Skocz do zawartości

Apelacje od kar nadanych przez Executive Staff - Police Department.

krzywy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
5 godzin temu, Pyza12 napisał:

Nick: OmgLOLwtfEdzi0.PDW
Sid: 82704
Typ kary: Black lista 
Powód: Z 
powodu otrzymania kary serwerowej.
Oczekiwania: Wypisanie mnie z Black listy ❤️

Odrzucam, spróbuj  w grudniu. 

Edytowane przez krzywy
  • Like 8

• 2 tygodnie później...

Nick: Michu.KR
Sid: 45754
Typ kary: Black List
Powód: Odejście z akademii
Opis sytuacji: W tym czasie gdy byłem na akademii dość mocno pokłóciłem się z osobami z zarządu i po prostu odszedłem z akademii. Nie miałem siły być z tymi osobami w frakcji i żyć w zgodzie. Minęło sporo czasu od tamtej sytuacji i z tymi osobami się pogodziłem. Oczywiście przepraszam za zaistniałą sytuację.
Oczekiwania: Zdjęcie black listy i danie drugiej szansy 😕❤️ Pozdrawiam cały zarząd jak i każdego członka S.A. Police Department

• Like 9

19 godzin temu, MichuTM napisał:

Nick: Michu.KR
Sid: 45754
Powód: Odejście z akademii
Opis sytuacji: W tym czasie gdy byłem na akademii dość mocno pokłóciłem się z osobami z zarządu i po prostu odszedłem z akademii. Nie miałem siły być z tymi osobami w frakcji i żyć w zgodzie. Minęło sporo czasu od tamtej sytuacji i z tymi osobami się pogodziłem. Oczywiście przepraszam za zaistniałą sytuację.
Oczekiwania: Zdjęcie black listy i danie drugiej szansy 😕❤️ Pozdrawiam cały zarząd jak i każdego członka S.A. Police Department

Akceptuje.

• Like 12

Nick:#WILKU
Sid: 54402
Typ kary: bl 
Powód: opuszczenie dc podczas akademii
Opis sytuacji: no coz wowczas szukałem czego kolwiek by nie odchodzic z serwera .ale to było na siłę chciałbym cały zarzad SAPD przeprosic ze wowczas nie poinformowałem i zwyczajnie nie odszedłem . 
Oczekiwania: fajnie by było miec czyste konto :3 i ogolnie chciałbym jeszcze kiedys sprobowac swoich sił w waszej frakcji . tylko ze teraz juz normalnie bez odchodzenia na akademii

Edytowane przez #WILKU
  • Like 2

22 godziny temu, #WILKU napisał:

Nick:#WILKU
Typ kary: bl 
Powód: opuszczenie dc podczas akademii
Opis sytuacji: no coz wowczas szukałem czego kolwiek by nie odchodzic z serwera .ale to było na siłę chciałbym cały zarzad SAPD przeprosic ze wowczas nie poinformowałem i zwyczajnie nie odszedłem . 
Oczekiwania: fajnie by było miec czyste konto :3 i ogolnie chciałbym jeszcze kiedys sprobowac swoich sił w waszej frakcji . tylko ze teraz juz normalnie bez odchodzenia na akademii

Odrzucam

• Like 1
  • Dzięki 3
  • Smutny 2

• 2 tygodnie później...

Powód: Dostałem bana za afk 
Opis sytuacji: A więc dzień albo dwa po egzaminie SAPD dostałem bana za afk, od razu wiedziałem ze przez bana zostanę wydalony. Jest mi bardzo przykro bo to był mój drugi raz w SAPD. Pisałem już apelacje lecz dostałem odpowiedź *spróbuj w grudniu* a więc próbuję 
Oczekiwania: Wypisanie mnir z black listy. 

• Like 7

2 godziny temu, Pyza12 napisał:

Powód: Dostałem bana za afk 
Opis sytuacji: A więc dzień albo dwa po egzaminie SAPD dostałem bana za afk, od razu wiedziałem ze przez bana zostanę wydalony. Jest mi bardzo przykro bo to był mój drugi raz w SAPD. Pisałem już apelacje lecz dostałem odpowiedź *spróbuj w grudniu* a więc próbuję 
Oczekiwania: Wypisanie mnir z black listy. 

Akceptuje. 

• Like 8

• 3 tygodnie później...

Nick: #WILKU
Powód: opuszczenie dc frakcyjnego podczas trwania akademii 
Opis sytuacji: po odejściu z frakcji sara postanowaiłem napisac podanie do SAPD za poszukiwaniem nowych celów wrażeni i zabawy z gry na serwerze . jednak po tym jak się dostałem jednak ta energia i radość płynąca z gry jednak nie powróciła . i no nie było co już ciągnąc tego na siłę 

Oczekiwania: przede wszystkim chciałbym przeprosić całe  Executive Staff oraz  Command Staff za moje zachowanie . można to było inaczej załatwić wina oczywiście leży po mojej stronie . moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące . bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem . mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia :3 trzymajcie sie misiaczki ❤️

• Like 1
  • Haha 3

1 minutę temu, #WILKU napisał:

Nick: #WILKU
Powód: opuszczenie dc frakcyjnego podczas trwania akademii 
Opis sytuacji: po odejściu z frakcji sara postanowaiłem napisac podanie do SAPD za poszukiwaniem nowych celów wrażeni i zabawy z gry na serwerze . jednak po tym jak się dostałem jednak ta energia i radość płynąca z gry jednak nie powróciła . i no nie było co już ciągnąc tego na siłę 

Oczekiwania: przede wszystkim chciałbym przeprosić całe  Executive Staff oraz  Command Staff za moje zachowanie . można to było inaczej załatwić wina oczywiście leży po mojej stronie . moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące . bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem . mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia :3 trzymajcie sie misiaczki ❤️

Dla mnie w porządku - @krzywy @Cinek @Sztynksu?

• Dzięki 1
  • Haha 5

• 2 tygodnie później...
29 minut temu, Bistek. napisał:

Nick: bistuś
Sid: 69037 
Typ kary: Odejście po powrocie 
Powód: BLACK LIST 
Opis sytuacji: chciał bym mieć czyste konto bez żadnej Black listy bo może kiedyś wrócę 
Oczekiwania: MAM nadzieję że ściągnięcie bl

Stać cię na wiele więcej - Odrzucam. 

• Like 3
  • Smutny 3

• 2 tygodnie później...

Nick: drewniany_wojtek
Sid: 101013
Typ kary: Blacklista
Powód: Wydalenie z akademi podczas bycia pod nadzorem (?)
Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam.
Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty.

• Like 2
  • Haha 6

6 godzin temu, Wojteek napisał:

Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam.

Cześć, 
  Blacklista nie została przypisania Ci bez powodu i dobrze że to rozumiesz, lecz moim zdaniem minął zbyt krótki okres czasu aby apelacja została zaakceptowana. 
@Sztynksu @krzywy - czekamy na wypowiedź chłopaków. 

16 godzin temu, Wojteek napisał:

Zbyt wcześnie dalej mi złość nie przeszła, odrzucam.

• Like 7

Nick: Bistek
Sid: 69037 (pamieta się) 
Typ kary: Black Lista
Powód: Odejscie i nie odczekanie 3 miesiecy od powrodu
Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie BL bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będe na prawdę zadowolony bo sapd to koksy totalne na tym mulciaku ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś
Oczekiwania: ACC 🙂 /odrzucenie 😞 

• Like 3

28 minut temu, Bistek. napisał:

Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie BL bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będe na prawdę zadowolony bo sapd to koksy totalne na tym mulciaku ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś

Narazie na NIE, minęło zbyt mało czasu @Arguś.exe @Sztynksu @krzywy

• Like 2
  • Smutny 1

2 godziny temu, Bistek. napisał:

1 godzinę temu, Cinek napisał:

Narazie na NIE, minęło zbyt mało czasu @Arguś.exe @Sztynksu @krzywy

Napisz apelację za tydzień, to coś pomyślimy. 

3 godziny temu, grzibek napisał:

Nick: galonzka
Sid: 24671
Typ kary: Blacklista.
Powód: Niedotrzymanie umowy z odejściem. 
Opis sytuacji: Została postawiona mi umowa, że jeśli odejdę w ciągu 3 miesięcy otrzymam Blacklistę. Jako, iż był brak lidera przez chwilę to sobie poszedłem na inny serwer. Pozdrawiam.
Oczekiwania: Zdjęcie blacklisty. 
(Wstawiam za czitsa/galonzke/czitosa, ze względu na posiadanie spammera na jego koncie.))

Cześć, 
  Blacklista została przypisania Ci za powód przez ciebie wspomniany powyżej, lecz moim zdaniem stać cię na o wiele więcej. 
Napisz apelację za miesiąc, to coś pomyślimy. 
@Cinek

Edytowane przez Arguś.exe
  • Haha 4

• krzywy przypiął/eła ten temat