GrubyCJ. Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Frakcja do której należysz : żadna aktualnie Nick :GrubyCJ Powód : odejście podczas akademi Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black lista Coś od siebie : no tak wyszło ze musiałem odejść i wiedziałem że dostanę Black liste frakcji ale musiałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Odejście na akademii = BL, nie wnikam w powody odejścia. Spróbuj za jakiś czas. Aktualnie do odrzucenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 13 godzin temu, GMWolf414 napisał: Odejście na akademii = BL, nie wnikam w powody odejścia. Spróbuj za jakiś czas. Aktualnie do odrzucenia. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi