujek_Konasz napisał: Przepraszam bardzo ale gracze też nic nie potrafią xD Ale ty siebie nie rozumiesz chyba. Frakcje są głównie pod odgrywanie RP, jestem prawie pewien, że 70% osób z frakcji, nawet nie zna skrótów, takich jak OOC, IC, MG, PG. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, Mandarynka napisał: Witam, z tej strony Generał Brygadier Mandarynka - lider frakcji SAFD. Oczywiście nikt nie jest idealnym człowiekiem, ale zrozumiałem parę nowych rzeczy po rozmowie z pewnymi ludźmi na discordzie i po tej skardzę i wiem co mogę już w tej frakcji zmienić. #1 Stopery - istnieją praktycznie od początku tej frakcji i znajdują się w każdym mieście. Osoby z tego dowodu zostały ukarane ostrzeżeniem za brak szacunku względem innej frakcji (proszenie o odejście), wziąłem ich na kanał, dostali opierdol i po czasie odjechali. Koniec sytuacji. #2 Abrama traktuje jako dobrego kolegę i nie wprowadzaj naszej więzi w tą skargę? #3 FilipQ i pomyłka z RP. Chłopak po prostu się zamotał, bo odpowiadał dla akademików o innego typu chemikaliach. Od razu po tym zdarzeniu został upomniany, że popełnił tak duży błąd! Oczywiście na naszym discordzie znajduje się materiał z amoniaku + ponad 50 innych materiałów! Jest to bardzo duża liczba i cały czas udoskalana. Wiedza jaką posiadać powinien według was strażak jest bardzo obszerna. Natomiast dokonam wszelkich starań, żeby takich braków więcej nie było za pomocą niedzielnych przygawędek i nowych rodzajów RP, które będą wtedy pokazywane i omawiane. Do szkoleniowców należą również EGZAMINATORZY, którzy posiadają największą wiedzę do szkolenia (i oni to właśnie głównie robią, szkoleniowcy prowadzą natomiast spotkania z podstawowych rodzajów RP, natomiast pomagierzy tylko są od 'pomocy'. Wcale tak nie jest? Ale z resztą... Wszystkie rzeczy potrzebne do akcji wyciągają z GBA. tyle wystarczy, nie jest to serwer z bardzo mocno rozbudowanym rp i sam o tym wiesz, trudno i bez sensownie wprowadzać dodatkową naukę dla strażaków gdy nikt z tego nie będzie korzystał (z graczy) bo nawet nie wiedzą co to jest i z czym/kim to się żre Zdarza się tak jak każdej frakcji, piszesz skarge - zostaje zaakceptowana, dostaje upomnienie lub minusa, proste prawda? z tego co widzę to wcześniej safd odgrywało rp? punkt 9 to co poprzednio, zdarza się każdemu, napiszesz skarge zostanie zaakceptowana a pracownik pouczony, chodź za literówkę? ... może po prostu screen ze szkolenia? trudno powiedzieć, albo jakiś poszkodowany który za bardzo nie wiedział co robić ... Trudno wywnioskować z tego wycinka niestety. z tego wynika że Dywan to chyba poszkodowany (to nie strażak) Czy pojechał odebrać wypłatę, czy co nic ci z takiego wycinka nie wywnioskuje. Czego ty oczekujesz pod tą skargą dodając tak (sory że to tak ujmę) bezsensowne i niewystarczające dowody. Jestem liderem na tym serwerze praktycznie 2 lata, mam duże doświadczenie i znam graczy tego serwera i ich poziom roleplay. Błędy w RP zdarzają się każdemu, ile razy ja musiałem za SAMC'a robić Roleplay. Przed chwilą też policja przy mocno zadymionym pojeździe sobie przyszła i wciągnęła opary i jeszcze krzyczy na strażaków, że oni wiedzą lepiej co robić? Co to w ogóle ma znaczyć. Niektórym z tego co widzę po prostu role się mylą. Aktualnie jestem po dosyć dużej dramie z Xorkiem o czym było głośno, więc działam praktycznie sam (proszę, więc nie mów że nic nie robię, 50 osob przeszkolonych w 2 tygodnie gdzie u was <w samcach> w tym roku tyle nie przeszkoliliście ... Właśnie w tej chwili ogarniany jest nowy plan zarządowy i wiele nowych systemów frakcyjnych jest wprowadzanych w 'czasie', żeby nie było to jedno wielkie boom i natychmiastowy szok. Serwer, a bardziej typical gracze na nim grający nie mają nawet podstawowej wiedzy do odgrywania RP, a wymagasz od nas nie wiadomo czego. Zajmijcie się może własną frakcją, bo ostatnia kadencja w której szpital działał (SOR,OIOM,wizytacje) to była za mojej kadencji ... Pozdrawiam, serdecznie. "Wcale tak nie jest? Ale z resztą... Wszystkie rzeczy potrzebne do akcji wyciągają z GBA. " Okej, ale czy takie jest odwzorowanie w zyciu realnym? "tyle wystarczy, nie jest to serwer z bardzo mocno rozbudowanym rp i sam o tym wiesz" - Wiem, wiem kumpel. Ale chodzi tu o to ze macie nadmiar materialu a same podstawy sa tragicznie wykonane i nierozwinięte. Macie na prawde duze luki w materialach. "Zajmijcie się może własną frakcją, bo ostatnia kadencja w której szpital działał (SOR,OIOM,wizytacje) to była za mojej kadencji" - Porównaj poziom SAMC kiedyś, a SAMC teraz. "FilipQ i pomyłka z RP." - Rozumiem raz, ale dwa z rzedu to juz przesada, prawda? "tyle wystarczy, nie jest to serwer z bardzo mocno rozbudowanym rp i sam o tym wiesz, trudno i bez sensownie wprowadzać dodatkową naukę dla strażaków gdy nikt z tego nie będzie korzystał (z graczy) bo nawet nie wiedzą co to jest i z czym/kim to się żre" - Niby tak, ale nie uwazasz ze lepiej jest miec wyszkoloną frakcje nizeli byc wyzywanym przez wszystkie inne? "może po prostu screen ze szkolenia? trudno powiedzieć, albo jakiś poszkodowany który za bardzo nie wiedział co robić ... Trudno wywnioskować z tego wycinka niestety." - Ale jest to screen z RP wykonywanego Dywanowi, nie wiem czy zauwazyles ale doslownie identyczna lokalizacja jest screen ponizej. "Oczywiście na naszym discordzie znajduje się materiał z amoniaku + ponad 50 innych materiałów! Jest to bardzo duża liczba i cały czas udoskalana. Wiedza jaką posiadać powinien według was strażak jest bardzo obszerna. Natomiast dokonam wszelkich starań, żeby takich braków więcej nie było za pomocą niedzielnych przygawędek i nowych rodzajów RP, które będą wtedy pokazywane i omawiane. " - Nie musisz mnie o tym informowac, jestem w strazy pozarnej w swiecie realnym, nie wirtualnym. To, co robicie po prostu kluje w oczy i wręcz wypala mi szare komórki. Nie zywie do nikogo z was urazy w zyciu realnym, pamietajmy ze to tylko gra i liczy sie dobra zabawa, ale na prawde chcialbym zobaczyc chociaz delikatnie podniesiony poziom waszego Role-Playu. Nie chodzi mi tu o nadmiar materialy, a rozwiniecie podstaw. Milego wieczoru ~ Xenon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Teraz, Xenon.KR napisał: "FilipQ i pomyłka z RP." - Rozumiem raz, ale dwa z rzedu to juz przesada, prawda? takie pytanie jak dwa razy z rzedu xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 17 minut temu, Mandarynka napisał: z tego co widzę to wcześniej safd odgrywało rp? Dobrze.. jako iż byłem na tej akcji - to się wypowiem jako SWAT Commander ponieważ akcja była przeprowadzana przez moich Officer'ów. Więc zacznijmy od początku, do dywizji patrolowej doszła wiadomość o napadzie na pobliską restauracje, funkcjonariusze po pewnym czasie się zjawili. Gdy dotarli ujrzeli wybiegającą osobę z restauracji, po czym "uciekinier" wbiegł do szarego pojazdu marki Stratum - następnie nasi Officer'owie z Patrol Division rozpoczęli działania pościgowe. Po chwili się na nie dołączyłem, kiedy Officer'owie zaczęli podawać szczegóły pościgu - jako SWAT Commander zarządziłem mobilizację jednostki, tak zawsze robimy kiedy działania pościgowe są prowadzone za osobami uzbrojonymi. Po kilku minutach jednostka DAVID-047 (SWAT) dołączyła się do kordonu pościgowego, po kilku minutach działań pościgowych zostały użyte środki przymusu bezpośredniego, jakim jest wytrącenie pojazdu uciekającego z ruchu za pomocą naszego radiowozu. Kiedy pojazd został wytrącony doznał uszkodzeń kosmetycznych - po chwili pościg zmierzał do miasta Los Santos, kiedy już wjechaliśmy, hamulce szarego Stratuma odmówiły posłuszeństwa i wypadł z drogi dachując jednocześnie obracając się na koła, kiedy to ujrzeliśmy podeszliśmy do zabezpieczenia terenu oraz wezwanie waszego zastępu. Wasze GBA dojechało na miejsce, po chwili wasz strażak podszedł do działań gaśniczych pomimo pojazd się nie palił, nie dość że pianą lał po masce pojazdu to po chwili odegrał że "komora silnika zalana", jak można zalać komorę przez maskę? Nie wiem, być może są jakieś sposoby ja tylko się zajmuje patrolowaniem ulic S.A, wracając do tematu wypadku tutaj prawda gracz DyWan odegrał wyciek amoniaku, po chwili strażak Dolarsx wyciągnął "Wętylator" jak on to napisał, po chwili położył go przy zamkniętym bagażniku pojazdu - i stanął sobie przy GBA i stał około 6 minut non stop sprawdzając poziom zatrucia tlenu, zamiast wyciągnąć kierowce z pojazdu. Gdzie podkreślę miał na sobie aparat tlenowy, więc kiedy on sobie tak stał, podjąłem decyzję o założeniu masek chemicznych (Tak SWAT posiada takie maski) oraz o pobraniu łomu, kiedy to zrobiliśmy wysiedliśmy z naszego pojazdu, następnie ruszyliśmy wyciągać martwe zwłoki kierowcy, ponieważ Pan Dolars sprawdzał zatrucie tlenu 😄 ~ SWAT Commander Bary_ 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Aktualnie prosze o niewypowiadanie sie kogokolwiek w tej sprawie do czasu wyjasnienia przez Panią Smallspy. Z góry dzięki. 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Godzinę temu, Xenon.KR napisał: Aktualnie prosze o niewypowiadanie sie kogokolwiek w tej sprawie do czasu wyjasnienia przez Panią Smallspy. Z Dokładnie. Wszelkie wypowiadanie się bez jakiegokolwiek wniesienia do sprawy bedzie karane. Mądrze to wykorzystujcie. 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Godzinę temu, DawideX812 napisał: Mandaryn nie winny a wiec @Smallspy. zdejmuj ta apelke xd W dniu 8.09.2021 o 23:14, Smallspy. napisał: Dokładnie. Wszelkie wypowiadanie się bez jakiegokolwiek wniesienia do sprawy bedzie karane. Mądrze to wykorzystujcie. 🙂 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Witam, to znowu ja. @Smallspy. Prosiłbym o wiadomość prywatną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi