Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]End of Watch, thank's for service - Captain II Dewen.

deeweN.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Dewenie, bądź może jak kto woli panie Capitanie II. Z góry chciałbym złożyć Ci najszczersze podziękowania za to, ile zrobiłeś nie tylko dla mnie a całego serwera. Twój wkład we frakcje, w administracje. To wszystko miało swój klimat. Nie raz świetnie bawiliśmy się na służbie, w końcu o to chodzi... Twój poziom był jednym z najwyższych. Nie byłeś dla mnie tylko "znajomym z gry" - Byłeś dla mnie przyjacielem, zresztą nadal nim jesteś... Wspólne akcje, wspólne rozmowy i wspólne pomaganie sobie. Dziękuje za wszystko, i pamiętaj. POM I Xenon & C2 Dewen zostaną na dłuugo w sercu.

mta-screen_2021-09-14_12-03-19.png 

Nie jestem w stanie nic napisać. Chciałem ci poprostu podziękować za to że w październiku poznałem taką osobę jak ty oraz od kwietnia jesteś funkcjonariuszem departamentu na naszym serwerze u boku którego mogłem odgrywać wszelakie akcje. Jesteś wzorem do naśladowania oraz życzę ci jak najlepiej 

Deputy Chief Cinek. S.A Police Department

Edytowane przez Cinek
  • Like 3

3 godziny temu, Dewen. napisał:

Drugą frakcją.. Jest TSA. Tak, TSA. Wiele osób za ten wpis mnie znienawidzi, niektórzy uszanują. @knapix - Twoja frakcja jest naprawdę wzorem do naśladowania. To, co zrobiliście podczas serwerowej powodzi zasługuje na pochwałę. Jestem dumny, że mogłem wówczas się z Wami komunikować i prosić Was o wsparcie. @GambiPlejer i @Apellovskyy - Wam również nie ujmuje, bo jak mniemam to też Wasza zasługa.

Miło słyszeć takie słowa, tylko szkoda że w takich okolicznościach.Szkoda że tak kompetentna osoba odchodzi z takiego stopnia, lecz i tak dobrze wiemy że powinieneś być wyżej... 

Dziękuje za twoją pomoc w pozbyciu się konfliktu oraz za ostatnie rozmowy, mam nadzieję że jeszcze nie raz się usłyszymy. ❤

Szef knapix Transport of San Andreas

Edytowane przez knapix
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.