karolak Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Frakcja do której należysz : SAMC (należałem zostałem wydalony) Nick : karolak320 Powód : No niestety zostałem wywalony na ściąganiu przykro mi bo to jest moja frakcja marzeń ale jak widać nikt mnie tam ni lubił. Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black Lista Coś od siebie : No szkoda mi najbardziej no ale niestety 😧 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) @GMWolf414 Edytowane 20 Października 2021 przez karolak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 @karolak wejdź na ts lub zgłoś się do mnie na dc Borsuk.#6578 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolak Opublikowano 22 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 @Borsuczek ok @Borsuczek accept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Pozostawię to bez komentarza. Do odrzucenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi