Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Apelacja o wydalenie

Wisnia0987
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : SAPD

Nick : Wisnia098

Powód : trzy minusy

Typ kary ( zawieszenia etc.) : wydalenie

Coś od siebie : No szkoda mi najbardziej tego ostatniego minusa otrzymałem go z powodu nie zatankowanego pojazdu. Nie miałem jak go zatankować bo byłem sam w radiowozie a wtedy było szkolenie z pościgów które kończyło się pod komisariatem w LS więc nie było jak zatankować bo sam byłem. I wiem teraz ktoś napisze że reporta było napisać ale wtedy akurat na to nie wpadłem. Bardzo chciałbym aby została dana mi druga szansa ponieważ bardzo lubię to frakcje poznałem kilkunastu fajnych ludzi  z którymi przyjemnie mi się wykonywało frakcje, uważałem na szkoleniach notowałem itp. i chciałbym to wykorzystać na egzaminie którego na chwilę obecną nie wykonam. Proszę dajcie mi drugą szanse a to się nie powtórzy naprawdę zależy mi na bycie w tej frakcji. 

• Like 11
  • Haha 5
  • Smutny 3

Po przeprowadzeniu dyskusji wewnątrz grona Executive Staff wspólnie zdecydowaliśmy, iż zostaniesz przywrócony do struktur akademii. Decydujący minus o twoim wydaleniu został wstawiony przez jednego z członków zarządu, który nie został poinformowany o nakazie pozostawienia radiowozów w owym stanie po jednym ze szkoleń. 
Minusy nadane w owym dniu z powodem "Braku odpowiedniej ilości paliwa" zostały również usunięte. 

Edytowane przez Arguś.exe
  • Like 4
  • Dzięki 1

30 minut temu, Arguś.exe napisał:

Po przeprowadzeniu dyskusji wewnątrz grona Executive Staff wspólnie zdecydowaliśmy, iż zostaniesz przywrócony do struktur akademii. Decydujący minus o twoim wydaleniu został wstawiony przez jednego z członków zarządu, który nie został poinformowany o nakazie pozostawienia radiowozów w owym stanie po jednym ze szkoleń. 
Minusy nadane w owym dniu z powodem "Braku odpowiedniej ilości paliwa" zostały również usunięte. 

Godne serce!!!! 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.