Wisnia0987 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Wisnia098 Powód : trzy minusy Typ kary ( zawieszenia etc.) : wydalenie Coś od siebie : No szkoda mi najbardziej tego ostatniego minusa otrzymałem go z powodu nie zatankowanego pojazdu. Nie miałem jak go zatankować bo byłem sam w radiowozie a wtedy było szkolenie z pościgów które kończyło się pod komisariatem w LS więc nie było jak zatankować bo sam byłem. I wiem teraz ktoś napisze że reporta było napisać ale wtedy akurat na to nie wpadłem. Bardzo chciałbym aby została dana mi druga szansa ponieważ bardzo lubię to frakcje poznałem kilkunastu fajnych ludzi z którymi przyjemnie mi się wykonywało frakcje, uważałem na szkoleniach notowałem itp. i chciałbym to wykorzystać na egzaminie którego na chwilę obecną nie wykonam. Proszę dajcie mi drugą szanse a to się nie powtórzy naprawdę zależy mi na bycie w tej frakcji. 11 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 XDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Po przeprowadzeniu dyskusji wewnątrz grona Executive Staff wspólnie zdecydowaliśmy, iż zostaniesz przywrócony do struktur akademii. Decydujący minus o twoim wydaleniu został wstawiony przez jednego z członków zarządu, który nie został poinformowany o nakazie pozostawienia radiowozów w owym stanie po jednym ze szkoleń. Minusy nadane w owym dniu z powodem "Braku odpowiedniej ilości paliwa" zostały również usunięte. Edytowane 4 Października 2021 przez Arguś.exe 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 30 minut temu, Arguś.exe napisał: Po przeprowadzeniu dyskusji wewnątrz grona Executive Staff wspólnie zdecydowaliśmy, iż zostaniesz przywrócony do struktur akademii. Decydujący minus o twoim wydaleniu został wstawiony przez jednego z członków zarządu, który nie został poinformowany o nakazie pozostawienia radiowozów w owym stanie po jednym ze szkoleń. Minusy nadane w owym dniu z powodem "Braku odpowiedniej ilości paliwa" zostały również usunięte. Godne serce!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi