SeReK._. Opublikowano 28 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: kacprosowy5 SID: 115765 Powód otrzymania kary: pomoc w egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciałbym spróbować ponownie swoich sił tylko tym razem grzecznie i bez podpowiedzi Coś od siebie: gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się Edytowane 28 Stycznia 2025 przez kacprosowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Nick: kacprosowy5 SID: 115765 Powód otrzymania kary: pomoc w egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciałbym spróbować ponownie swoich sił tylko tym razem grzecznie i bez podpowiedzi Coś od siebie: 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopek Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 5 godzin temu, kacprosowy napisał: Nick: kacprosowy5 SID: 115765 Powód otrzymania kary: pomoc w egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciałbym spróbować ponownie swoich sił tylko tym razem grzecznie i bez podpowiedzi Coś od siebie: 🙂 Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Nick: XeelloX SID: 107224 Powód otrzymania kary: Nie respektowanie zasad ustalonych przez główny zasad, nadmierne łamanie regulaminu, ciągłe złe reprezentowanie frakcji, brak respektu wobec głównego zarządu, jak i zarządu oraz pracowników Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Chciałbym wrócić do frakcji, bo zależy mi na dalszej grze i pokazaniu, że się zmieniłem. Wiem, że wcześniej popełniałem błędy, ale wyciągnąłem z nich wnioski. Jeśli dostanę drugą szansę, udowodnię, że potrafię grać zgodnie z zasadami i dobrze reprezentować frakcję. Coś od siebie: Pozdrawiam. 🚒 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 29 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 Nick: Oshea_XmAn SID:142632 Powód otrzymania kary: Ściąganie na egzaminie. Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Napewno kiedyś będę chciał powrócić do tej frakcji dlatego piszę tą apelację i przepraszam bardzo te 2 osoby i wszystkich z SAFD za moje czyny Coś od siebie: Najbardziej przepraszam @ZenonMartyniuk V2 i @Drabinson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Nick: kacpero00 SID:102366 Powód otrzymania kary: hotel z frakcji Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ chciałbym powrócić do tych starych fajnych czasów to była moja pierwsza frakcja i też kolega @kalixX będzie pisał rekrutacje i chciał żebym poszedł z nim Coś od siebie: eazi przepraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkolos10 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Nick: Emkolos SID: 35050 Powód otrzymania kary: Nie dotrzymanie obietnicy zarządu Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Bo chcę znowu zawitać u progów safd Coś od siebie: ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 21 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 (edytowane) W dniu 26.10.2021 o 17:43, Dragas napisał: Nick: KinderBueno. SID: 82161 Powód otrzymania kary: obraza głównego zarządu, ciągłe kary, złe reprezentowanie frakcji Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Chciałabym wrócic w szeregi frakcji, przyznaje się że wtedy każdego zawiodłem, przyznaje się do błędów które zrobiłem. Coś od siebie: Licze na pozytywne rozpatrzenie. Edytowane 21 Maja 2025 przez okeeej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi242 Opublikowano 23 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) Nick: patrykburak880 SID: 145713 Powód otrzymania kary: napisanie podanie do inej frakci Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: zostaje u was nie ide do sary Coś od siebie: liczę ze zostane zdjety z czarnej listy Nick: patrykburak880 SID:145713 Powód otrzymania kary: napisanie podania do sary Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: ponieważ zostaje u was Coś od siebie: licze o pozytywną odpowiedz Edytowane 23 Maja 2025 przez toudi242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi242 Opublikowano 23 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 Nick: patrykburak880 SID: 145713 Powód otrzymania kary: napisanie podanie do inej frakci Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: zostaje u was nie ide do sary Coś od siebie: liczę ze zostane zdjety z czarnej listy zostaje w strazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legoshi Opublikowano 9 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2025 Nick:KsaweryXDXD SID:109 309 Powód otrzymania kary:Wyzwiska w stronę zarządu Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Mineło troche czasu od ostatniego s1 noi przemyslalem swoje zachowanie, wiec chciałbym bardzo przeprosic easiego i innych czlonków zarzadu. Bardzo źle posotpilem za co przepraszam. Coś od siebie:Mam nadzieje ze to dobrze rozpatrzycie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabryx Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 (edytowane) . Edytowane 13 Czerwca 2025 przez Patryk2154 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi