karolak Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Frakcja do której należysz : SAMC Nick : karolak320 Powód : nauczyłem się inaczej i mnie podejrzewają o sciąganie a tak napisali żeby tego się nauczyć Typ kary ( zawieszenia etc.) : black lista Coś od siebie : No szkoda mi najbardziej ale to trochę ich wina ode mnie xD lol chce iść na inne rekru tylko na chama mnie wywalili a jak kogoś wywalą to nie mogą dawać Black listy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 xD to poco piszecie to na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Słuchaj przyznałeś się 2 razy że ściągałeś na egzaminie potem jeszcze do mnie płakałeś za co bl masz ja ci wytłumaczyłem a ty dalej swoje. Jak dla mnie do odrzucenia niech Wolf podejmie decyzję 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 xD to piszecie tak a ja i tak nie zapamiętam 50 pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 To nie pisz podań do frakcji jeśli ci się nasz system egzaminów nie podoba idź do GKFu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 złamałeśr egulamen bo się denerwujesz 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Zostałeś 2 razy przyłapany na ściąganiu. Byłem tyle razy w SAMC i jeszcze nikt na egzaminie nie podał mi odpowiedzi 1 do 1 z dc, każdy opisywał to w inny sposób no ale nie słowo w słowo. BL została nałożona 03.10.2021, przemyśl co zrobiłeś źle i spróbuj za jakiś czas. Odrzucam. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 5 godzin temu, GMWolf414 napisał: Zostałeś 2 razy przyłapany na ściąganiu. Byłem tyle razy w SAMC i jeszcze nikt na egzaminie nie podał mi odpowiedzi 1 do 1 z dc, każdy opisywał to w inny sposób no ale nie słowo w słowo. BL została nałożona 03.10.2021, przemyśl co zrobiłeś źle i spróbuj za jakiś czas. Odrzucam. Krutko wolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 5 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 się przyznałem on chyba ten drugi raz to z d*py wyjął nie sciągałem drugi raz a ten gmwolf ogarnie się co pisze dowidzenia multi rpg teraz niemam co robić oprucz biegania w kółko 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 5 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 to poco jest black lista z apelacją jak i tak mnie nieusuniecię ogarnijcie się 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 14 minut temu, karolak napisał: to poco jest black lista z apelacją jak i tak mnie nieusuniecię ogarnijcie się Przepraszam za wypowiedź Apelacja nie musi zostać zaakceptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi