LoadingSPZ Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Twój nick na serwerze: LoadingSPZ Twój serial: 7DE7D1A819DDE9256FF5DE24FAE3CE43 Powód kary: czarna lista Nick osoby nakładającej kare: @Smallspy. / główna komisja frakcyjna Data otrzymania kary: 19.10.2021 Długość kary: z mozliwoscia apelacji Opis sytuacji: mój kolega zrobił serwer ale i tak ten serwer upadł pomagałem kolezance zrobic discorda dla frakcji sara a powiedziałem jednemu graczowi o nicku dajrekcik ze robie sobie przerwe i on dostał sie na tym serwerze do własnie frakcji sara wiec pomyslał ze odchodze lecz wcale tak nie było Odnośniki do poprzednich apelacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adBlue. Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Napisz to w odpowiednim dziale https://multirpg.pl/forum/171-główna-komisja-frakcyjna/ Edytowane 19 Października 2021 przez scandaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi