Barski Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) Nick : Bary_ SID : 55863 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Police Department. Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief, Swat Commaner, Detective Investigative Bureau powód : Więc tak.. miałem cele do których dążyłem, na odwalanie graczy/administracji/innych członków frakcji nie obchodziło mnie, miałem to w głębokim poważaniu. Kiedy pewna cząstka mnie zniknęła, czyli mój partner @Dewen. zarazem brat odszedł, poszedł w lepsze miejsce gdzie ma możliwości się rozwijać dalej - gdzie nie było mu dane tutaj, w tym miejscu. Ja również to odczuwam, brak dalszego rozwijania się, nie chodzi mi tutaj o rangę, tylko o poziom mentalnego owego serwisu, wracając na serwer w Lipcu, wracałem tutaj tylko i wyłącznie dla ludzi dla mojego brata. Lecz tak jak wspomniałem wyżej, pewna cząstka mnie na tym serwerze zniknęła, nie ma po prostu dalszego sensu przebywając na tym serwerze. Po części to po przez brak kompetencji nie których członków administracji, którzy za srogie odwalanie rozdają prawo na jeden dzień, lecz kiedy napiesz do chłopa "zamknij pizdę" dostajesz z buta wyciszenie na dwa dni "CBK". W skrócie, czuje że już się nie rozwijam na serwerze pod względem mojego osobistego poziomu RP. Z góry dziękuje osobą które były ze mną podczas tej pięknej przygody a zarazem katorgi panującej na serwerze. Może kiedyś "góra" serwera zrozumie co zrobiła nie tak bądź co robi nie tak, kiedy na serwerze będzie po 80'dzięsiąt osób w szczytach KOCHAM WAS WSZYSTKICH PAMIĘTAJCIE! Nie zapomnijcie o mnie (nie oznaczam bo forum jest zjebane) Edytowane 25 Września 2021 przez Bary_ 2 1 1 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Mój cadecior, siwy dym z wami, ciesze się że mogłem z tobą służyć koleś, do zobaczenia 👋 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 1 minutę temu, Pietrosz napisał: Wiesz co? Hm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 2 minuty temu, Pietrosz napisał: Wiesz co? nie kozacz Piotrek Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Eloo trzymaj się wariaciku zwariowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Szkoda że SAPD traci takie osoby 😞 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 zrup salto bały siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ehhh.... Trzymaj się Bary, mam nadzieję, że do zobaczenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Witam, emerytowany Captain II Dewen. Kłaniam się. Myślę, że nie będę tutaj dużo mówił, ani żegnał, bo my to bracie mamy kontakt cały czas, cały czas gadamy, wszystko jest na najwyższym poziomie. To zaszczyt czytać takie słowa Twojego autorstwa, a za czas, który razem spędziliśmy na MultiRPG już setny raz Ci dziękuję. Mam nadzieję, że zawiśniesz jako "Zasłużony" na forum, a nie.. Tu zakończę, wiesz co jest grane (Xd). Słowem zakończenia - widzimy się brachu dzisiaj wiadomo gdzie, słyszymy na Messie, bo mam Ci do zdania kolejny raport. See you again, thank's for service, Deputy Chief..! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Miało być inaczej Bary... Dziękuje za mile spędzone chwilę na służbie, tak długą współpracę jako zarząd i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wrócisz w nasze szeregi... Trzymaj się bary, i powodzenia w lepszym miejscu 😧 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Trzymaj się Bary, dzięki za wszystko! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Nie mogę... Kolejna wspaniała osoba odchodzi z frakcji. Chciałbym Ci niezmiernie podziękować za wszystkie nauki we frakcji S.A. Police Department - po mimo, że mocno krzyczałeś i biłeś za razem hah, to dzięki Tobie potrafiłem się rozwinąć a także zauważyć swoje błędy. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy. 😔 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Kolejny SADGE, dzięki za wszystko, powodzenia w przyszłości, trzym się 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Narka Bary. Byłeś dobrym Policjantem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wielka szkoda trzymaj się Bary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 [*] Trzymaj się Bary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi