Skocz do zawartości

Apelacje od kar nadanych przez Executive Staff - Police Department.

krzywy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Nuke1
Sid:104928
Typ kary:Black Lista
Powód:odejscie w trakcie trwania akademii
Opis sytuacji:mysle ze Bary doskonale pamięta w.w sytuacje wiec nie bede sie o niej rozpisywal. Obiecalem wszystkim powrot po zmianie lidera, a ze dokladnie to sie wydarzylo to chcialbym apelowac o zniesienie mi BL, nie bylem najgrzeczniejszy ale chociaz lubiany. Jakis patrol bym zrobil cos kurde ten. Pozdrawiam i powodzenia dla nowego lidera
Oczekiwania: zdjecie BL cos kurde ten

• Like 2

2 godziny temu, rokuś napisał:

Nick: rokus.

SID: 62000

Typ kary: Blacklista 

Powód: Dzialanie na szkode oraz wizerunek frakcji, Crimerp

Opis sytuacji: Pierw zacznijmy od CrimeRP. Cała akcja miała miejsce gdzieś pod koniec trzeciego kwartału zeszłego roku. Frakcja w tamtym momencie jednocześnie podupadała, jak i mi się zaczęła nudzić ( + nie byłem zadowolony z ówczesnego lidera). Samą Blackliste otrzymałem po zrobieniu napadu na Burger Shot'a (ofc off duty). Co do działania na szkodę oraz wizerunek frakcji - zdarzało mi się od czasu do czasu pojechać v-max'em i rozbić się o pobliski budynek przy pomocy moich świetnych umiejętności kierowania pojazdami. Nikogo nie wyzywałem, nie krzywdziłem zwykłych graczy, ani nie robiłem innych podobnie złych rzeczy, głównie chodziło o moje czasem występujące z nudów nieprofesjonalne zachowanie. Zresztą, zapewne osoba rozpatrująca tą apelację pamięta, co się działo w tamtym okresie.

Oczekiwania: Oczywiście zdjęcie BL'ki. 

Cześć, niestety minęło zbyt mało czasu na ten moment odrzucam twój wniosek.

Godzinę temu, Nuke1 napisał:

Nick:Nuke1
Sid:104928
Typ kary:Black Lista
Powód:odejscie w trakcie trwania akademii
Opis sytuacji:mysle ze Bary doskonale pamięta w.w sytuacje wiec nie bede sie o niej rozpisywal. Obiecalem wszystkim powrot po zmianie lidera, a ze dokladnie to sie wydarzylo to chcialbym apelowac o zniesienie mi BL, nie bylem najgrzeczniejszy ale chociaz lubiany. Jakis patrol bym zrobil cos kurde ten. Pozdrawiam i powodzenia dla nowego lidera
Oczekiwania: zdjecie BL cos kurde ten

Witam cię, zgodnie z nowymi wytycznymi względem akademii czarna lista zostaje zdjęta ze względu na to - że już nikt nie będzie jej otrzymywał za odejście, twój wniosek zostaje zaakceptowany.

• 2 tygodnie później...
4 godziny temu, mazi napisał:

Nick: mazi

Sid: 27160

Typ kary: Black lista

Powód: 22.10.2020

Police Officer I @mazi zostaje wydalony z frakcji z powodu odgrywania CRIMERP oraz pomocy w ucieczce. Tym samym trafia on na Blackliste frakcji bez możliwości apelacji.

Opis sytuacji: Juz prawie 5 lat temu podczas pościgu, który prowadziliśmy za jednym z pojazdów po wykonanym manewrze boxu zgarnąłem uciekiniera i odjechalem z nim uciekając przed kolegami z frakcji. Był to głupi błąd, jednakże od tego czasu minęło juz sporo - człowiek wiele w tym czasie przemyślał. Jesli chodzi o dopisek BMA, byl on ściągany w apelacji w dziale GKF-u, Barski sam mi go ściągałeż, moge link podesłać na Discordzie.

Oczekiwania: Od czasu nadania kary i zdjęcia dopisku BMA minelo juz sporo czasu, chcialbym aby blacklista byla zdjęta i mógłbym wrócić w struktury frakcji jeszcze z tą rekrutacją 

Minęło sporo czasu, myślę że to był stosunkowo długi czas na przemyślenia, twoja apelacja zostaje rozpatrzona pozytywnie.

• Dzięki 1

Nick: Zbigniew.

Sid: 36475

Typ kary: BL 

Powód: Odejście podczas zawieszenia z frakcji.

Opis sytuacji: Dokładnie nie pamiętam sytuacji lecz wiem napewno że pod wpływem nerwów odszedłem w trakcie zebrania SAPD podczas zawieszenia.

Oczekiwania: Pragnę podkreślić, że bardzo mi zależy na powrocie do pełnienia moich obowiązków służbowych. Jestem gotów podjąć wszelkie kroki, które będą konieczne, aby zrekompensować zaistniałą sytuację oraz przywrócić zaufanie do mojej osoby jako pracownika SAPD.

Z wyrazami szacunku, Zbigniew.

11 godzin temu, Balaganek napisał:

Nick: Zbigniew.

Sid: 36475

Powód: Odejście podczas zawieszenia z frakcji.

Opis sytuacji: Dokładnie nie pamiętam sytuacji lecz wiem napewno że pod wpływem nerwów odszedłem w trakcie zebrania SAPD podczas zawieszenia.

Oczekiwania: Pragnę podkreślić, że bardzo mi zależy na powrocie do pełnienia moich obowiązków służbowych. Jestem gotów podjąć wszelkie kroki, które będą konieczne, aby zrekompensować zaistniałą sytuację oraz przywrócić zaufanie do mojej osoby jako pracownika SAPD.

Z wyrazami szacunku, Zbigniew.

Twój wniosek zostaje odrzucony.

Nick: H.e.R.o.I.n
Sid:
121709
Typ kary: black list'a
Powód: 
Działanie na szkodę frakcji oraz graczy.
Opis sytuacji: Niestety nie pamiętam całości wydarzeń jednakże między innymi było to podkradanie pojazdów graczy z ich prywatnych posesji.
Oczekiwania: W niedalekiej przyszłości fajnie by było wrócić na stare śmieci. 

16 godzin temu, H.e.R.o.I.n napisał:

Nick: H.e.R.o.I.n
Sid:
121709
Typ kary: black list'a
Powód: 
Działanie na szkodę frakcji oraz graczy.
Opis sytuacji: Niestety nie pamiętam całości wydarzeń jednakże między innymi było to podkradanie pojazdów graczy z ich prywatnych posesji.
Oczekiwania: W niedalekiej przyszłości fajnie by było wrócić na stare śmieci. 

Twój wniosek jestem zmuszony odrzucić.

W dniu 19.05.2025 o 11:36, zexsti napisał:

Nick: zexsti
Sid: 142256
Typ kary: Blacklista.
Powód: Niedotrzymanie warunków umowy.
Opis sytuacji: Miałem ciężka sytuacje mniej czasu na granie  w MTA musiałem ogarnąć szkołę, i wiele więcej rzeczy. 

Wniosek zostaje odrzucony, minęło zbyt mało czasu - spróbuj za pół roku

• Haha 2
  • Smutny 1

• 1 miesiąc temu...
W dniu 30.06.2025 o 07:54, kozakgaming2 napisał:

Nick: rumba_pl
Sid:140656
Typ kary: Blacklist
Powód: Nie dotrzymanie umowy  z zarządem
Opis sytuacji: Umowa była taka, że nie dostanę ostrzeżenia pościgowego, a jednak je dostałem. Trudno – Będę Pokorniejszy (Chciałbym na wakacje Wrócić.)
Oczekiwania: Zdjęcie BL

Po analizie sytuacji w gronie zarządu frakcji informuję, iż Twój wniosek zostaje zaakceptowany.

• Like 5

Nick: MiniMajk
Sid: 78930
Powód: odwalanie na sluzbie
Opis sytuacji: wielokrotnie przekraczalem predkosc i glupio sie tlumaczylem, duzo odwalalem za co bardzo przepraszam. Od wtedy minęło już bardzo duzo czasu a ja z miłą chęcią wrócił bym na multi do frakcji SAPD. Uważam że jeśli chodzi o rp to jestem na naprawde niezłym poziomie wiec chetnie bede wykorzystywal te umiejetnosci na sluzbie. 
Oczekiwania: Nie wiem czy mam ta BL czy nie ostatecznie ale milo by bylo abym mogl w koncu wrocic

• Haha 11

W dniu 3.07.2025 o 19:54, MlNlMAJK napisał:

Nick: MiniMajk
Sid: 78930
Powód: odwalanie na sluzbie
Opis sytuacji: wielokrotnie przekraczalem predkosc i glupio sie tlumaczylem, duzo odwalalem za co bardzo przepraszam. Od wtedy minęło już bardzo duzo czasu a ja z miłą chęcią wrócił bym na multi do frakcji SAPD. Uważam że jeśli chodzi o rp to jestem na naprawde niezłym poziomie wiec chetnie bede wykorzystywal te umiejetnosci na sluzbie. 
Oczekiwania: Nie wiem czy mam ta BL czy nie ostatecznie ale milo by bylo abym mogl w koncu wrocic

Spróbuj za 6 miesięcy, odrzucam.

Edytowane przez Barski

• 2 tygodnie później...
Typ kary: Blacklist'a
Powód: Działanie na szkodę oraz wizerunek frakcji / CrimeRP
Opis sytuacji: Krótko - Prawie rok temu zrobiłem offduty napad na Burger Shot'a, oraz dopuściłem się w czasie całej mojej kariery we frakcji długo rozłożonego w czasie szkodliwego działania na wizerunek frakcji wykazując się od czasu do czasu nieprofesjonalnym zachowaniem, chociażby poruszając się po mieście v-maxem.
Oczekiwania: Zdjęcie z Blacklist'y frakcji. (Od momentu nałożenia BL mija zaraz (chyba we wrześniu?) rok.)
  • Like 2
  • Haha 1

35 minut temu, rokuś napisał:
Typ kary: Blacklist'a
Powód: Działanie na szkodę oraz wizerunek frakcji / CrimeRP
Opis sytuacji: Krótko - Prawie rok temu zrobiłem offduty napad na Burger Shot'a, oraz dopuściłem się w czasie całej mojej kariery we frakcji długo rozłożonego w czasie szkodliwego działania na wizerunek frakcji wykazując się od czasu do czasu nieprofesjonalnym zachowaniem, chociażby poruszając się po mieście v-maxem.
Oczekiwania: Zdjęcie z Blacklist'y frakcji. (Od momentu nałożenia BL mija zaraz (chyba we wrześniu?) rok.)

Szereg Twoich działań wpłynął na zawahanie stabilności frakcji, a nie tylko na jej wizerunek. Nie jesteś tu mile widziany. Odrzucam.

• Like 6

• 3 miesiące temu...

Nick: Kobar.
Sid: 16136
Typ kary: Black Lista
Powód: 
Działanie na szkodę frakcji, łamanie regulaminu, szkodliwy wizerunek.
Opis sytuacji: Było to prawie 2 lata temu zacząłem bezsensownie odwalać za co zostałem słusznie ukarany. Zrozumiałem swój błąd i bardzo przepraszam. Pozdrawiam serdecznie zarząd liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
Oczekiwania: Danie 1 szansy

Edytowane przez Kobar19
  • Like 4

Godzinę temu, Kobar19 napisał:

Nick: Kobar.
Sid: 16136
Powód: 
Działanie na szkodę frakcji, łamanie regulaminu, szkodliwy wizerunek.
Opis sytuacji: Było to prawie 2 lata temu zacząłem bezsensownie odwalać za co zostałem słusznie ukarany. Zrozumiałem swój błąd i bardzo przepraszam. Pozdrawiam serdecznie zarząd liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
Oczekiwania: Danie 1 szansy

Ogłoszenie z dnia 27 listopada 2023 (klik), karę nadawałem ja. Od zajścia minęło dużo czasu, to prawda. Z uwagi na czas, a także przez wzgląd na Twoją resocjalizację, której wydaje mi się, że wystarczającym świadectwem jest obecność w administracji serwera oraz wyjaśnienia spraw z Chief of Police, przychylam się do wniosku i informuję, iż zostajesz zdjęty z czarnej listy San Andreas Police Department. 

• Like 8

Nick: zlomekKrulZlomu
Sid: 92476
Typ kary: BMA
Powód: brak, 
image.png.783b8e14a687ab6862547d06fdf98c0e.png
Opis sytuacji: No cześć, sytuacja wyglądała nastepująco, w 2021/2022 nie pamiętam dokładnie dostałem się do akademii SAPD. Nie pamiętam dokładnie lecz wydaje mi się, że zostałem wydalony ze struktur SAPD bo nie udało mi się zdać egzaminu na broń. Następnie jedno rekru czy dwa od mojego wydalenia dostał się mój ówczesny kolega (aktualnie bym go tak nie nazwał xd). Chciałem mu pomóc na starcie dając mu parę rzeczy, które ułatwiły by mu zdanie egzaminu. Finalnie udało mu się zdać egzamin z tego co pamiętam miał chyba rangę Sergant I czy jakoś tak. W między czasie nasze drogi się rozeszły nie pamiętam w jaki sposób bo to było długi czas temu, uznał on, że strzeli na mnie z ucha za to, że udostępniłem mu materiały w celu pomocy mu w zdaniu egzaminu. Uważam, że każdy powinien otrzymać drugą szanse zwłaszcza po takim czasie, pozdrawiam. Wrazie jakich kolwiek pytań mogę wyjaśnić jeszcze bardziej szczegółowo na Discordzie.
Oczekiwania: Usunięcie mnie z Black Listy.

• Like 5
  • Haha 1

• 2 tygodnie później...
W dniu 3.11.2025 o 00:02, zlomek. napisał:

Opis sytuacji: No cześć, sytuacja wyglądała nastepująco, w 2021/2022 nie pamiętam dokładnie dostałem się do akademii SAPD. Nie pamiętam dokładnie lecz wydaje mi się, że zostałem wydalony ze struktur SAPD bo nie udało mi się zdać egzaminu na broń. Następnie jedno rekru czy dwa od mojego wydalenia dostał się mój ówczesny kolega (aktualnie bym go tak nie nazwał xd). Chciałem mu pomóc na starcie dając mu parę rzeczy, które ułatwiły by mu zdanie egzaminu. Finalnie udało mu się zdać egzamin z tego co pamiętam miał chyba rangę Sergant I czy jakoś tak. W między czasie nasze drogi się rozeszły nie pamiętam w jaki sposób bo to było długi czas temu, uznał on, że strzeli na mnie z ucha za to, że udostępniłem mu materiały w celu pomocy mu w zdaniu egzaminu. Uważam, że każdy powinien otrzymać drugą szanse zwłaszcza po takim czasie, pozdrawiam. Wrazie jakich kolwiek pytań mogę wyjaśnić jeszcze bardziej szczegółowo na Discordzie.

Jeśli chodzi o mnie, to ja jestem za usunięciem dopisku BMA. Z uwagi na wagę sytuacji decyzja musi zostać podjęta przez obydwu członków Executive Staff. Czekamy na Chief of Police @Barski.

• Like 3

• 1 miesiąc temu...
W dniu 24.10.2021 o 14:29, krzywy napisał:

Nick: kacpero00
Sid: 102366
Typ kary: Blacklista
Powód: umyślna prowokacja członka Executive Staff i psucie atmosfery wewnątrzfrakcyjnej.
Opis sytuacji: Bary dał mi zawieszenie co mi się nie spodobało potem sobie gadaliśmy i tam z czegoś się zaśmiałem i dostałem kolejne potem coś tam się wydażyło i wkońcu miałem na 14 dni w statusie na discordzie napisałem "ch*j ci w dupe" spingowałem barego i dostałem bl. Lecz żałuję że tak zrobiłem ponieważ bardzo fajna była ta frakcja
Oczekiwania: Zdjęcie kary lub zmniejszenie jej trwania do 7 dni

• Like 1
  • Haha 5

• 1 miesiąc temu...

Nick: Lexor

Sid: 143692

Typ kary: Bl BMA

Powód: niedotrzymanie warunków umowy.

Opis sytuacji: Siema,
chciałbym złożyć odwołanie od BL BMA. Wróciłem jakiś czas temu do SAPD i przy ponownym przyjęciu zostały mi postawione warunki, w tym zobowiązanie do nieodchodzenia z frakcji przez okres 3 miesięcy. Niestety nie dotrzymałem tego warunku w SAPD byłem około miesiąca, po czym zdecydowałem się odejść. Powodem mojej decyzji był spadek motywacji oraz brak chęci do wbijania na duty. Nie było to spowodowane żadnym konfliktem, problemami we frakcji ani działaniami innych osób była to wyłącznie moja decyzja wynikająca z mojego podejścia i nastawienia w tamtym czasie.

Oczekiwania: Chciałbym aby moja bl została zdjęta

Edytowane przez Lexor

W dniu 27.01.2026 o 21:51, Lexor napisał:

Typ kary: Bl BMA

Opis sytuacji: Siema,
chciałbym złożyć odwołanie od BL BMA. Wróciłem jakiś czas temu do SAPD i przy ponownym przyjęciu zostały mi postawione warunki, w tym zobowiązanie do nieodchodzenia z frakcji przez okres 3 miesięcy. Niestety nie dotrzymałem tego warunku w SAPD byłem około miesiąca, po czym zdecydowałem się odejść. Powodem mojej decyzji był spadek motywacji oraz brak chęci do wbijania na duty. Nie było to spowodowane żadnym konfliktem, problemami we frakcji ani działaniami innych osób była to wyłącznie moja decyzja wynikająca z mojego podejścia i nastawienia w tamtym czasie.

Oczekiwania: Chciałbym aby moja bl została zdjęta

Decyzja moja i mojego zastępcy jest następująca: zostanie Ci zdjęty dopisek "BMA", bo tak - odszedłeś i złamałeś tym samym warunki powrotu, ale druga sprawa to odejście z frakcji w czasie aktywnego zawieszenia. Więc tak - dopisek "BMA" zostaje zdjęty, dalsze apelacje możliwe za jakiś czas.

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Opis sytuacji: Zwracam się z ponowną prośbą o zdjęcie kary Blacklisty we frakcji SAPD. W poprzedniej apelacji z 1 lutego , lider oraz zastępca podjęli decyzję o zdjęciu dopisku BMA, dając mi jednocześnie zielone światło do ubiegania się o całkowite wykreślenie z listy w późniejszym terminie. Chciałbym szczerze przeprosić za sytuację, która doprowadziła do nałożenia kary mianowicie niedotrzymanie warunków umowy odejście przed upływem 3 miesięcy oraz odejście podczas aktywnego zawieszenia. Moje zachowanie było wówczas podyktowane nagłym spadkiem motywacji, jednak rozumiem, że jako funkcjonariusz powinienem wykazać się większą odpowiedzialnością i dokończyć sprawy regulaminowe przed opuszczeniem szeregów frakcji.

Oczekiwania: Chciałbym aby moja black lista zostala zdjęta 

• Like 20

W dniu 11.11.2025 o 01:00, deeweN. napisał:

Jeśli chodzi o mnie, to ja jestem za usunięciem dopisku BMA. Z uwagi na wagę sytuacji decyzja musi zostać podjęta przez obydwu członków Executive Staff. Czekamy na Chief of Police @Barski.

W dniu 3.11.2025 o 00:02, zlomeK. napisał:

Wniosek odwieszam, a moja decyzja pozostaje niezmienna - dopisek BMA zostaje Ci zdjęty. Dalsze apelacje możliwe za jakiś czas.

W dniu 19.02.2026 o 16:14, Lexor napisał:

Opis sytuacji: Zwracam się z ponowną prośbą o zdjęcie kary Blacklisty we frakcji SAPD. W poprzedniej apelacji z 1 lutego , lider oraz zastępca podjęli decyzję o zdjęciu dopisku BMA, dając mi jednocześnie zielone światło do ubiegania się o całkowite wykreślenie z listy w późniejszym terminie. Chciałbym szczerze przeprosić za sytuację, która doprowadziła do nałożenia kary mianowicie niedotrzymanie warunków umowy odejście przed upływem 3 miesięcy oraz odejście podczas aktywnego zawieszenia. Moje zachowanie było wówczas podyktowane nagłym spadkiem motywacji, jednak rozumiem, że jako funkcjonariusz powinienem wykazać się większą odpowiedzialnością i dokończyć sprawy regulaminowe przed opuszczeniem szeregów frakcji.

Oczekiwania: Chciałbym aby moja black lista zostala zdjęta 

Widzę skruchę i chęć zrehabilitowania się. Zostajesz zdjęty z czarnej listy San Andreas Police Department.

• Like 1
  • Dzięki 1

Nick: zlomeK.
Typ kary: bl 
Powód: brak 
Opis sytuacji: wyzej w apelce wszystko wyjasnilem, dzialo sie to wszystko pare ladnych lat temu. mysle ze juz wystarczajaco czasu odczekalem na bl. pozdro
Oczekiwania: sciagniecie bl

• Like 1