JKLYT Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Cytat Nick : JKLYT SID : 76236 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Podchorąży powód : Cóż uznaje jednak iż nie jest to dla mnie nie chce zajmować miejsca we frakcji gdyż jednak przerosła mnie ilość oczekiwanych rzeczy tak wiem że to sie równa z bl ale cóż nie dam rady i tak egzaminu zdać więc żegnam i jeszcze raz dziękuje za przyjęcie 🙂 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 egzamin nie jest trudny ani to rp nie jest skomplikowane ale no 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kub1x_ Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Egzamin raczej byś zdał bo jest ez a wszystko zapamiętuje sie dosyć szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKLYT Opublikowano 22 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Teraz, _Kub1x_ napisał: Egzamin raczej byś zdał bo jest ez a wszystko zapamiętuje sie dosyć szybko chodzi mi też bardziej o to że4 jest u mnie brak zainetresowania strażą pożarną i nawet gdybym zdał egzamin to praca nie sprawiała by mi radości ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) 37 minut temu, BigCarl napisał: egzamin nie jest trudny ani to rp nie jest skomplikowane ale no Dla kogo nie jest to nie jest hehe Edytowane 22 Października 2021 przez Batonik_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi