Krajnus227 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 5 godzin temu, Haksiek napisał: Nick: Haksiek wcześniej miałem ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: Odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym dołączyć do safd bo rekru jest Coś od siebie: pozdro Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Nick: SztywnyKazik SID: 99321 Powód otrzymania kary: odejście na akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ widzę że frakcja się zmienia oraz jest dużo innych fajnych powodów. Coś od siebie: pzdr 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 22:29, SztywnyKazik napisał: Nick: SztywnyKazik SID: 99321 Powód otrzymania kary: odejście na akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ widzę że frakcja się zmienia oraz jest dużo innych fajnych powodów. Coś od siebie: pzdr Nie ma cię na liście osób z BL apelacja nie jest potrzebna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Nick: CzasTroll SID: 109378 Powód otrzymania kary: odejście na akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: ponieważ chciałbym spróbować swoich sił na nowo we frakcji ponieważ mi się podoba i ogólnie widzę że frakcja idzie w dobrym kierunku pod względem zarządu Coś od siebie: sikalafą fifibumbum sisikalabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 45 minut temu, CzasTroll napisał: Nick: CzasTroll SID: 109378 Powód otrzymania kary: odejście na akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: ponieważ chciałbym spróbować swoich sił na nowo we frakcji ponieważ mi się podoba i ogólnie widzę że frakcja idzie w dobrym kierunku pod względem zarządu Coś od siebie: sikalafą fifibumbum sisikalabi Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerczeqYT Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Nick:GerczeqYT SID:90559 Powód otrzymania kary: napisanie apelacji do innej frakcji jak byłem w safd Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciał bym napisać do frakcij Coś od siebie: przepraszam to się już nigdy więcej nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 W dniu 21.08.2022 o 22:38, GerczeqYT napisał: Nick:GerczeqYT SID:90559 Powód otrzymania kary: napisanie apelacji do innej frakcji jak byłem w safd Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciał bym napisać do frakcij Coś od siebie: przepraszam to się już nigdy więcej nie powtórzy Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladykillerPL Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Nick:g4z3n SID:105144 Powód otrzymania kary: ściganie na egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym powrócić do frakcji o ile była by taka możliwość Coś od siebie: Przemyślałem sobie wszystko źle zrobiłem nie miałem czasu aby się nauczyć jeśli kiedyś się uda to poprawię swoje błędy dziękuję za uwagę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 11 godzin temu, bladykillerPL napisał: Nick:g4z3n SID:105144 Powód otrzymania kary: ściganie na egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym powrócić do frakcji o ile była by taka możliwość Coś od siebie: Przemyślałem sobie wszystko źle zrobiłem nie miałem czasu aby się nauczyć jeśli kiedyś się uda to poprawię swoje błędy dziękuję za uwagę Odrzucam. Minął zbyt krótki czas od wydalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mqtemat5 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Nick: MaTrydzyk55 SID:120874 Powód otrzymania kary: Odejście podczas trwania szkolenia Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Mam zamiar wrócić, zorganizuje sobie czas lepiej niż to uczyniłem w tamtym momencie Coś od siebie: Liczę na powrót do tej frakcji, z góry dziękując, i wkładając większy wysiłek w organizację czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 W dniu 17.09.2022 o 15:43, Mqtemat5 napisał: Nick: MaTrydzyk55 SID:120874 Powód otrzymania kary: Odejście podczas trwania szkolenia Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Mam zamiar wrócić, zorganizuje sobie czas lepiej niż to uczyniłem w tamtym momencie Coś od siebie: Liczę na powrót do tej frakcji, z góry dziękując, i wkładając większy wysiłek w organizację czasu. Nie ma cię na BL nie ma potrzeby aby pisać apelacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Nick: k4mzi SID: 115832 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Myślę że minęło wystarczająco czasu żebym mógł napisać apelacje od nałożonej black listy, a powód jest tym że chce mieć czyste konto bez żadnej black listy, przemyślałem to i następnym razem pomyślę. Coś od siebie: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 2 godziny temu, kamzus napisał: Nick: k4mzi SID: 115832 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Myślę że minęło wystarczająco czasu żebym mógł napisać apelacje od nałożonej black listy, a powód jest tym że chce mieć czyste konto bez żadnej black listy, przemyślałem to i następnym razem pomyślę. Coś od siebie: Pozdro Odrzucam, Minął zbyt mały okres czasu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Nick: Pogerek (xdawid112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Minęło ponad pół roku od nałożenia Kary. Chciałbym w przyszłości spróbować ponownie swoich sił. Coś od siebie: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Teraz, xdawidx112 napisał: Nick: Pogerek (xdawid112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Minęło ponad pół roku od nałożenia Kary. Chciałbym w przyszłości spróbować ponownie swoich sił. Coś od siebie: Pozdrawiam Akceptuję, black lista została zdjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Nick: k4mzi SID: 115832 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ myślę że mineło już wystarczająco czasu żebym mógł napisać tą apelacje, a pisze ta apelacje żeby mieć czyste konto. Coś od siebie: Pozdro Edytowane 9 Października 2022 przez kamzus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 9.10.2022 o 15:49, kamzus napisał: Nick: k4mzi SID: 115832 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ myślę że mineło już wystarczająco czasu żebym mógł napisać tą apelacje, a pisze ta apelacje żeby mieć czyste konto. Coś od siebie: Pozdro Odrzucam, skopiowałeś podanie i usunąłeś ostatnią linijkę powodzenia następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nick: Smuutaseek. SID: podam po przyjęciu. Powód otrzymania kary: Nie podejście do egzaminu powrotnego. Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Kto wie czy może kiedyś nie będę chciał powrócić czy napisać rekrutację na nowo. Coś od siebie: Pozdrooooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nick:WOJTEX SID:119410 Powód otrzymania kary:opuszczenie frakcji podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo to był głupi pomysł bardzo tego żałuje tego bardzo proszę o przebaczenie i zdjęcie mnie z Black listy a na pewno będę pisał rekrutacje Coś od siebie: przepraszam i bardzo proszę o ściągnięcie mnie z Black listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 28.10.2022 o 15:49, rixerek napisał: Nick: Smuutaseek. SID: podam po przyjęciu. Powód otrzymania kary: Nie podejście do egzaminu powrotnego. Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Kto wie czy może kiedyś nie będę chciał powrócić czy napisać rekrutację na nowo. Coś od siebie: Pozdrooooo. Akceptuję W dniu 1.11.2022 o 16:45, WOJTEX napisał: Nick:WOJTEX SID:119410 Powód otrzymania kary:opuszczenie frakcji podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo to był głupi pomysł bardzo tego żałuje tego bardzo proszę o przebaczenie i zdjęcie mnie z Black listy a na pewno będę pisał rekrutacje Coś od siebie: przepraszam i bardzo proszę o ściągnięcie mnie z Black listy Odrzucam, minął zbyt krótki okres czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix561 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Nick: kubix561 SID: 89942 Powód otrzymania kary: Opuszczenie DC Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Chciałbym powrócić do frakcji w następnej rekrutacji. Coś od siebie: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 9 godzin temu, kubix561 napisał: Nick: kubix561 SID: 89942 Powód otrzymania kary: Opuszczenie DC Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Chciałbym powrócić do frakcji w następnej rekrutacji. Coś od siebie: Pozdrawiam Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nick:WOJTEX SID:119410 Powód otrzymania kary:opuszczenie frakcji podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo to był głupi pomysł bardzo tego żałuje tego bardzo proszę o przebaczenie i zdjęcie mnie z Black listy a na pewno będę pisał rekrutacje Coś od siebie: przepraszam i bardzo proszę o ściągnięcie mnie z Black listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 4 minuty temu, WOJTEX napisał: Nick:WOJTEX SID:119410 Powód otrzymania kary:opuszczenie frakcji podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo to był głupi pomysł bardzo tego żałuje tego bardzo proszę o przebaczenie i zdjęcie mnie z Black listy a na pewno będę pisał rekrutacje Coś od siebie: przepraszam i bardzo proszę o ściągnięcie mnie z Black listy Odrzucam, minął zbyt krótki okres czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 W dniu 23.11.2022 o 18:53, WOJTEX napisał: Nick:WOJTEX SID:119410 Powód otrzymania kary:opuszczenie frakcji podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo to był głupi pomysł bardzo tego żałuje tego bardzo proszę o przebaczenie i zdjęcie mnie z Black listy a na pewno będę pisał rekrutacje Coś od siebie:Byłem na innym serwie i nigdzie nie ma tak fajnie jak u was Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi