orzechovsky Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Trzymaj się Dewen, zapamiętamy Cię jako dobrego Officera, zawsze służącego pomocą! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dzięki wielkie wariacie za te kilka miesięcy wspólnej służby oraz miło spędzonych chwil poza duty. Zapamiętam Cię jako wspaniałą osobę, dziękuje jeszcze raz i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Trzymaj sie Dewen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bllackdream Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dewen.. koksie trzymaj się tam dzięki za mile spędzoną każdą sekundę z tobą na służbie oraz pozanią na teamspeak'u fajnie się z tobą gadało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witaj Dewenie, bądź może jak kto woli panie Capitanie II. Z góry chciałbym złożyć Ci najszczersze podziękowania za to, ile zrobiłeś nie tylko dla mnie a całego serwera. Twój wkład we frakcje, w administracje. To wszystko miało swój klimat. Nie raz świetnie bawiliśmy się na służbie, w końcu o to chodzi... Twój poziom był jednym z najwyższych. Nie byłeś dla mnie tylko "znajomym z gry" - Byłeś dla mnie przyjacielem, zresztą nadal nim jesteś... Wspólne akcje, wspólne rozmowy i wspólne pomaganie sobie. Dziękuje za wszystko, i pamiętaj. POM I Xenon & C2 Dewen zostaną na dłuugo w sercu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Nie jestem w stanie nic napisać. Chciałem ci poprostu podziękować za to że w październiku poznałem taką osobę jak ty oraz od kwietnia jesteś funkcjonariuszem departamentu na naszym serwerze u boku którego mogłem odgrywać wszelakie akcje. Jesteś wzorem do naśladowania oraz życzę ci jak najlepiej Deputy Chief Cinek. S.A Police Department Edytowane 14 Września 2021 przez Cinek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Aż łezka leci że taka dobra osoba w tym odchodzi z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Dzięki za wszystkie rozmowy czy to na mumble, ts czy nawet pv na discordzie. Jednym słowem - złoty człowiek. Widzimy się! Edytowane 14 Września 2021 przez DMN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 2 godziny temu, Argen. napisał: Oboje dobrze wiemy, gdzie się niedługo widzimy i słyszymy. Do zobaczenia 😉 🙏🙏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Trzymaj się Dewen. Kiedyś mieliśmy super kontakt, ale nie rozumiem dlaczego nagle go straciliśmy i wgl się coś podziało nie fajnego, a szkoda bo naprawdę bardzo lubiałem z tobą spędzać czas na ts ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Dewen. napisał: Drugą frakcją.. Jest TSA. Tak, TSA. Wiele osób za ten wpis mnie znienawidzi, niektórzy uszanują. @knapix - Twoja frakcja jest naprawdę wzorem do naśladowania. To, co zrobiliście podczas serwerowej powodzi zasługuje na pochwałę. Jestem dumny, że mogłem wówczas się z Wami komunikować i prosić Was o wsparcie. @GambiPlejer i @Apellovskyy - Wam również nie ujmuje, bo jak mniemam to też Wasza zasługa. Miło słyszeć takie słowa, tylko szkoda że w takich okolicznościach.Szkoda że tak kompetentna osoba odchodzi z takiego stopnia, lecz i tak dobrze wiemy że powinieneś być wyżej... Dziękuje za twoją pomoc w pozbyciu się konfliktu oraz za ostatnie rozmowy, mam nadzieję że jeszcze nie raz się usłyszymy. ❤ Szef knapix Transport of San Andreas Edytowane 14 Września 2021 przez knapix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 kurde naura :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Szkoda,Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zobaczymy na rp. Powodzenia w dalszej karierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Cześć @Dewen. Nie zapomnę dobrych akcji rp w PD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 W dniu 14.09.2021 o 20:17, Arguś.exe napisał: Nie będę tego komentował słowami, po prostu to tutaj zostawię... Wydaje mi się, że zasługuję na zasłużonego, ale co ja tam wiem. My się Dewenie trzymamy na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi