deeweN. Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 1 godzinę temu, nacxx napisał: Nick: nacix SID: 10836 Typ kary: Black lista Powód: Odejście z frakcji nie oczekując 3 miesięcy. Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesięcy żeby odejść z frakcji. Oczywiście cała sytuacja była już bardzo dawno. Oczekiwania: Proszę o zdjęcie mnie z Black listy Może być, akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 4 godziny temu, verumi napisał: Nick: YOUNG_VERUMII Sid: 104271 Typ kary: black list Powód: nie napisalem egzaminu jak bylem akademikiem nie mialem czasu Opis sytuacji: no tak jak pisalem nie napisale egzaminu kończącego akademie i tak wyszło Oczekiwania: że będzie rozpatrzona pozytywnie Słabo rozpisane, upłynęło mało czasu. Spróbuj za jakiś czas. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balaganek Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Nick: Zbigniew. Sid: 36475 Typ kary: BL (BMA) Powód: Odejście podczas zawieszenia z frakcji. Opis sytuacji: Dokładnie nie pamiętam sytuacji lecz wiem napewno że pod wpływem nerwów odszedłem w trakcie zebrania SAPD podczas zawieszenia. Oczekiwania: Pragnę podkreślić, że bardzo mi zależy na powrocie do pełnienia moich obowiązków służbowych. Jestem gotów podjąć wszelkie kroki, które będą konieczne, aby zrekompensować zaistniałą sytuację oraz przywrócić zaufanie do mojej osoby jako pracownika SAPD. Z wyrazami szacunku, Zbigniew. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.e.R.o.I.n Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Nick: H.e.R.o.i.n Sid: 121709 Typ kary: Czarna lista frakcji Powód: Działanie na szkodę frakcji i graczy. Opis sytuacji: Wydalenie z powodu otrzymania jedenastu minusów za między innymi przemalowaniu lawety SAPD na różową. Oczekiwania: Ściągnięcie BL. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 20 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Nick: Aleks_ Sid: 114312 Typ kary: Blacklista Powód: Odwalanie, wjazd na strefę bezprawia Opis sytuacji: Była z 2 lata temu porywczy i gówniarzem nie myślącym. Oczekiwania: Prosiłbym o zdjęcie Blacklisty, może jak znajdę więcej czasu napisze rekrutacje do SAPD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 20 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 (edytowane) W dniu 18.04.2024 o 18:51, H.e.R.o.I.n napisał: Nick: H.e.R.o.i.n Sid: 121709 Typ kary: Czarna lista frakcji Powód: Działanie na szkodę frakcji i graczy. Opis sytuacji: Wydalenie z powodu otrzymania jedenastu minusów za między innymi przemalowaniu lawety SAPD na różową. Oczekiwania: Ściągnięcie BL. Apelację odrzucam. 4 godziny temu, Aleks_ napisał: Nick: Aleks_ Sid: 114312 Typ kary: Blacklista Powód: Odwalanie, wjazd na strefę bezprawia Opis sytuacji: Była z 2 lata temu porywczy i gówniarzem nie myślącym. Oczekiwania: Prosiłbym o zdjęcie Blacklisty, może jak znajdę więcej czasu napisze rekrutacje do SAPD. Daję ci szansę, Akceptuję Edytowane 20 Maja 2024 przez Venoomeq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 21 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 W dniu 5.04.2024 o 23:25, Zbigniew napisał: Nick: Zbigniew. Sid: 36475 Typ kary: BL (BMA) Powód: Odejście podczas zawieszenia z frakcji. Opis sytuacji: Dokładnie nie pamiętam sytuacji lecz wiem napewno że pod wpływem nerwów odszedłem w trakcie zebrania SAPD podczas zawieszenia. Oczekiwania: Pragnę podkreślić, że bardzo mi zależy na powrocie do pełnienia moich obowiązków służbowych. Jestem gotów podjąć wszelkie kroki, które będą konieczne, aby zrekompensować zaistniałą sytuację oraz przywrócić zaufanie do mojej osoby jako pracownika SAPD. Z wyrazami szacunku, Zbigniew. Apelację ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 21 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Nick: RambriFusherov Sid: 103217 Typ kary: BL Powód: Udostepnienie materialow Opis sytuacji: Było to 2 lata temu byłem na akademii i robiłem notatki na serwerze discordowym z bliski znajomymi ktorzy nie grali w mta , byl tam wutka i to zglosil do zarzadu. Było to nie celowe bo te materiały miały byc do edukowania a nie do udostepnienia graczą. Przepraszam za moj bład Oczekiwania: zdjecie Bl Edytowane 21 Maja 2024 przez RambriFusherov 2 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 20 godzin temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov Sid: 103217 Typ kary: BL Powód: Udostepnienie materialow Opis sytuacji: Było to 2 lata temu byłem na akademii i robiłem notatki na serwerze discordowym z bliski znajomymi ktorzy nie grali w mta , byl tam wutka i to zglosil do zarzadu. Było to nie celowe bo te materiały miały byc do edukowania a nie do udostepnienia graczą. Przepraszam za moj bład Oczekiwania: zdjecie Bl Akceptuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrum Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Nick: Redrum Sid: 122260 Typ kary: Black lista Powód: Byłem poszukiwany będąc w frakcji SAPD Opis sytuacji: Nudziło mi się więc pomyślałem żeby wywołać pościg, ale niestety zaponiałem że nie mogę być poszukiwany Oczekiwania: Zdjęcie black listy pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 7 godzin temu, Redrum napisał: Nick: Redrum Sid: 122260 Typ kary: Black lista Powód: Byłem poszukiwany będąc w frakcji SAPD Opis sytuacji: Nudziło mi się więc pomyślałem żeby wywołać pościg, ale niestety zaponiałem że nie mogę być poszukiwany Oczekiwania: Zdjęcie black listy pls Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Nick: Jachino Sid: 92468 Typ kary: Black lista Powód: Odejście podczas akademi Opis sytuacji: sytuacja była taka że podczas akademi miałem spine z członkami zarządu którzy działali mi na nerwy i postanowiłem sobie odejść o to cała sytuacja Oczekiwania: Zdjęcie black listy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 W dniu 25.11.2024 o 21:43, Jachino napisał: Nick: Jachino Sid: 92468 Typ kary: Black lista Powód: Odejście podczas akademi Opis sytuacji: sytuacja była taka że podczas akademi miałem spine z członkami zarządu którzy działali mi na nerwy i postanowiłem sobie odejść o to cała sytuacja Oczekiwania: Zdjęcie black listy 🙂 Apelacja zostaje [ODRZUCONA] 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 13 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 Nick: Emol Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Odszedłem i tyle. Chciałem zrobić wielki cumback. Oczekiwania: Zdjęcie BL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 W dniu 13.02.2025 o 19:53, Emol napisał: Nick: Emol Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Odszedłem i tyle. Chciałem zrobić wielki cumback. Oczekiwania: Zdjęcie BL. Apelacje ODRZUCAM Spróbuj Za Jakiś Czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 (edytowane) Nick: Emol Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Nie miałem za bardzo czasu nawet na szkolenia a tym bardziej na egzamin. Postanowiłem odejść, nie ma co się za bardzo rozpisywać. my bad Oczekiwania: Zdjęcie BL. Edytowane 16 Marca 2025 przez Emol 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 W dniu 16.03.2025 o 22:28, Emol napisał: Nick: Emol Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Nie miałem za bardzo czasu nawet na szkolenia a tym bardziej na egzamin. Postanowiłem odejść, nie ma co się za bardzo rozpisywać. my bad Oczekiwania: Zdjęcie BL. Apelacje ODRZUCAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany_ Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Nick: Nieznany_ Sid: 65158 Typ kary: BL Powód: Odejście podczas akademii Opis sytuacji: Miałem wypalenie z MTA i chwilowo nie miałem nawet czasu pograć więc nie chciałem zajmować na siłe miejsca w składzie, teraz wróciłem i mam więcej czasu więc może coś pomyślimy o jakiejś ponownej karierze Oczekiwania: Zdjęcie BL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 2 godziny temu, Nieznany_ napisał: Nick: Nieznany_ Sid: 65158 Typ kary: BL Powód: Odejście podczas akademii Opis sytuacji: Miałem wypalenie z MTA i chwilowo nie miałem nawet czasu pograć więc nie chciałem zajmować na siłe miejsca w składzie, teraz wróciłem i mam więcej czasu więc może coś pomyślimy o jakiejś ponownej karierze Oczekiwania: Zdjęcie BL Apelacje AKCEPTUJE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick: Twoj_Stary_Emoss Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Odszedłem podczas trwania akademii, nie miałem czasu na szkolenia. Oczekiwania: Zdjęcie BL. Edytowane 13 Kwietnia 2025 przez Emol 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 W dniu 12.04.2025 o 23:52, Emol napisał: Nick: Twoj_Stary_Emoss Sid: 108123 Typ kary: BL Powód: Odejście w trakcie akademii. Opis sytuacji: Odszedłem podczas trwania akademii, nie miałem czasu na szkolenia. Oczekiwania: Zdjęcie BL. Apelacje AKCEPTUJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Nick: Jachino Sid: 92468 Typ kary: Black lista Powód: Odejście podczas akademi Opis sytuacji: to tak ten okres był dla mnie najgorszy nie wiedziałem co chciałem robić na tym serwerze i gdzie sobie miejsce znajleść najlepsze i odszedłem z SAPD podczas akademi żeby pójść do SARY do której się nie dostałem bardzo za to przepraszam i obiecuje że to śię nie powtórzy Oczekiwania: Zdjęcie black listy jeśli to będzie możliwe 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 (edytowane) W dniu 15.04.2025 o 14:33, Jachino napisał: Nick: Jachino Sid: 92468 Typ kary: Black lista Powód: Odejście podczas akademi Opis sytuacji: to tak ten okres był dla mnie najgorszy nie wiedziałem co chciałem robić na tym serwerze i gdzie sobie miejsce znajleść najlepsze i odszedłem z SAPD podczas akademi żeby pójść do SARY do której się nie dostałem bardzo za to przepraszam i obiecuje że to śię nie powtórzy Oczekiwania: Zdjęcie black listy jeśli to będzie możliwe Apelacje AKCEPTUJE. Edytowane 16 Kwietnia 2025 przez BARTEKzZz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2025 W dniu 19.04.2025 o 17:23, Linqrr_MBP napisał: Nick: Linqrr_MBP Sid: 137430 Typ kary: Blacklista frakcji Powód: odejscie podczas akademii Opis sytuacji: Po ogloszeniu wyników egzaminu, i dowiedzeniu sie ze nie zdalem to nie podjalem kolejnej proby, bo stwierdzilem ze przy pierwszym podejsciu pokazałem wszystko co wiedziałem, i napisalem odejscie. teraz chce odpokutować i sprobowac poraz kolejny z racji iz akurat jest rekrutacja 😄 Oczekiwania: Zdjecię black listy z tego co wiem nie otrzymałeś żadnej Black Listy u nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 (edytowane) Nick: rokus. SID: 62000 Typ kary: Blacklista Powód: Dzialanie na szkode oraz wizerunek frakcji, Crimerp Opis sytuacji: Pierw zacznijmy od CrimeRP. Cała akcja miała miejsce gdzieś pod koniec trzeciego kwartału zeszłego roku. Frakcja w tamtym momencie jednocześnie podupadała, jak i mi się zaczęła nudzić ( + nie byłem zadowolony z ówczesnego lidera). Samą Blackliste otrzymałem po zrobieniu napadu na Burger Shot'a (ofc off duty). Co do działania na szkodę oraz wizerunek frakcji - zdarzało mi się od czasu do czasu pojechać v-max'em i rozbić się o pobliski budynek przy pomocy moich świetnych umiejętności kierowania pojazdami. Nikogo nie wyzywałem, nie krzywdziłem zwykłych graczy, ani nie robiłem innych podobnie złych rzeczy, głównie chodziło o moje czasem występujące z nudów nieprofesjonalne zachowanie. Zresztą, zapewne osoba rozpatrująca tą apelację pamięta, co się działo w tamtym okresie. Oczekiwania: Oczywiście zdjęcie BL'ki. Edytowane 18 Lipca 2025 przez rokuś 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi